За теглото, гледам една таблица в листовката (някава на Нестле), в която сестрата ми записва ваксините и колко е наддал и с/ед нея хлапе, което е било при изписването 3 кг, трябва да си удвои теглото малко след като навърши 3 мес. за момчета и малко преди 4-я за момичетата. Ама и при тях, както и при нас, всичко си е индивидуално.
Това все ви го казвам, но питай патило! Пепи още не можем да го отучим от това - ни с разговори, ни с люто, ни с ръкавички, като по-малък... Това е ужасна работа! 
Майка му разказваше как като малък са му връзвали ръцете, мазали с люто, че и с друго, ама да не казвам, че може да има ядящи пред компа, и нищооо. Ей го на, станал си е мъж с дете вече, а още си ги дъвче ръцете. А като гледам и малкия калпазанин ще е така, вчера даже за сефте успя да си лапне целия юмрук до китката и мамите в градинката ме бъзикаха, че съм го оставила гладно това дете.Утре в колко ще се срещнем и къде точно? Макар че времето може да ни попрецака, гледам, че се очаква от довечера до понеделник да вали.
Оф, нещо се разсмърдя - или от Кремиковци са изпуснали повече гадости, или ще трябва да сменям памп...
Деска, на нас ни я биха в ръчичката и стана подутинка. Лекарката ми каза, че може така да стане и да слагам компрес с риванол и аз сложих. После прочетох какво сте писали за риванола и не слагах повече. От тогава мина седмица и половина и почти е изчезнало. Една мама ми каза, че лекаря им искал да си носят марличка с мед и веднага след имунизацията да се сложи върху боцканото и всички, които са при него се хвалели, че не са имали проблеми с тая ваксина, та мисля другия път да пробвам.

. 

ми то сме си едно семейство тук 

: няколко пъти успя да си вкара сама бибата в устата, несъвършено, с много опити и борба, но целеустремено