БУБА 
нА почиващите
...имам замразена кърма и вместо да я давам на Савата когато беше с кризата...днес се сетих 

...
(дъртизъм)
...
...измислихте ли име на бебето???
.....тази вечер Иса изведнъж вдигна 38 и 5...обадих се на педката, но тя е на морето и по неин съвет дадох Нурофен и 3 капки Хексалгин и вит. С...сега се чудя
този вирус ли ще е или от ндутия и от кътник венец....а и утре ще трябва да я заведа на лекар поне да и чуят гърдичките....
Единствено ми трябва време да ги кача и подбера, защото са над 300 снимки...поулях се

Като му кажем да духа нослето, започва да духа (е, не всеки път). От време на време хваща някоя салфетка или носна кърпичка и ми я слага на моя нос, за да духам и аз. А като духна е безкрайно горд и щастлив от себе си и благородната си постъпка
Бургаски мами, то има време, ама нали ще се видим? Искаше ми се с Диана да се видя, но ги изпуснахме, та ще ги гоня по Софето да ги видя 

HAPPY BIRTHDAY!!!!

...измислихте ли име на бебето???
с мъжа ми си избрахме Адриан(първвите две букви са първите букви от имената на двете баби)! Чакаме с нетърпение да си го гушнем, разбира се не преди 9 август (засега това е датат на секциото).

)
Голям кеф падна.Скоро ще кача снимки да видите малкия гмурец!Засега толкова,че ме "вика" от съседната стая малчока!Целувки на всички!