Иги, аз май ще си търся плат за този модел слинг, само да ми кажеш Момчо можеш ли да го носиш легнал, събира ли се? Защото не знам Румен дали ще спи седнал...

Ето и още едно линкче за връзванията: http://www.nandu.hu/English/Practical/babycarrier.htm
Да похваля Румен - снощи въобще не мрънкаше и не повръщаше (явно е било от коликите)
Само се кърмихме към 12.30, 4.00 и 6.00 и започна да се напъва чак към 7.00, та се понаспах и днес съм свежарче. Май при нас са през ден ревливите моменти.Ще спазвам съветите против повръщане да го държа по-дълго време изправен, а и гледам като яде да не поема много въздух и се надявам да не ме притеснява вече толкова много. Не е повръщал на фонтан, но понякога доста се олива, че и мен, ама вече от повръщано по дрехите не ми прави впечатление

crazy, направо се чудя как си се удържала да не пишеш толкова време
Вече се зачудих какво става, а освен това и Олчето липсва от няколко дни, а и не само тя. Кво правите бе момичета, обадете се. А и нали трябва да давате предложения за срещата...Добре дошла на мама Eunos!
Бързам да ви се похваля! Току що успях да вляза в двата си летни панталона от миналата година
Дори вече бях решила да ги вадя тия панталони да ги гледам всеки ден и да са ми стимул да не ям толкова сладко. Че след около 20 дни уж ще ходим на море, а пък аз усилено дояждам сладките, които останаха от събота от погачата
- може би по-нататък.

Добре дошъл на адаша и мама 

Кърмата е с нормална гъстота,тя си хапва по 10-15 минути не повече , но продължава да повръща.Педито каза,че била лакома и поглъщала повече от колкото и е необходимо,ама при условие, че яде по 10 минути и то през големи интевали..............Оф, незнам вече
какво съвпадение Никол - Никол 2.800 - 2.800 49 - 49 .Явно Никитата се раждат с едно и също тегло и см.
, значи не са и координирани все още движенията Мисля че е нормално 
, братовчетка ми не намерила, каза, че африканките ползват всякакви шалове , кърпи, абе квот намерят и по магазините не е намерила слинг. Та сега реших да си поръчвам от e-bay, но въпроса е какъв
, интересна картинка сте една до друга