Екстрасистоли?

• 55 829
  • 554
  •   2
Отговори
# 315
Хора в слънчевия сплит едно трептене и напрежение от нерви ли е от екстрасистоли ли е? Пия Амаритон

# 316
Някой да е пил Магнезий и да има подобрение и да не получава толкова често екстрасистоли? Моята кардиоложка каза да взимам 2 по 1 т от 500 мг и ако станат нетърпими да взема 1/2 Конкор от 5 мг. Не ми се иска да взимам Конкор защото пада пулса от него. За сега пия магнезия от 2-3 дни. Вчера имах бая прескоци ,но като сила са по-леки. Какво мислите за тоя магнезий? Иначе го имам изследван и не съм в дефицит.
Здравейте пробваите с течен магнезий, Гръцки, MAG2 мисля че ще ви помогне доста и да според мен магнезия доста помага а в течна форма се усвоява по бързо от организма и не се губи

# 317
Не съм пила Магнерот доста време, преди ми го изписаха точно за такива прескоци, само че не беше изследван. Пих, пих сума ти време и все тая. После го спрях. Като си правих изследване и Магнезия ми е по средата на реф. граници (писала съм по-назад в темата).
При мен добър ефект забелязах, откакто пия Коензим Q10. Пия го по друг повод половин година вече и почти нямам подобна криза в последно време, може би 2-3 месеца. Не знам дали се дължи на него, но положението е по-добре определено.

# 318
А да попитам - как сте с килограмите? Не за друго, но дали може наднормено тегло например да оказва влияние?

# 319
Според мен не, аз съм с нормални килограми.

А да попитам - как сте с килограмите? Не за друго, но дали може наднормено тегло например да оказва влияние?

# 320

Аз също съм с нормални килограми, дори бих казала, че съм слаба.

# 321
Аз също съм слаба

# 322
Здравейте! Извинявам се за може би странния въпрос, но от 2-3 дена получавам нещо като екстрасистолни кризи ли как да го нарека на вас случвало ли ви се е? От нищото започва да ми прескача сърцето на всеки 3ти удар в продължение на 20 минути . Аз винаги съм имала екстрасистоли, но никога преди не ми се е случвало толкова често и продължително през 3 удара.

# 323
Да, много пъти, то това е "страшното" чувство. Щом не са последователни, значи не е толкова зле. Случвало ми се е да имам такива "епизоди" (така ги наричам аз) и то да имам 2-3 последователни, доста неприятно е. Успокойте се, изсмучете 1 валидол. По-бавен пулс, по-рядко се усещат екстрасистолите.

# 324
А как ги усещате? Понякога по- силен удар, понякога пауза и по- силен удар в гърдите и шията.

# 325
Здравейте. Не знам дали съм писала вече не знам къде и какво да пиша. Чета ви ,горе-долу като моя случай. При мен тия екстраситоли се появиха края на бременността 2022 г. После ги нямаше после пак и така до днес. Няколко пъти ме гледаха на ехограф включително и онсиден (защото се бях изплашила) като видях ,че кръвното ми е 120/57 и четох някои гадни неща и айде пулс 120 от стрес ,и веднага при док. Направи екг ,и не хвана нито една каза защото в момента пулса ми е висок. Гледа ме пак на ехо каза няма проблем. Изписа ми пропастад ,който още не взимам. Пише по 1 при нужда. Ходила съм и на холтер тогава имах само 2 пъти това усещане. Док каза ,няма екстрасистоли няма нищо обезпокояващо. И при нужда да взимам конкор. Еми пробвах с тоя конкор пада ми кръвното . И не съм лизвала. Пия в момента магнерот 2по1 от 500 и панангин 2 по 1. Взимам и за успокоение защото май съм с ПА и тревожно разтройство л-теанин 2 по 1 и на обяд 2 валеряна. Днес малко е по-добре работата. Реших да не пия кафе с кофеин ,я си направих безкофеиново и май се чувствам по-добре. Кафето някак ме превъзбужда и психически и сърцето. По време на бременността карах ковид в 3 м ,а те се появиха към 8-ми. Мина се година и половина от тогава възможно ли е скапания ковида да ги е предизвикал? Или нещо с вегатативната ? Никой не знае кво и от къде. Личната казва ако са повече от 10 за минута са опасни. При мен понякога са и на минута ,понякога и по няколко за минута. Ще трябва да сложа май пак холтер. Блъскат ме с бета блокери ,а те не ми действат добре. Личната каза също че и при нея много прескача и взима Ритмонорм да си взема и Деанксит малко да се успокоя. Аз се паникьосвам като са толкова много ,вече не излизам заради тях и гледам да си почивам. Направо има ли оправия от това чудо? Някой вобще отървал ли се е от тях? И моля за мнение за Ритмонорма и Деанксита .

