Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 744
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Здравейте, бих искала да споделя с всички Вас моят негативен опит с онлайн магазин за парфюми fragrino.com. Надявам се с тази си публикация да предпазя колкото се може повече хора от хвърлени пари на вятъра. Няма да изпадам в подробности (ако някой се интересува винаги може да се свърже с мен за повече информация). На кратко - след направена поръчка на два парфюма през сайта им (fragrino.com), ми бяха доставени два продукта, неотговарящи по никакъв начин на поръчката (единият продукт не съответсваше с поръчаният от мен парфюм, а другият се оказа с дефект). Освен това, доставените продукти видимо не отговарят на качеството, за което се предствят в сайта (със същия успех бих могла да ги намеря на Илиянци или битака), още повече не съответстват на немалката сума, заплатена за тях.
След направена рекламация по имейл и след еднократен разговор с господин, който отговори на телефонът им за контакт, ми беше съобщено, че до 48 часа ще ми бъде върнат отговор на подадената рекламация на 17 април. До този момент (23 април) все още нямам отговор. След многобройни опити от моя страна да се свържа с тях на предоставените телефони за контакт, не получавам никакъв отговор, вероятно номерът ми е блокиран или просто не вдигат. Подадох сигнал (жалба) и към Комисията за защита на потребителите, но смятам за необходимо да се опитам да уведомя колкото е възможно повече хора да не се подлъгват и да не поръчват от този некоректен търговец. Надявам се да съм полезна на някого!
Подадох преди време сигнал за този сайт и Комисията за защита правата на потребителите ми върнаха отговор, че им е съставен акт.

# 511
Някой за Strawberrynet дали има мнение?
продават стоки със изтекъл срок на годност. Не бих рискувала.

# 512
Някой за Strawberrynet дали има мнение?
продават стоки със изтекъл срок на годност. Не бих рискувала.

Само те имат един парфюм на Serge Lutens, който никъде не мога да намеря месеци из обичайните (Нотино, Парфимо, Елинор, Ензо).

# 513
замрялата тема за ягодката също може да ви бъде полезна

# 514
  • До сърцето...
Тази сутрин видях, че в emag.bg има великденско намаление, някои парфюми са до 59%

Аз поръчах Valentino, Uomo Noir Absolu, 100 мл за доста прилична цена. Втори път ми е, този е за подарък.

# 515
И аз много им се вглеждам на тези от емаг,има някой парфюми на много добри пари.Аз лично купувах от там ,като търговец си беше емаг,уточнявам защото има значение кой е и всичко си беше ок.Сега уж чакам някакви намаления на набелязани парфюми по други сайтове ,но като гледам едва ли.Споделете после от кой търговци поръчахте в емаг и доволна ли сте.

# 516
Аз пък, ще чакам да видя Елинор какво ще ни "изненадат' Simple Smile)

# 517
Тези Фрагрино трябва да бъдат отнесени до КЗП и до прокуратурата.
Повечето сайтове с ментета поне предлагат евтини такива и човек, освен че не е с голяма сума "вътре", може и предварително да си прецени, че няма да получи оригинал.
А при тях всичко се предлага на цените на оригиналите, че и по-високи.
Оплачете се където е необходимо, в КЗП даже няма нужда от писмени сигнали, а може онлайн да подадете оплакване.

# 518
  • Пеликания
Някой поръчвал ли си е Armani Si 100ml от Parfimo, и дали е доволен? Беше поръчан на 18.04 и пристигна чак днес, а бяха казали, че понеделник ще бъде тук, ама бяха много сигурни, явно оправданието пак са празниците. На мен не ми пречи, но да не заблуждават така хората, но определено е по бързо от други поръчки по 10 дена доставка, че си и плащаш за нея.

# 519
Оф и аз поръчах на 18.04 от Парфимо, но още нямам известие за днес. Май ще е утре, жалко.

# 520
  • София
От Парфимо съм поръчала една торба козметика (без парфюми този път) на 22-ри, но имам само мейл, че поръчката е изпратена от централните складове.

# 521
  • Пловдив
И аз поръчах на 20-ти и имам същия е-мейл. Нали вече 3 раб.дни е доставката? Днес е третият работен ден, а аз нямам дори SMS от Спийди, т.е и утре няма да получа поръчката.

# 522
Тези Фрагрино трябва да бъдат отнесени до КЗП и до прокуратурата.
Повечето сайтове с ментета поне предлагат евтини такива и човек, освен че не е с голяма сума "вътре", може и предварително да си прецени, че няма да получи оригинал.
А при тях всичко се предлага на цените на оригиналите, че и по-високи.
Оплачете се където е необходимо, в КЗП даже няма нужда от писмени сигнали, а може онлайн да подадете оплакване.

Да, пуснах вече жалба към КЗП, благодаря

# 523
Емаг предлагат ли тестери?

# 524
  • Тополовград
И аз поръчах от парфимо.бг на 18.04 и на 20.04 беше в Тополовград.  Поръчах Армани си.

Общи условия

Активация на акаунт