На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 464
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Ами чета и то редовно, но очевидно тази информация съм я пропуснала.Трябва ли да Ви се извиня?Ако да, моля да ми простите!

# 181
  • София
Скрит текст:
Ето един списък на лекарства с новите цени "откраднат" от ФБ групата. Дано авторът не се сърди, че го споделих тук 🤔, но нали е сложен там, за да е в помощ на всички 😏

# 182
Здравейте,

Интересува ме къде в Одрин, Чорлу или Лозенград мога да си купя платове. Нужно ми е голямо разнообразие, тъй като търся определни цветове и материи. Изчетох доста неща в минали теми. Попаднах на информация за фабрики с фирмени магазини, но къде са точно не ми стана ясно. В Одрин съм ходила на Синия пазар, там имаше една сергия с платове, но нямаше разнообразие.

# 183
  • Пловдив
Здравейте!
Дали има актуална брошура на Мигрос?

# 184
  • Тополовград
Да има брошура.

# 185
  • Пловдив
а как да я видя?

# 186
  • Димитровград
Линкове към магазините има на първа страница.

# 187
  • Бургас
Сещате ли се за имена на магазини за детски играчки. Аз се сещам за един в Маргито, обаче не му помня цялото име. Искам да взема дървена кухня на чавето и ми иска да поразгледам няколко сайта да видя дали въобще има и какви

# 188
Чорлу се води град с развита текстилна промишленост, имало множество фабрики със магазини пред фабриката на ниски цени, аз лично не съм ходила, но живот и здраве съм планувала пътуване. Преглеждам гугъл мапс и там има отразени фабрики, можеш да погледнеш да се ориентираш Simple Smile

Здравейте,

Интересува ме къде в Одрин, Чорлу или Лозенград мога да си купя платове. Нужно ми е голямо разнообразие, тъй като търся определни цветове и материи. Изчетох доста неща в минали теми. Попаднах на информация за фабрики с фирмени магазини, но къде са точно не ми стана ясно. В Одрин съм ходила на Синия пазар, там имаше една сергия с платове, но нямаше разнообразие.

# 189
  • Варна
Джули, този е в Марги
https://www.toyzzshop.com
Мисля, че има същия и в Ераста, непосредствено до Мигрос.

# 190
  • Бургас
Джули, този е в Марги
https://www.toyzzshop.com
Мисля, че има същия и в Ераста, непосредствено до Мигрос.

Мерси, точно него имах предвид. Знам, че беше тойс със z, но ми се губеше останалата част 😁

# 191
  • до едно тепе
В Ераста освен Toyzzshop има още един за играчки, но колкото и да опитвах не успях да намеря работещ уебсайт. Той е точно до Мигрос. А Тойзшоп-а е малко по встрани, но и двата са в онзи край на мола. Ноември търсих едно барби там. В Тойзшопа( и в Марги и в Ераста влизах) я нямаше, но в този до Мигроса я намерих. Доста по- подреден е сякаш. И цените са същите.
Допълвам се. Погледнах в сайта на Ераста. Elit oyuncak се казва магазина. Но не ми се отваря сайт като на другите.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 12:02 от pospalancho

# 192
  • Варна
Elit Oyuncak е магазинът до Мигрос, права е pospalancho. И там има много играчки.

Р.Р. Докато се сетя да публикувам, pospalancho ме е изпреварила.
Ние имаме конструктор от там. Цените са добри. Избора - голям и на двете места.

# 193
  • до едно тепе
Беличке, личи си кой търси играчки, а? Между другото не всички играчки са по- евтини. Гледах едно куче, което там беше по- скъпо. Но от модела Барби, който взех си спестих 25лв. Тук с 30% на черния петък излизаше по- скъпа.

# 194
  • Варна
Изчетох доста различни мнения за пълномощното за лизингов автомобил, и нещо пак не ми е ясно:thinking:, моля не се сърдете, лизинговата компания ще ни даде преведено на английски, сега като го преведем и на турски, трябва ли  да ходим да го заверяваме при нотариус?

Общи условия

Активация на акаунт