МАЙСКО бебче се кокори, усмихва ни се, сладко си бърбори!

• 13 652
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здрасти, майчета! Аз съм за срещата, независимо дали ще е в някой парк (от по-централните де) или в мола. Само и аз съм на мнение, че почивен ден е по-добре. Така че ние ще сме на линия.
Иги, аз май ще си търся плат за този модел слинг, само да ми кажеш Момчо можеш ли да го носиш легнал, събира ли се? Защото не знам Румен дали ще спи седнал... newsm78
Ето и още едно линкче за връзванията: http://www.nandu.hu/English/Practical/babycarrier.htm

Да похваля Румен - снощи въобще не мрънкаше и не повръщаше (явно е било от коликите) Heart Eyes Само се кърмихме към 12.30, 4.00 и 6.00 и започна да се напъва чак към 7.00, та се понаспах и днес съм свежарче. Май при нас са през ден ревливите моменти.
Ще спазвам съветите против повръщане да го държа по-дълго време изправен, а и гледам като яде да не поема много въздух и се надявам да не ме притеснява вече толкова много. Не е повръщал на фонтан, но понякога доста се олива, че и мен, ама вече от повръщано по дрехите не ми прави впечатление Wink
crazy, направо се чудя как си се удържала да не пишеш толкова време Party Вече се зачудих какво става, а освен това и Олчето липсва от няколко дни, а и не само тя. Кво правите бе момичета, обадете се. А и нали трябва да давате предложения за срещата...
Добре дошла на мама Eunos!
Бързам да ви се похваля! Току що успях да вляза в двата си летни панталона от миналата година Laughing Голям кеф! Е опънато ми стоят на д-то, обаче и това е напредък, защото преди като ги пробвах, положението беше отчайващо. А пък може би има ефект това, че се мацотя с едно против целулит... newsm78 Дори вече бях решила да ги вадя тия панталони да ги гледам всеки ден и да са ми стимул да не ям толкова сладко. Че след около 20 дни уж ще ходим на море, а пък аз усилено дояждам сладките, които останаха от събота от погачата Embarassed Confused

# 211
Благодаря за топлото посрещане!

Bubble79, тайничко ти завиждам за това, че влизаш в панталоните - при мен няма такива изгледи  Sad - може би по-нататък.

Бебе Никола още има пъпчици, но намаляват след всяко къпане и мазане - ползваме Бюбхен. Вече гука, айка и писка, заедно с едни усмивки, но умира от страх от играчки и дрънкалки newsm78...

Сериозно се замислям за 5-валентната васкина - май е по-добрия вариант. Изчетох всичко по темата тук във форума и май така е най-добре. А за ортопеда - педиатърката - каза, че се ходело само ако има нужда. Дали да не отидем - ей така за профилактика?

# 212
  • В сърцето на любимите мъже!
Момчил го нося вече само прав, в началото го носех легнал, но и сега като го сложа вътре и заспива веднагически!

Иначе може спокойно да слагаш бебто леганло вътре, виж тук: http://www.mobywrap.com/instructions.php?link=2

За ортопед, не ги слушайте тия педиатърки, дето ви казват, че се ходело, само ако има нужда. За всяко бебе, навършило месец, е задължителен профилактичния преглед, и, ако не някой не му се дават направления, това е друг въпрос!

# 213
  • София
момичета, правм 40 дни днес Simple Smile

smile3534 beer
айде бирата от мен с Миа Simple Smile

# 214
  • София
Bubble, ти кърмиш ли? Защото аз знам, че тия кремове против целулит не е много хубаво да се ползват не само докато си бременна, но и когато кърмиш.
Мими, много ще съм ти благодарна за координатите на педиатъра. На нас Проспана ни е на капки, а не на сироп. Стеримар пръскам от няколко дена и явно има ефект, защото сополките намаляха. Може да е помогнало и това, че му слагам по няколко капки кърма в носленцето.
Както и да е, днес нали го водих на контролен преглед, оказа се че и без тия лекарства се оправихме. Гърлото вече не е червено и хремичката отшумява. Сега пък ушето нещо не е добре и трябва да го лекуваме.
eunos, това за ортопеда си е вярно, ти си го заведи на преглед. Педито трябва да ти даде направление и да не се прави на ударена.
Да ви похваля и аз моето мишленце Калоян. Снощи го кърмих в 10  и към 12,30 се чудех дали да го будя за папане преди и аз да си легна, но се отказах. Милото се събуди чак в 5,30 сутринта. Така хубаво се наспах. Надявам се да не е инцидентно, а да започва вече да си спинка през нощта.
айде до скоро, че нещо проплака

# 215
Здравейте, майчета Simple Smile

welcome Добре дошъл на адаша и мама eunos03!   bouquet

За срещата и аз съм за почивен ден. И да ви попитам къде се намира МОЛ-а?

