АПРИЛско бебе расте и дебелей а мама в люлка го люлей

• 12 289
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Ха-ха-ха!
бяхме на консултация, Тони е пораснал с 3 см и вече е 56 см и е качил 1030гр, което ще рече, че вече е 5 330!
Вдига си главата, подпира се на крака, зяпа и изобщо страхотия! Опитва се да хваща разни неща, аз го уча да държи дрънкалка и да си я смуче. Бибата ако му е паднала до устата я всмуква, но с ръка мнооого рядко я лапа, по-скоро я дърпа и пак си я слага веднага. Но да я хване и да я сложи в устата си..не още.
Нуни, къде хукнахте по вили бре? утре протест, те по вили ще ми ходят!
Деси, ще се разнесе това. Не го мисли.

# 166
Здарвейте,
Ние вчера бяхме на консултация и тъй като виждам из темата се веят разни таблици и сметки,да споделя само, че моят изключително кърмен "слон" е 7.200 кг и 65,5 см newsm78.(на ваксината не издаде и звук-на мама гордостта)
Надявам се,че няма да стане тлъст младеж,защото аз съм 171/2 -50кг,а мЪжо е 190 и е 80килца newsm78.Айде стига с тия таблици и сметки и колко Трябва да сме тежки,дълги,спещи и акащи.За протокола-акаме 4-5 пъти
Мажем се с млякото на Бюбхен,а  слънцезащитно с Мустела
ние сами не си слагаме бибата,но си я махаме.Предпочитаме да си плюнчем юмрука!

А къде мога да си намеря beckgraund  за снимки newsm78???

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 18:33 от ~Цвети~

# 167
Здравейте от мен! Голяма жега , направо не мога да дишам.

Да кажа само ,че в Метро още има промоция на памперси Хъджис 250 бр. за 73 лева - 4 пакета по 50 бр и един подарък . Излизат малко под 30 ст. Днес купихме и дано да съм доволна, че са си доста.

Ние също заминаваме на вилата и то за един месец, много ще ми липсвате, но трябва да се спасяваме от жегите. Ще си дойдем за другата консултация.

# 168
  • София

Ние също заминаваме на вилата и то за един месец

Crossing Arms Да пък всички заминават само ние си висиме тук  Crossing Arms

На нас жегите ни се отразяват много добре, на мене де, бебчо спи по цял ден  Mr. Green кеф  Mr. Green

Енвиа, Стаси има на дясното бедърце синя точица, предполагам от ваксина, пипам, пипам не ми се струва необичайно твърдо  newsm78 Обаче ми е много чудно, синьо му е на гръбчето, над опашката, от какво ли може да е така  newsm78

Браво на Симонка! Да вземе да й доведеме Стаси на уроци, че ние само ваденето можеме ох едни порочни мисли ми се завъртяха сигурно е от жегата Mr. Green

# 169
  • София
Ох самоурочасах се  Tired събуди се  Tired
Питанка - като им духнете в личицата стряскат ли се?

Рина, все да те питам, как казвате на твоята дъщеричка на галено?  Heart Eyes Ама ти нещо се губиш напоследък  Crossing Arms Аз може да не пиша редовно, нооо бройкам кой къде е  Mr. Green и какво прави!

# 170
ние днес се успахме вече три часа спи това не е било никога, дано само довечера да спи че да му мислиме
Данче страхотна снимка искам и аз такаваааааааааааа
не не се стряска като му духна в лицето, но тия нокти са ужасна работа едвам му ги режа
Браво Аги добре се надава твоя юнак Peace

# 171
Данче-аз като му духна в личицето на Ицето му спира въздуха за секунда.избягвам да го правч,макар че е много сладък Heart Eyes

# 172
  • София
Аги браво на Тони! Утре ще го видим колко е пораснал малкия мушморок!
Цвети, за протокола, сина ти е в прекрасни килограми и ръст, да ти е жив и здрав да стигне и да надмине тати!
А така! Отглеждайте силни и яки младежи да им се радва мойта Анна като порасне  Joy  Embarassed
background baby на image google, може да харесаш нещо Peace

# 173
Данче, и аз много се чудих откъде е това синьото като стотинка точно до опашката на дупата и майка ми разпитвала и й казали че го имали циганчетата и оттогава тя му вика на баба мангалчето Mr. Green
А после една приятелка с дете на 3 год. ми каза че те се притеснили да не е ударено и си питали педито и тя казала, че бил някакъв прабългарски белег - децата по тази ширина го имали доста често - в резултат на което се смяхме че хем е мангалче, хем турче пък и с прабългарски белег... Joy
та такаааааааааа, аз винаги съм казвала че от тука който е минал наред е е...л та не можем да кажем че сме ЧИСТИ Българи кой каквото и да си настоява.

