Име за момиче

• 6 891
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
Предлагам Мария-не излиза от мода,международно,има имен ден.

# 46
Благодаря на всички, които отделяте време и споделяте мнението си!! Още не съм избрала.. В крайна сметка просто ще е едно от изброениете към които добавям и Мануела и Емануела 😁

P. S. Имам чувството че съм най-нерешителното мами.. 😒

# 47
За мен Е/Мануела е много неприятно име, хич не ми звучи добре.

Предложенията в анкетата са много по-хубави и благозвучни.

# 48
И аз харесвам повече имената от анкетата.

# 49
А какво мислите за Мелиса?

# 50
Не е лошо, но в някои райони се приема за турско - Мелис, Мелиса е популярно сред тийнейджърки от турски произход у нас.

# 51
Не е лошо, но в някои райони се приема за турско - Мелис, Мелиса е популярно сред тийнейджърки от турски произход у нас.

О, интересно- не бях чувала. Сестра ми така се казва и винаги много ми е харесвало името й- на гръцки мелиса е пчеличка Simple Smile  моето име например никога не съм си харесвала- Миа. Що за име? 3 букви и нищо.... много ревнувах от името на сестра ми като дете и даже исках по едно време да си го сменям хахаха но вече си свикнах..

# 52
Живея и работя в смесен район. Познавам три-четири момичета с това име, всички са от турски произход. Както и Елис/-з и Селин.

# 53
Мелиса е хубаво име, но както и напред са писали, не бих го избрала, защото ми звучи турско.

# 54
И на мен не ми се иска това име ""Емануела", но мъжа ми много го е харесал.. Цялото име ми харесва, но на галено" Еми" - изобщо.. Аз също на галено съм" Еми".. Та във връзка с това, може ли друго галено на Емануела?? Мъжа ми казва Мони, но аз мисля че няма нищо общо с Емануела, по-скоро" Ели"??

Много ви благодаря!!

Хубав и усмихнат ден на всичкии Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 08:17 от SstaSsYy

# 55
И на мен не ми се иска това име ""Емануела", но мъжа ми много го е харесал.. Цялото име ми харесва, но на галено" Еми" - изобщо.. Аз също на галено съм" Еми".. Та във връзка с това, може ли друго галено на Емануела?? Мъжа ми казва Мони, но аз мисля че няма нищо общо с Емануела, по-скоро" Ели"??

Много ви благодаря!!

Хубав и усмихнат ден на всичкии Simple Smile

В някои държави Емануела или Мануела на галено е МанУ (с ударение на У и също значи фъстък на испански хаха)
Иначе може всякакви измишльотини- Мини, Мани, Ели, Нуни и т.н. или пък Ема, не Еми.

# 56
В детството имах приятелка Мануела, казвахме й Мони.

Но хич не ми харесва това единия родител да се запъва за някакво име, при положение, че другият не го харесва. Името на детето трябва да бъде харесвано и прието и от двамата, а не наложено.

# 57
Микаела и /Е/мануела са доста сходни имена и се римуват. Според мен са неподходящи за сестри, винаги ще има неразбрали за коя от двете говорите, все пак не винаги се ползва галеното име, особено за по-големи деца.

# 58
Но мен Емануела ми харесва.Но във вашия случай не бих го избрала,защото повечето хора така или иначе ще я наричат точно Еми. А да сте със сходни имена. Пък и щом не ви харесва,не отстъпвайте.

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 09:42 от Мис Каролин Бингли

# 59
Микаела и /Е/мануела са доста сходни имена и се римуват. Според мен са неподходящи за сестри, винаги ще има неразбрали за коя от двете говорите, все пак не винаги се ползва галеното име, особено за по-големи деца.

Точно така е! По-добре изберете друго име, още повече щом не ви клони сърцето към това...

Общи условия

Активация на акаунт