Цачи, браво за новата темичка!
Дея, ех че не можах да видя ти какво си сътворила..., че ми стана любопитно с какво си решила да ни зарадваш...
За сокчетата - можеш спокойно да даваш от шише ако сте минали периода с лъжичките (1, 2, 3... до 10) - сега мисля мярката е 30мл, но може да даваш до 50мл сутрин и следобяд (едно сокче на Ганчев разделено на 4) - аз така правех с баткото, сега съм решила да изчакам повече със захранването. А иначе и аз съм чувала, че ако започнеш с плодови пюрета, после със зеленчуковите ще е по-трудно...
За мазането - мажа с беб. олио цялото тяло по време на масажа след баня. Лицето не го мажа - само зад ушите и по веждичките, ако ми се стори по-суха кожата.
За обръщенията - както вече писах, нямам против бабите да са "мамита", щото и аз така съм викала на моите, НО само като обръщение към тях лично, за пред обществото са си "баба ми това..., баба ми онова" и така.
А за мен, и аз май предпочитам децата на моите приятели да ми викат само по име, нещо не мога да се възприема като лелка...
Диди и тя много се върти - сутрин редовно я намирам напреко на леглото - с крака стърчащи през решетките.
И последно - да не забравя,
Честит Рожден на Zarka! Здраве, Щастие, Късмет и Берекет!
А европейските Памперси са други, тук няма с улица Сесам а с животни на ФиШер Прайс май са, поне zеления пакет. И аz съм много недоволна от тях и не ги купувам ве4е. Сега вzимам на Росман "Бейби Дрийм" zа 6? пакета (46 броя ако не се лъжа) и съм много доволна. Хъгис не се продава у немско
) и в на4алото вси4ки бебета (8 броя все пак) бяха кротки. После едното zапо4на да реве, второ се вклю4и и в един момент реваха по4ти вси4ки
Лудница

Мале, ще се изпечем! Трябваше сега да отида до лекарката ми, ама сърце на ми дава да изведа малкия в тоя пек, та явно ще е утре, че ще 1-ва смяна.

и да кажеш Мимка де е 

, ей, при други обстоятелства сега да съм на плажа и 
/без Данчето, че тя няма стигане