# 174
  • Boston, MA
Данче, и аз много се чудих откъде е това синьото като стотинка точно до опашката на дупата и майка ми разпитвала и й казали че го имали цаганчетата и оттогава тя му вика на баба мангалчето Mr. Green
А после една приятелка с дете на 3 год. ми каза че те се притеснили да не е ударено и си питали педито и тя казала, че бил някакъв прабългарски белег - децата по тази ширина го имали доста често - в резултат на което се смяхме че хем е мангалче, хем турче пък и с прабългарски белег... Joy
та такаааааааааа, аз винаги съм казвала че от тука който е минал наред е е...л та не можем да кажем че сме ЧИСТИ Българи кой каквото и да си настоява.

И ние имаме такова - над дупето или на "второто дупе", както му казва баща му  Joy
Монголско петно се казва и го имат 80% от азиатските, и около 10% от белите деца - така че нищо чудно тая работа за циганетата да е вярна  Joy

Ето Mongolian spot:
http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/17262.htm

Цвети, аз на Дани му духам в лицето като го видя, че посинява от рев и той се сепва и поема въздух - видях, че и сестрата, която му би ваксините, така направи. Като малко коте е.  Heart Eyes

Браво на Симонка - бонбонка! Ние сме много далеч от такава координация, но така е, отсега почват госпожиците да ни минават по номера.  Laughing

# 175
Еййй, два дни само ме няма и 9 страници изписани.

Малко със закъснение, но  newsm59 ЗАРКА! Всичко най-хубаво от нас и много радости.

Да, тези петна наистина са присъщи на  азиатците, имам приятелка с малко момченце, та като го видях един ден я питах какво е.

Аз не гладя на беба, освен ако не е някоя рокличка, която го изисква. От сушилника почти всичко ми излиза в добра форма и не се налага.

С олио не съм мазала, доки не ми го препоръча и в болницата няколко пъти предупредиха да не ползваме, че запушвало порите. Незнам дали е така, ама не го ползвам така или иначе, че аз на мен си не мога да го търпя, много мазно ми се струва. Друг е въпроса, че малката не си пада по никакво омазване и поради тази причина, много рядко успявам да я намажа с лосион. Но пък и кожата и хич не е суха, затова не се и притеснявам.
Ставите при нас не съм забелязала да пукат за сега.

# 176
Ха такаааа,моето е бяло негърче,а вашите са български азиатчета Joy hahaha Joyтова на майтап деее.Сега сериозно..какво е това петно и колкото на снимката ли е при вас?Ние нямаме такова newsm78(е то и такова ако имахме,щяхме сме е ...ати и миксааа hahaha)
Ексче-аз от тази таблица нищо не разбирам,ама синът ми е бая над нормата май.Поне за 3 месечен де.виж за 5 е супер Joy(*ама аз и така си го харесвам.Нали си е мой hahaha).Мерси за  отговора Peace

# 177
Ооооо....  Grinning нашите "монголски петна" са две и бая големи, все едно са я пляскали по дупето. Мъжо се базика кой ли е бащата, а аз го базикам откъде му е (на мъжо) корена... И аз си имам "цингето гозно на мама", пу-пу  Flutter

# 178
Леле,ама аз съм за бой #Cussing outДадох на детето сок от морков и сега е със страшен обрив.Педито разправя,че било от жегите,ама аз знам,че не е от това.

# 179
отново поствам линка с таблиците на американската педиатрична асоциация, които сравних с таблиците лепени в картона ми през 1973
за момченца:
http://pediatrics.about.com/library/growth_charts/nboysbirth.htm
за момиченца:
http://pediatrics.about.com/library/growth_charts/ngirlsbirth.htm

така и не намерих различни таблици за бебета хранени на АМ и кърма.
ама Данче верно коф убав аватар си имаш Mr. Green

Да допълня един страхотен постинг, тук има и още една таблица, за обикоката на главата и за отношението тегло-ръст:

http://www.cdc.gov/nchs/about/major/nhanes/growthcharts/clinical_charts.htm#Clin 1

Има няколко варианта в ПДФ, означени са с текст

Head circumference-for-age and Weight-for-length

За кърмени бебета или на АМ уви и аз не намерих специфични таблици  #2gunfire

Аааа, искам и аз аватаааар  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт