Звездни компромати- 398

• 69 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • До сърцето...
Посмях на последните страници, макар че нищо не поВня от тия брадъри. За това с къщичката и аз цвилих Laughing  Сега за последният ББ да ме питаш - бяло петно ми е. Даже не искам да се напъвам кой спечели.

Шарлийз и децата на кино
Скрит текст:

# 571
  • София
Наскоро я видях Мел, беше с детето си. Добре изглеждаше.

# 572
Да, първите брадъри бяха интересни. Стойка пеперудата беше в 1 сезон, помня как имаха мисия да отслабват определени килограми.

# 573
Аз пък Здравкова я помня и с други неща, освен с падналото дете в басейна.
Беше се омъжила за един човечец, който според мен с кеф се разведе с нея. Даваше интервю в ресторанта му, а на него определено му беше неловко.
После пък помня, че прави някаква торта с компот от праскови в дома си и през това време се оплакваше, че няма съдомиялна. И че търси мъж да й купи и дотогава ще мие на ръка, което беше почти заплаха към евентуалните кандидати за сърцето и пазвата на кредит.
Ей за тази торта й имам зъб! Не можах да я направя и не можах! Пък беше лесна. Два пъти пробвам, и двата пъти в къщи ми намекнаха пак да изгледам предаването. Тая руса женица си спести нещо от рецептата, че да ми е гадно!

# 574
  • До морето
Не случи на мъж тя и това е! Цел живот драпа да докопа някой милионер и няма, и няма! На това му се вика неосъществени бизнес планове! А една Цеци Красимирова си отживя!
Ей това е разликата между хубава и умна и само първото 😉

# 575
Да, нейното детенце беше спасено от Дичо!

Едно не ми стана ясно, а ми е важно! Венета лъже ли, че не прави кекс, че сама си гледа детето и го води по почивки и софри и най-вече, излъга ли че гледачката и каза, че тази година ще срещне принца на бял кон? Моля Барбарела, като я срещне в Столична библиотека, да я пита, че съм си запазила час при същата гледачка
Е, ти направо ме хвана на вратата на Столична библиотека!
Точно преди малко минавам покрай масите и бам! събарям една книга, жената, която я чете вдига глава-Венета! Какво правиш, бе Венета, викам? Стана кръчмено време, пък ти в библиотеката?!
Шкембето ти изстина, салатата повехна, ракията се стопли, Ивана прегракна...
Остави ме, вика, събирам материал за нов роман с работно заглавие Страдание и възторг!
Е, чакай, бе, то такъв роман има, викам.
Е, може да има, но след такъв триумф на кучки, как мислиш, че е логично да продължа? Със страдание и възторг! Защото съм изстрадала всичките си класически романи, преживявала съм ги, но накрая дойде възторгът като станах Класик на хилядолетието. Сега пиша две книги: Страдание и възторг и Мъжът и жената интимно. Ема то и такава книга има, промълвявам потресено. Е, кой ти ги брои, бе, древни заглавия, вика тя. Барбарело, кво се чудиш? Положението е Война и мир пети и шести том!
Айде махай се, че да не станеш на Престъпление и наказание!
И си врътна леко оскубаните екстеншъни върху леко обелените си старички Заноти и се върна в залата да преписва вдъхновение от някакви мухлясали и незначителни писателчета...Лев, Ги, Стивън и Ъруин. Не знам дали сте ги чували.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 21:53 от Barbarella*

# 576
  • sofiq

Забравила съм за кучешката колиба. Цвиля от смях! Joy

Аз също не го помня,поразрових се в нета за клипчета,но няма.Има за Мел и Зара,за Зара и Нед,но за Тишо и Мел не намирам...Венетка ги е махнала Mr. Green

# 577
Не случи на мъж тя и това е! Цел живот драпа да докопа някой милионер и няма, и няма! На това му се вика неосъществени бизнес планове! А една Цеци Красимирова си отживя!
Ей това е разликата между хубава и умна и само първото 😉
Да бе, отживя си с куршум в главата. Няма нужда.
И аз съм гледала първите ББ бяха интересни. Спомняте ли си мърлявия Мъро и жената на Миро?
Баш си изк..ти Нед Зара, не я е попипвал.
Кучешката колиба не си я спомням, но знам че Тишо прави секс с Мел.

# 578
Аз си спомням колибата, най-вече стърчащите от нея краци, но няма видеоматериал, премахнат е Simple Smile.

# 579
Виолета не беше ли женена за Парцала?!? Незнам жив ли е още, но не беше от най-бедничките той..., тя не случайно му роди дете... Някъде съм й изпуснала дирите... Маникюристка казвате...

# 580
Heidi Klum
Скрит текст:

# 581
Утре Малкоданска ще е при Гала и ще е говори за майчинството. Ако можете, заспете. Аз ще тръпна в очакване.

# 582
За този Парцал беше женена Деси Зидарова.

# 583
Виолета не беше ли женена за Парцала?!? Незнам жив ли е още, но не беше от най-бедничките той..., тя не случайно му роди дете... Някъде съм й изпуснала дирите... Маникюристка казвате...
Трайчо Манекена беше бащата на дъщеря ѝ май, не е Парцал, а Манекен. Simple Smile Simple Smile
Да им имам прозвищата.

# 584
  • Бургас
Виолета Здравкова има дете от един дедо, който почина скоро. Прякорът му май беше Манекена. Той си беше женен доколкото знам. Явно се е пробвала да го разведе......неуспешно обаче

Общи условия

Активация на акаунт