Юлчета 2018- тема 4

• 60 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Мами, издирвам лятна бебешка количка тип чадър. Искам с едно движение да я сгъвам и разгъвам, за да я прибирам в багажника на колата. Този Полски танк, който го имаме в момента ,едно че не иска да стои в него и второ, че се изпотявам сто пъти докато я прибера в багажника. Не зная дали и в нея ще иска да стои затова търся нещо втора ръка евтино. Ако някой знае нещо да свирка не ми се рови в темата хаос за колички тук!
В Marketplace във Фейса се продават даста, както и в ОЛХ. Може да погледнете там има на много прилични цени. Simple Smile

# 541
Miss_V ,къде във Варна има тренировки за мами с бебета и раници?Или ти говориш за гимнастика мама и бебе?
И аз обмислям да ги посетя ,но се притеснявам да не изгоним от залата всички присъстващи с моята ревлива дъщеря 😂

# 542
Добър ден майчета, препоръчайте хубави обувчици за прохождане от които сте доволни, ние бяхме с Беко, но ми се струва, че не стъпва правилно с едното краче, ще прикача снимка, а и постоянно стъпва на пръсти, според вас дали проблема е в обувката (ако сте ползвали на същатата марка) или просто така си стъпва моето дете?
Моят син проходи с тези на Колев и Колев, тук бяха препоръчани преди няколко страници и му взех.
Сложих му ги като почна да крачи по чорапи сам.В началото докато свикне с обувките ги настъпваше и риташе, но вече 2 седмици ходи навън с тях и вече свикна.Сигурно е нормално докато прохожда така да криви крачетата и да се мачкат обувчиците.
Не е воден за ръцете и не е стъпвал на пръсти обаче.Вече само подавам пръстче да се хване ако иска за мен

# 543
Лолипоп, а кога е роден твоят син?

# 544
Бях писала като се присъединих в групата, 21.06 - вчера направи 10м

# 545
Извинявай, че пак попитах- пропуснала съм предния ти пост Simple Smile

# 546
Извинявай, че пак попитах- пропуснала съм предния ти пост Simple Smile
Ама моля ти се Grinning на мен пък ми харесва, че в нашата тема няма първа страница с имената, дати и теглилки Stuck Out Tongue Winking Eye
Чудя се къде са юнските мами?Всички ли са се преместили във фб

# 547
Имаше и в нашата тема дати, мерки, полове, но по едно време се затри.
Ама не ни е нужно де- и без това пишем 4-5 човека, все ще се запомним, а другите няма да ни знаят ХАХА

Ама то и групи по фейсбук ли има? А такива като мен- без фейсбук, как виреят?

Добре, че ви има вас💐

# 548
Йей имаме си астрален близнак Grinning Ще сравняваме периодите и пакостите значи. Наистина много странно, никой не пише в юнската тема..

Аз да се “оплача”.. от себе си Stuck Out Tongue Winking Eye И тук има сайтове като Фешън дейс с кампании и понеже повечето дрешки, които харесвам, са с безумни цени, все следя. Ии напоследък избухнах с поръчките, а не е като да нямаме достатъчно дрехи от баткото. То няма лошо де, но като се засилих да купувам една рокля размер 3-4г последния път, само защото е на мега разпродажба и чак се почувствах малко куку Joy

# 549
  • Варна
TD03, ето това имам аз предвид : https://www.facebook.com/groups/606184116438095/ Wink

Децата не трябва да ходят на пръсти. Няма причина да го правят, освен ако не са слагани в паяци , бънджита, където се измества центъра на тежестта и тн.  Също се случва, ако има друга по-сериозна причина свързана с повишен мускулен тонус, скъсени сухожилия, сензорни проблеми.
Децата могат да се повдигат на пръсти, но основно на тази възраст и за напред трябва да си стъпват на цяло стъпало. Виждала съм деца да имитират по-големи братя и сестра и стъпват от там само на пръсти. Виждала съм е дете , което нямаше никакви проблеми и проходи на пръсти... супер странен случай беше, ноо нищо му нямаше !

