и аз се присъединявам в групата за декемврийските бебета. Бебко е роден на 18.12. Е, няма такова щастие. Много обича да се разхождаме. Подуши ли количката и веднага заспива
Много обича да го къпем, усмихва се , многооооо се плюнчи и вече се опитва да посяга да хваща играчките. А, и забравих... направо е хипнотизиран от въртележката над леглото му. Изцяло е на кърма и вечер спинка доста. Като хапне към 10и нещо-11, та чак към 6 се събужда да хапне. 
Родени са в един и същи ден с моя син.Твоят бебко направо е за пример, бе. Браво! Тъкмо да се насладиш на хубавата страна на майчинството. хихихи
На мен ми подариха едно кенгуру и да ви кажа, слагам го по 20-на минути в него. Уж е от тези, които ги отричат, но като гледам аз не го държа в ръцете си по-добре, отколкото е в кенгуруто.
Моят син легнал не стои почти, постоянно е полуседнал или прав го държа и можете да си представите като е над 7кг и тежи как ми поддават ръцете и го държа в най-различни пози. 
Иначе продължава да спи добре нощем. Вечер, понякога, го сърбят венците, докато заспива и за да не смуче палеца му давам кокалчето на пръста си. Хора, няма такова захапване! Не знам дали сте опитвали, но не мога да ви опиша колко силно стискат и чак дърпа, все едно е куче и иска да отхапе.
))))
и ще видим какво ще каже педиатърката. И ще говоря с нея да го заведем на ортопед, защото още не сме ходили. Вие кога заведохте бебешоците? Иначе младежа расте доста добре, особено на дължина
. Мързи го да се върти, не обича по корем иначе държи главата но му писва бързо и се сърди. Като му размята играчка, посяга към нея, понякога успява да я хване. Взех му една много шумяща книжка от Кауфланд и голяма игра пада с нея