Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 52 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Боби и мен това ме притеснява, да не се загуби връзката лекар-пациент, но от друга страна като знам и неговият график какъв е, явно няма друг вариант да ни обхване всички пациентки.

# 61
Хич не се оплаквайте от Чапанова, че от следващият месец като излезе в отпуска сигурно ще е новичкият доктор Trollface

# 62
  • София
Хич не се оплаквайте от Чапанова, че от следващият месец като излезе в отпуска сигурно ще е новичкият доктор Trollface

Хаха Иве, мъжът ми реши че е медицинска сестра, а не доктор Stuck Out Tongue Closed Eyes

До колкото разбрах работата на Чапанова ще я поеме Тихомирова, която се връща от майчинство.  

# 63
Аз не се оплаквам, дори ми е по-удобно така защото влизам много бързо и не се налага да чакам по 2 часа за преглед от 2 минути. Д-р Чапанова е много мила, дано този който я замести също да е в час. Просто се надявам, че все пак Стаменов взима участие във важните решения преди пункцията. Иначе винаги той идва след пункция да ме информира какво е извадено.

# 64
Опитах се да се пошегувам, не ми беше насочено към никого изказването. Simple Smile

# 65
Той си прави пункциите.

# 66
Опитах се да се пошегувам, не ми беше насочено към никого изказването. Simple Smile
Разбрах те. 😉 Изказването ми не беше в отговор на твоя коментар.
Новото докторче ме прегледа веднъж преди пункция. Не беше особено нежен, дано е случайност. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 67
Здравейте, досега съм била само на 2 прегледа (първичния + следващ за оценка на антрални). Практика ли е да не се дават документи от прегледите (снимки, размерите на органи и фоликули? На първичния реших, че след като си получа паролата, ще ми се виждат в приложението - ТЦ. На следващия като отидох се оказа, че имам задържани фоликули, но все пак имаше опция за пункция и до последно си мислех, че приключвайки "дейностите" за деня, този път ще имам информацията. Е, отново нищо не ми дадоха. В приложението си виждам само хормоните. Дори назначението за хормоналния препарат ми беше предадено от лабораторията, а не говорих лично с док.
Сега не помня какви размери издиктува на тези задържани фоликули, а и заради НЯР и миоми, живо се интересувам от размерите на Я и матката. Ако си дам мейл на администраторките, дали ще могат да ми препратят нещо (за да не занимавам и без това заетите доктори)?

# 68
  • София
Момичета от кой ден на МЦ започва стимулацията по къс протокол? Цветков ми каза да отида на преглед на 2-3ти ден от МЦ за да ме погледне и дами назначи инжекциите, но се притеснявам ако Ц ми дойде в петък и отида в понеделник дали няма да е късно, защото все пак 2-3 ден може да се падне в събота-неделя...
Първи ден от МЦ ми беше ден петък. Обадих се и ми дадоха час за събота. След прегледа веднага започнаха инжекциите за къс протокол. Доколкото знам не извършват прегледи неделя.

# 69
Здравейте, досега съм била само на 2 прегледа (първичния + следващ за оценка на антрални). Практика ли е да не се дават документи от прегледите (снимки, размерите на органи и фоликули? На първичния реших, че след като си получа паролата, ще ми се виждат в приложението - ТЦ. На следващия като отидох се оказа, че имам задържани фоликули, но все пак имаше опция за пункция и до последно си мислех, че приключвайки "дейностите" за деня, този път ще имам информацията. Е, отново нищо не ми дадоха. В приложението си виждам само хормоните. Дори назначението за хормоналния препарат ми беше предадено от лабораторията, а не говорих лично с док.
Сега не помня какви размери издиктува на тези задържани фоликули, а и заради НЯР и миоми, живо се интересувам от размерите на Я и матката. Ако си дам мейл на администраторките, дали ще могат да ми препратят нещо (за да не занимавам и без това заетите доктори)?
Здравейте!
За съжаление не дават никакви документи, нито снимки от ултразвука. Само си записват в картона. Документи дават само от изследвания, лапароскопии, пункции и по важните неща. Единствено до сега са ми давали ехографска снимка на плодно сакче, но без коментар и протокол както процедират в други клиники ( може би и за това прегледите са толкова евтини). 

# 70
Благодаря ви много момичета, че се бях притеснила... Мислех, че само пункции правят в събота и неделя...

# 71
Уж се записах в темата...а ме няма..и се чудя...Както и да е. Как сте момичета?Wink

Аз в понеделник съм отново на преливане с моя любим Имуновенин в 12ч. Има ли някой с мен?
Няма отърване. 20 ампули. За информация на момичетата, които ме питат на лични 1 ампула е 12.70лв.
Оффф
А биопсията е излязла при имунолозите. Но още никой не ми се е обадил от акушерките. А минаха 15дни. Кога ще се обадят?!?

# 72
От моята биопсия минаха 22 дни и още никой не ми е звънял...

# 73
Шакира, трансфер ли ще правите? Flowers Four Leaf Clover

# 74
Шакира, трансфер ли ще правите? Flowers Four Leaf Clover
Не. Искат в този цикъл да прелея, а следващия цикъл - контрола и трансфер. Като ми казаха, че лепило ще ми правят от моята кръв и в деня на овулация, доколкото разбрах, ще ми го сложи Стаменов. Колко струваше това лепило?

То не бяха Имуновенини, сега пия някакви комбинации от антибиотик с антивирусно..Обичайния Азитрокс с Валтрекс. А не обясняват точно за какво..То толкова информация има за попиване, че все не стигам до момента да ги питам за какво точно са...

Общи условия

Активация на акаунт