На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 467
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви.И аз не го харесвам пишмането ,но това ми поръчаха.А за сиренето ,явно трябва да гледам картинката.

# 211
Това пишмание сигурно е единственото нещо ,което изобщо не ми харесва от турскит сладкиши, които съм яла...нещо не успяхме да си допаднем ,а аз за сладко мога да убивам  Mr. Green

Сиренето за кюнефе е от рода на моцарелата .

Ето какво намерих :

Скрит текст:

Тези са ориентировъчни,но явно трябва да има кюнефе на картинката  Peace

Как бре.. Пишманието си е Бест..
Особенно ако е от Измит.. и няма да е много застояла на пакета
http://www.yusufonbasi.com/templates/urunview/topresim.php?Id=11 … mp;ResId=bs252236

Има и кестане шекери пак шоколадов.. ама оригинален ще е -Кафкас Бурса
http://www.kafkas.com/urunler.aspx?kID=2

# 212
Благодаря ви.И аз не го харесвам пишмането ,но това ми поръчаха.А за сиренето ,явно трябва да гледам картинката.
Моя позната каза,че купувала сирене за кюнефе от Синия пазар от витрината за сирене.
Като кажела ,че иска за кюнефе, човекът й давал такова. Същия човек със сиренето продава на Петък и Понеделник пазара( Улус пазаръ ).

# 213
  • Русе
У нас пишманието много се тачи. Колежките не бяхя опитвали, но веднъж една доволна гражданка, живуща в Истанбул ни почерпи с една кутия пишмание. А то беше едно прясно... ммм... чак се разпадаше. От тогава, когато ходя в Турция, винаги ми поръчват такова да им нося за почерпка. А лятото тук от една верига магазини от любопитство си купих cekme helva. Почти като пишманието е. Много я харесахме и нея.
Осветителни тела къде продават? Ще се оглеждам за стенни нощни лампи.

# 214
  • вкъщи
Има ли много коли на границата?

# 215
# 216
Здравейте! Днес спонтанно близка приятелка ми предложи,в понеделник да отскочим до Одрин.Питането ми е следното: в понеделник,има ли някъде пазар(плод-зеленчук,сирене,маслини..и др.)?

# 217
  • Димитровград
И какво Ви пречеше  спонтанно да проверите на първа страница?
Цитат
В понеделник, там където знаем петъчния пазар има пазар за плодове, зеленчуци, маслини, различни сирена, кашкавали, зехтин домашен и фабричен.Голям е пазарът. Дрехи има, но въобще не си заслужават.

# 218
  • Където морето целува небето...
Здравейте, знам, че сега през почивните дни ще има много пътуващи и използвам да попитам за актуална информация за пролетно зареждане по магазините. Интересуват ме предимно детски дрехи и Уайкики. Миналата година търсих началото на април, но нямаше особено голям избор. Няма да имам възможност да пътувам след края на март и ако може да ми кажете дали ще си заслужава да пътувам сега?
Също, тъй като до сега не ми се е налагало при пътуванията ни да гледам за цени - то може ли да ме посъветвате къде са най-изгодни памперсите? В големите магазини на промоция или по складовете?

# 219
  • Русе
Някой може ли да ми каже правилно ли съм си го разчела? Този индирим до 30.06. при покупка над 100 лири ли важи и може ли да се ползва от всеки и за всякакви стоки или е само при онлайн пазаруване?
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 21:26 от viki_1974

# 220
Здравейте! Днес спонтанно близка приятелка ми предложи,в понеделник да отскочим до Одрин.Питането ми е следното: в понеделник,има ли някъде пазар(плод-зеленчук,сирене,маслини..и др.)?

Има зеленчуков пазар на мястото на Петък пазара. Дано няма голям трафик на границата.

# 221
Ондо, където са сладкориите в мола ли се намира или някъде по главната?

# 222
  • Русе
Има и в Ераста, има и по главната. Яд ме е, че днес не си взех еклерите на Ивчето. Ще ги сънувам тази вечер. Joy Но утре ще поправя грешката.

# 223
  • Бургас / UK
И какво Ви пречеше  спонтанно да проверите на първа страница?
Цитат
В понеделник, там където знаем петъчния пазар има пазар за плодове, зеленчуци, маслини, различни сирена, кашкавали, зехтин домашен и фабричен.Голям е пазарът. Дрехи има, но въобще не си заслужават.

Joy Joy Joy

Щом Папа вдигна ръце ,работата е сериозна... hahaha

Но утре ще поправя грешката.

Да разбираме,че си там ли, Вики ,това ли ни намекваш  Mr. Green

# 224
  • Димитровград
Някой може ли да ми каже правилно ли съм си го разчела? Този индирим до 30.06. при покупка над 100 лири ли важи и може ли да се ползва от всеки и за всякакви стоки или е само при онлайн пазаруване?
Скрит текст:
Ходихме с такава бележка - казаха само онлайн, ама им нямам доверие.
Това излиза с  преводача, може и да е вярно:
кодът е валиден до 30.06.2019 г. и е за еднократна употреба Можете да ползвате отстъпката, като въведете кода в полето за ваучер код в пазарската кошница. Не може да се комбинира с други кампании.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 21:42 от papaone

Общи условия

Активация на акаунт