# 326
Здравейте. Не знам дали съм писала вече не знам къде и какво да пиша. Чета ви ,горе-долу като моя случай. При мен тия екстраситоли се появиха края на бременността 2022 г. После ги нямаше после пак и така до днес. Няколко пъти ме гледаха на ехограф включително и онсиден (защото се бях изплашила) като видях ,че кръвното ми е 120/57 и четох някои гадни неща и айде пулс 120 от стрес ,и веднага при док. Направи екг ,и не хвана нито една каза защото в момента пулса ми е висок. Гледа ме пак на ехо каза няма проблем. Изписа ми пропастад ,който още не взимам. Пише по 1 при нужда. Ходила съм и на холтер тогава имах само 2 пъти това усещане. Док каза ,няма екстрасистоли няма нищо обезпокояващо. И при нужда да взимам конкор. Еми пробвах с тоя конкор пада ми кръвното . И не съм лизвала. Пия в момента магнерот 2по1 от 500 и панангин 2 по 1. Взимам и за успокоение защото май съм с ПА и тревожно разтройство л-теанин 2 по 1 и на обяд 2 валеряна. Днес малко е по-добре работата. Реших да не пия кафе с кофеин ,я си направих безкофеиново и май се чувствам по-добре. Кафето някак ме превъзбужда и психически и сърцето. По време на бременността карах ковид в 3 м ,а те се появиха към 8-ми. Мина се година и половина от тогава възможно ли е скапания ковида да ги е предизвикал? Или нещо с вегатативната ? Никой не знае кво и от къде. Личната казва ако са повече от 10 за минута са опасни. При мен понякога са и на минута ,понякога и по няколко за минута. Ще трябва да сложа май пак холтер. Блъскат ме с бета блокери ,а те не ми действат добре. Личната каза също че и при нея много прескача и взима Ритмонорм да си взема и Деанксит малко да се успокоя. Аз се паникьосвам като са толкова много ,вече не излизам заради тях и гледам да си почивам. Направо има ли оправия от това чудо? Някой вобще отървал ли се е от тях? И моля за мнение за Ритмонорма и Деанксита .
Ритмониорм и пропастад са едно и също лекарство.

# 327
Ритмониорм и пропастад са едно и също лекарство.
Да,те какво ли не ми изписват вече. Просто не го купувам защото много ме е страх да ги пия. Иначе им прочетох листовката. Купих все пак Ритмонорма да имам при криза. Има ли някой ,при който са изчезнали вече?

# 328
Да, много пъти, то това е "страшното" чувство. Щом не са последователни, значи не е толкова зле. Случвало ми се е да имам такива "епизоди" (така ги наричам аз) и то да имам 2-3 последователни, доста неприятно е. Успокойте се, изсмучете 1 валидол. По-бавен пулс, по-рядко се усещат екстрасистолите.

Благодаря много за отговора! Единствено спираха като легна за малко, допълнителна информация ако на някой му се случи.

# 329
Мили хора, след ехокардиографа (с екстрасистули съм) кардиоложката в амбулаторния лист написа, че имам повишено налягане в белодробна артерия..... тоест се изписва съкратено БАХ. Има ли някой от вас такова чудо или само екстрасистули?

Общи условия

Активация на акаунт