СЕДМИ КЛАС. С розмарин и бЕло - за просветно дело

• 49 386
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Браво! Успехи!

# 226
  • София
Браво на нея! Алекс, много още поводи за гордост да носи!

# 227
  • София
И преди писах - истинският автор на помагалата на издателство "Калоянов" е Мария Банова, която има собствено издателство "Бан Мар". Моите деца - набора и дъщеря ми /6-ти клас/, ходят при нея на частни уроци. Много добър преподавател е. Май в момента няма преиздаване на нейните помагала, карат по старите, но все пак тя ги направлява.
Всеки път ни става гадно, когато похвалят нейният труд, но друг се облагодетелства от него!
Доста учители препоръчват именно тези помагала по Български език и по Литература на издателство Калоянов с автор Донка Кънева.
Разбирам разочарованието Ви,но ние потребителите няма откъде да знаем,кой е реалният автор. Peace
Вероятно има начин двете авторки да уредят отношенията си...
Има ли помагала на това издателство Бан Мар на пазара?Струва ми се,че не съм виждала.

Alexandra поздравления за твоята девойка! bouquet

# 228
Синхронно плуване и езда извайват най- красивите тела. Браво на Малката русалка! Помисля ли за русалки, преминавам в мерна реч.

# 229
  • София
Синхронно плуване Simple Smile Разбира се,  този спорт в България е далеееч от световното ниво,  но даже и самото участие би донесло големи емоции. Все пак трябва да премине квалификация,  засега се радваме че има шанса да се яви. 
Поздравления и от мен! Много красив спорт! Време е България да се разпише достойно в аналите на синхронното плуване, искрено пожелавам Успех!

# 230
Алекс, гордеем се и се радваме с вас. Красива, упорита и умна! Кога ни пораснаха децата!!!

# 231
  • непостоянно
Alexandra, поздравления за постигнатото и много успехи и занапред!

# 232
  • София
Алехандра, браво на вашето дете! Много, много щастие и успехи му желая.
Синът ми днес беше на ПИ по математика в школата си. Казва ми, че е решил задачата от втори модул, но не можел да я обясни и нямало да получи пълните точки... стана ми странно и го попитах дали е преписвал, учуди се на въпроса ми, обиди се искрено... Чакам да видя резултатите другата седмица, как решаваш задача, а не можеш да я обясниш Hushed

# 233
Ами решават си ги, че и вярно при това! И моят син така прави, че и спори - тези елементарни работи няма какво да ги записвам. Обаче то е 2/3 от задачата и няма пълни точки. Иначе е вярно решението. От скоро започна да пише всичко, защото и аз започнах да се правя на интересна и не му давах нарочно цялата инструкция какво искам да свърши. След това с неговия аргумент, че е елементарно и няма какво да го казвам... Joy

# 234
  • София
Регалия как обявяват резултатите от ПИ за външни ученици? Пише, че ще бъдат обявени на сайта им, но къде?
Ние все още не сме получили резултат от ПИ по БЕЛ миналата неделя.

# 235
  • София
Регалия как обявяват резултатите от ПИ за външни ученици? Пише, че ще бъдат обявени на сайта им, но къде?
Ние все още не сме получили резултат от ПИ по БЕЛ миналата неделя.
Ще изпращат резултатите и по мейл,доколкото разбрах.

# 236
  • София
Доста учители препоръчват именно тези помагала по Български език и по Литература на издателство Калоянов с автор Донка Кънева.
Разбирам разочарованието Ви,но ние потребителите няма откъде да знаем,кой е реалният автор. Peace
Вероятно има начин двете авторки да уредят отношенията си...
Има ли помагала на това издателство Бан Мар на пазара?Струва ми се,че не съм виждала.

Alexandra поздравления за твоята девойка! bouquet

Така е, доста учители ползват помагалата, издадени от "Калоянов". Самата авторка не иска да се бори в съда - за това не ми е приятно, че крадат труда й. Включително и наборът в училище е на това помагало. Помагалата ги има в store.bg  и в самото издателство http://banmar.net/work/. Не ме разбирайте погрешно, дразни ме наглостта на издателството, иначе, признавам, че е по-удачно за родителите да закупят едно помагало на "Калоянов", издадено по новата програма, а не една купчина помагала, както направихме ние /+ помагалото на "Калоянов", защото го изискват от училище/.

# 237
Ние сменихме школата, след семейния съвет. Сякаш съм по-спокойна вече.

Наборката тъкмо реши кое е нейното, в следващия решава друго. Вчера ме пита за строителния, искала архитект да става. Като им видях бала, шок. Ф и ИИ са балообразуващи. Като разбра, бързо се отказа.

# 238
  • Варна
Благодаря ви още веднъж Flowers Rose

Какви впечатления имат децата от ПИ на Вектор този уикенд - по-трудно, по-лесно от миналия изпит? За Варна става дума.

# 239
Благодаря ви още веднъж Flowers Rose

Какви впечатления имат децата от ПИ на Вектор този уикенд - по-трудно, по-лесно от миналия изпит? За Варна става дума.

Очаквах повече от Вектор. Идеята да отидат на пробен е нещо като генерална репетиция т.е. всичко да бъде идентично с НВО А то по двама на чин. ooooh! Вчера не ми хареса теста по български. Днес за математика така и не успях да разпитам моето, но говорих с приятелки, чиито деца са били и бяха много недоволни. Теста бил супер труден, а точно тези деца са с 6 в училище. Децата много се били притеснили, с по много под условия и т.н.
Достатъчно тестове правят децата, исках да бъде идентичен по трудност с реалния изпит.

Общи условия

Активация на акаунт