Отговори
# 585
Здравейте, аз влязох в 8 седмица и в четвъртък съм на 1вия преглед. Нямам търпение просто да знам, че всичко е наред. Прочетих, че на повечето  ви се гади и затова не хапвате много. Аз пък нямам гадене и непрекъснато съм гладна, което се опитвам да туширам малко като ям само домашно сготвена храна, защото иначе ще стана слон. Иначе продължавам да си ходя на фитнес, но не натоварвам корема и правя значително по-леки тренировки вече, надявам се все пак да не се отпусна. Вие тренирате ли? Любопитно ми е да обсъдя с някого упражнения и уреди, които можем да ползваме във фитнеса. За сега чета само подходящи домашни тренировки, но предпочитам да ходя в залата, защото у нас просто нямам мотивация.
Въпрос - вие вече казахте ли на всички? На мен ми се струва много рано някак си, не знам ... Затова и не искам да се включвам във фейсбук групата - каквото и да харесам и поствам се вижда от моите приятели, а някак си не ми се иска още. Искам това да си е моето нещо засега.

# 586
Момичета, може ли някоя да ме добави във фейсбук групата?

# 587
Здравейте момичета, дано приемате нови попълнения.Да кажа малко за себе си.Това ми е втора бременност,която казано честно не бе планирана и сме леко в шок.Термина ми е на 20 ноември,а на 12 съм на първи преглед,дано всичко е ок.Имаче непрекъснато съм гладна,нещо което ми бе чуждо с първото дете,не ми се гади но много ми се спи.Много ми е уморено и все ме влече към сладкото,а от няколко дни има и остри придърпвания на яйчниците,което ме тревожи.За сега Ви оставям леко бременност на всички!

# 588
Здравейте! И аз да се запиша, на 42 години съм и това ми е 5 бременност. Имам дете на 14 години. С  два мисед аборта съм и едно починало детенце на  пети ден след  раждането. Сега съм в 8 г.с. На преглед съм  на 15 април. Много ми е притеснено, има дни в които много ми се гади и дни в които е по поносимо. Вие как се чувствате, постоянно ли ви се гади?
Желая на всички ви лека и успешна бременност!

# 589
На мен въобще не ми се гади, но пък за сметка на това имам болки като при цикъл често и чувствам някакъв общ дискомфорт - все едно не мога да си намеря място, особено когато се опитвам да спя. Предполагам, че при всеки е различно. Опитай се да се успокояваш някак си, защото и на мен ми казаха, че паниката ми ми е най-големият проблем Neutral Face

# 590
Здравейте Simple Smile Включвам се и аз с малко закъснение. На 28 години съм и съм бременна в 10 г.с. Терминът ми е на 11.11. Първа бременност ми е и имам адски много въпроси. Засега не усещам някакво сериозно гадене (случвало ми се е 2-3 пъти и то основно следобед). Пия фолиева киселина и Прегнакеър. Интересното е, че не искам да виждам никакво сладко и шоколад най-вече (а иначе ми е много любим). Като цяло доста ограничих менюто си, защото просто нищо не ми се яде. Вечер ми се доспива рано, а сутрин в 6:30 чувам всички аларми (нещо, което никога не се е случвало хахах).
Досега посещавах моята гинеколожка, която последния път ми каза да се запиша за ЖК и че трябва да отида на БХС в 12-13 г.с. Моля Ви, и предварително се извинявам, ако има такъв въпрос/отговор, препоръчайте ми къде и при кого да отида на БХС?

# 591
Juicyyy  вървим заедно Simple Smile аз съм на 27 и термина ми е на 10.11:)) също не ми се гади ... ставаме рано . А за сладкото нетипично за мен почти не се сещам . Аз съм на преглед на 15ти и живот и здраве всичко да е наред доки ми каза да се записвам на ЖК Simple Smile.

# 592
Нещо ми се изтриват съобщенията Sad, за групата във фейсбук, който иска да пише на мен или Pampers, секретна е и никой не я вижда. За целта пращайте имейл на лично съобщение, като ако сте си забранили поканите в настройките на фейсбук може да не ви излязат, или ги оправете или ще ви изпратя на лично моят профил за да ме добавите и от там аз да ви добавя в групата Simple Smile

# 593
На мен въобще не ми се гади, но пък за сметка на това имам болки като при цикъл често и чувствам някакъв общ дискомфорт - все едно не мога да си намеря място, особено когато се опитвам да спя. Предполагам, че при всеки е различно. Опитай се да се успокояваш някак си, защото и на мен ми казаха, че паниката ми ми е най-големият проблем Neutral Face

Права си, психическото спокойствие е най-важно, но понякога емоциите взимат надмощие над разума. Когато главата ти се е напатила много трепереш от  най-малкото.

# 594
Нещо ми се изтриват съобщенията Sad, за групата във фейсбук, който иска да пише на мен или Pampers, секретна е и никой не я вижда. За целта пращайте имейл на лично съобщение, като ако сте си забранили поканите в настройките на фейсбук може да не ви излязат, или ги оправете или ще ви изпратя на лично моят профил за да ме добавите и от там аз да ви добавя в групата Simple Smile

Имаш ЛС 😊

# 595

Хаха и аз съм по абсолютно същия начин 😂 Менструални болки от време на време, нямам гадене и проблеми с апетита, а вечер ми е любимо - въртя се като пумпал цяла нощ, почти не спя, но аз пък не се и изморявам - все пак лежа вкъщи от 3 седмици....🙄

# 596
Исках да ви питам- как сте със съня? При мен е направо ужасно- от 3 седмици не мога да спя като хората- хем съм уморена и ми се спи... Заспивам трудно, сънувам един куп глупости всяяяка вечер 🥴 и се будя абсолютно всяка вечер или в 3 часа или в 5 😩 Предните бременности не ми се е случвало такова нещо. Някой с такива проблеми и евентуално решение?

# 597
Здравейте, да се присъединя и аз Simple Smile Втора бременност ми е и съм в 10г.с. След няколко дни съм на преглед и се надявам всичко да е наред. На 24/04 имам записан час за ФМ и БХС в Св.Петка. Там ми препоръчаха Д-р Джонгова.
На всички пожелавам леко бременеене и здрави бебчета.

# 598
Исках да ви питам- как сте със съня? При мен е направо ужасно- от 3 седмици не мога да спя като хората- хем съм уморена и ми се спи... Заспивам трудно, сънувам един куп глупости всяяяка вечер 🥴 и се будя абсолютно всяка вечер или в 3 часа или в 5 😩 Предните бременности не ми се е случвало такова нещо. Някой с такива проблеми и евентуално решение?

И аз съм по същия начин, от както разбрах, че съм бременна няма заспиване. Ако заспя ще е за малко и едно събуждане в 2 часа и въртене в леглото до към 5.Иначе вечер заспивам към 9 ч. Може би причината за разстроения сън при мен иде от това, че ходя до wc по няколко пъти на нощ.

# 599
Здравейте на всички, Nusha7608 твоята история поразително прилича на моята. И аз с 8 седмица, с два мисед аборта и един спонтанен, имам дъщеря на 14 и съм изключително притеснена за изхода и на тази ми бременност. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, както и на всички момичета във форума👍

Общи условия

Активация на акаунт