Звездни компромати- 398

• 69 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
от Бараков очаквам да се цани за преподавател по Английска филология в СУ минимум.

# 541
  • русе
За Мел и столичния адвокат Иво Велчовски.

http://m.---/news.php?category=0&id=49072

# 542
Това за колибата не го разбрах, ако може в скрит текст да напишете, че ми стана любопитно.
Доколкото знам, Венета се разведе с Тишо от страх да не й препишат дълговете му. Проиграл е всичко, включително и ресторанта. Разделени са фиктивно и по документи само.
Господ е събирач, не го забравяйте.

# 543
Това за колибата не го разбрах, ако може в скрит текст да напишете, че ми стана любопитно.
Доколкото знам, Венета се разведе с Тишо от страх да не й препишат дълговете му. Проиграл е всичко, включително и ресторанта. Разделени са фиктивно и по документи само.
Така ли? Гледай го ти тоз Тишо, че той не бил чак толкова смотан. Играч. И сега кара на чорба по ресторантите, а Венета пише класически романи, за да плаща чорбата.
Е, кой е смотаният всъщност?

# 544

Опа имаме новина .
Знаех си аз , че с тия софри не е така както е , леко се изказва за него,като за бивш..Злобетка е много зъл човек, ако беше истина нямаше да спре да го храни.

В ББ1 Тишо влезна резерва след като изгониха ония двамата.. там се заигра с Мел
Зара прави кекс с Найден и после с Мел!!!

# 545
  • София

Да, моля, и на мен Simple Smile Да не ходя да пиша в гугъл такива ключови думи, че не ми се мисли какво ще ме преследва после Joy

# 546
Ако ви липсва Барека, става учител по български език и литература

Барека не, но скоро се сетих за онзи лудия, който се ожени, за да докаже че не е гей- Яне Янев. С него и булката му какво ли се случва към днешна дата?

Тя беше съдебен помощник в Софийски градски съд, доста време, и като дойде нов шеф спусна на помощниците тест за знанията върху материята, която работят и се установи, че тя не може да го вземе. Как е писала решения...явно не е, само фиктивно се е водела на работа.

Ако не се лъжа по този случай я повишиха като съдебен помощник във Върховния административен съд.

# 547
Е, нали уж се бяха развели, защото Юксел я осъди и тя трябваше да плаща 5 цифрени суми? Та да не е всичко на нейно име...
Сега ново 20?

# 548
Венета не е тъпа,но пък е  посредствена.

Интересно нещо са "идолите".  Тишо изглеждаше истински хлътнал по момичето от корицата на плейбой,а с годините на брака им той придобиваше все по-отегчено излъчване.

# 549
Ако ви липсва Барека, става учител по български език и литература

Барека не, но скоро се сетих за онзи лудия, който се ожени, за да докаже че не е гей- Яне Янев. С него и булката му какво ли се случва към днешна дата?
Янето гледа крави над Сандански

# 550
  • До морето
Значи в първия ББ имаше повече секс отколкото у всички останали взети заедно. Нед спа със Зара, Зара спа с Мел, Мел спа с Тишо. По едно време им бяха закарали куче, а кучето имаше колиба (бая голяма, че и кучето беше голямо). Сега, по време на секса не помня кучето къде беше, надявам се да не е участвало, но Мел и Тишо решиха, че ако се наврат в колибата, ще се скрият от камерите. И стърчаха само 4 крака от колибата. Това си спомням аз, въпреки че наистина се опитвам да го забравя

# 551
Стига,бе..как в колиба?? Wink

# 552
  • София
О-ем-джи!

# 553
  • Viena
Класна на годината!

# 554
  • Варна
А какво стана с тази Мел?
Изглеждаше като преяла с марули и превърнала се самата тя в марула.

Общи условия

Активация на акаунт