Да попитам майчетата, дето дохранват - кога трябва да се смени биберона с по-голяма дупка? Ние сега сме на месец и половина и сме си още с тези за новородени, но гледам че яде адски бавно.... Храним се по 40-50 минути....(включвам и кърменето в това време)

Честит 40-ти ден на Миа  Hug

# 216
Здравейте Май-чета!
Марак и предния път да обещах, че ще се включвам по-често, пак не удържах на обещането си Sad  (но пък ви чета редовно) ама при нас няма нищо ново.Ники е добре,спинка си от 10:00 до към 4:30-5:30 часа и аз се бях притеснила,че не спи много, ама като ви чета ние май се от поспаливите Simple Smileи сме така от втората седмица в къщи, тя сама си спря нощното ядене.Иначе сме само на кърма,засега май и стига, защото и през дня си прави почивки от 3:30-4:00 часа.в началото се притеснявах,че яде през такива дълги интервали (все пак нямаме още 2 месеца),но после видях че си надава нормално и се успокоих.Но макари през големи интервали почикипак повръща от преяждане и незнам вече какво да правя? С вас така ли? Моля за съвет PraynigКърмата е с нормална гъстота,тя си хапва по 10-15 минути не повече , но продължава да повръща.Педито каза,че била лакома и поглъщала повече от колкото и е необходимо,ама при условие, че яде по 10 минути и то през големи интевали..............Оф, незнам вече  newsm78 затова ви моля за съвет.
Това е засега от нас.Скоро пак ще пиша .
целувки на бебоците и много да радват майки те си!

# 217
Честит рожден ден на МАРИ!!  bouquet/разконспирирах те  Wink/
Добре дошла на новата мама  Hug
А на всички бебчета ,които имат някакъв повод за празнуване целувки..

# 218
Забравих да честетя на всички , които празнуват Embarassed

Gift  party023  party002 Tada

# 219
Ха момичета ега видях ,че и другата ни адашка Никол на мама bubilina се е родила 2.800 и 49см. точно колко нас Grinning какво съвпадение Никол - Никол  2.800 - 2.800 49 - 49 .Явно Никитата се раждат  с едно и също тегло и см. Laughing

# 220
Ето ни и нас - с малко закъснение - мама beba3 и бебче Мариана. Родена на 13 май, термин 19-ти май. Дължина 50 см и тегло 3.050 кг.
Малко късно Ви открих, но вече съм тук и няма мърдане  Sunglasses

# 221
честито на празнуващите  bouquet
отивам да видя слинга на иги ама в тия жеги как се чувсвате със слинговете

# 222
абе тоя слинг нещо не го видях newsm78
пропуснах да кажа "добре дошла" на новата мама

# 223
Здравейте и от нас.
ndv и ние на 4 станахме на 2 месеца, да ти е жив и здрав Ивко,честито и на всички останали.
Днес бяхме на консултация, наддали сме точно 1 кг. за месец вече сме 5020 и 56 см. За сокчетата- педиатърката ни каза да не съм се изкушавала да давам, макар че сме само на АМ а не на кърма. И за ортопед ни даде направление, записах си час при д-р Драганов чак на 17 има свободни часове.
Чао засега, че се събудихме

# 224
 welcome на двете нови мами, редовно да се отчитате Naughty Grinning Моето бебе също не хваща предмети все още, е , успява да си махне биберона от устата с ръка и обхваща моя пръст, но само до там. Успешно си драска лицето Close, значи не са и координирани все още движенията Мисля че е нормално Peace
   Моя дългоочакван слинг не дойде Cry, братовчетка ми не намерила, каза, че африканките ползват всякакви шалове , кърпи, абе квот намерят и по магазините не е намерила слинг. Та сега реших да си поръчвам от e-bay, но въпроса е какъв newsm78 Има едни с халки, те май се доближават до слингаовете, които си правите сами. Ето го, Иги ще се радвам на твоето мнение:
http://cgi.ebay.com/BABY-CARRIER-PADDED-FREEDOM-SLING-NEWBORN-TO … dZ1QQcmdZViewItem
Или пък този:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7712285333
Последната снимга е трепач newsm10 , интересна картинка сте една до друга Shocked Laughing Вижда се, че Момчо харесва да си стои в слинга, дано и мойта мома се изкефи, щото и кенгуро пробвахме и слинг, като чанта и все не и харесват newsm78
 Ох, тази нощ и аз успях да си поспя, заспа още в 21:00 и станахме в 7:00, като два пъти се буди за папо, но веднага си заспиваше. За това през ноща панперс не сменям,да не се разсъни случайно Mr. Green Учудващо , но вече не ака през ноща, само пиша, а той много добре попива и няма проблем Peace
 Айде до скоро, че се хилнала Йоната и иска да се маймуня Joy

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 19:37 от smily_5q

Общи условия

Активация на акаунт