Моете цветенце, вчера имаше първия си имен ден, ама така да си развалихме празника Sad Ходихме в Добрич да празнуваме при родителите ми и естествено отиване и връщане в колата АД ! На отиване някак я занимавах и само мрънкаше, но на връщане й се спеше и искаше да се гушка в мен и 40 минути рева в тоя стол , та се къса. Не иска да седи там и това е Sad Спирахме да я кърмя, гушках я в стола, но не тя иска да е извън него и много се изкриви. Обяснявах, че докато пътуваме се седи в столчето и какво ли не беше .. направо ми взе здравето снощи.
Иначе тя все още е в кошницата, но според нас и в стол да е пак няма да я доволна.
Гледахме Сироната на Сайбекс, но не хареса нещо...
Насочихме се към Бритакс, моделите които стават да са обратно на посока на движението и по посока също могат да се въртят. Някой има ли отзиви от Бритакс, да ползва техен модел, да сподели как е.  ММ ги хареса, защото не всички са с бази, а някой само с колани се опаковат. Оооо и цените им са прилични, а не като на BeSAFE 1300 лв... и Сайбекс по 900 .

# 550
Aз ще дам мнение за Сайбекса - за мен е върхът Simple Smile
Баткото е в Палас М фикс, взехме същия и за дребния.
Не случайно столът държи класацията във възрастовия клас 1-12г.
За съжаление, от личен опит ще кажа само едно- колите и столчетата наистина спасяват животи!

Ето и краш тестовете на adac за 2018:

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kin … quer.kindersitz18

# 551
Мис, вижте в английските сайтове дали няма някоя промоция. Ние взехме Макси Кози АксисФикс Плюс на половината.

И на нас ни предстой пътуване 1200 км. Ще ходим до Анталия и мъжът ми успя да ме навие да ходим с кола. Сега направо лошо ми става като си представя и много ме е страх, а тамън се настроих положително и нашите като ме почнаха... Заредила съм се с играчки, ще кача и клипчета на таблета, колкото и да съм против това. И ще стискам палци колкото мога.

# 552
  • Варна
Aз ще дам мнение за Сайбекса - за мен е върхът Simple Smile
Баткото е в Палас М фикс, взехме същия и за дребния.
Не случайно столът държи класацията във възрастовия клас 1-12г.
За съжаление, от личен опит ще кажа само едно- колите и столчетата наистина спасяват животи!

Ето и краш тестовете на adac за 2018:

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kin … quer.kindersitz18

И аз така мисля, за това съм се насочила към утвърдени марки като Сайбекс, Бисейф, Бритакс... , обаче имаме проблем с килограмите на малката. Аз също харесах Палас М фикс, обаче се водят от 9 кг. Моята дъщеря  е около 7кг на 9 месеца. Няма изгледи скоро да стане 9, а не може дотогава да се вози в кошницата.
Вчера в Раятойс видяхме Сироната, но наистина нещо не ни хареса, повече наподобява кошницата, отколкото стол. Продавачката обаче каза, че сме само за него, заради килограмите... Като цяло доста проблемни са тези кг на тази възраст за избора на стол. Виждаме, че и Бритакс са повечето такива от 9кг., та се чудим какво ще правим.

Едното е това,  но виждам, че тук е доста евтино от БГ и малко се обърквам.. добро ли е .. https://www.amazon.co.uk/Britax-R%C3%B6mer-FIRST-CLASS-Birth-18kg/dp/B0162253JW

Карол, ще погледна и английските сайотве задъжлително Wink

Повечето деца обичат да се возят , не бери нерви от сега Simple Smile
Ние сме с късата клечка- пътуващи родителите и ревливо бебе в колата Sad

# 553
Мисс, имате си фина дама, блазе ви!
Моят слончо- 9600, 77 см - единственият плюс е, че е готов за столчето 😂

# 554
Здравейте, бебка още е в кошницата с идеята максимално дълго да в обратна на  движението посока, но много запарява кошчето -сложила съм памучно чаршафче, но не виждам разлика. За количката купих памучна подложка с цел да не се изпотява, но пак не виждам голяма разлика. Някой имал ли е подобен проблем и как го решихте?

Общи условия

Активация на акаунт