Отговори
# 15
 newsm59 БУБА   smile3525

нА почиващите   Nature Sunny  grinning039 family beer2 cheers family

# 16
  • Sofia
Бубе, ЧРД, бъди здрава и щастлива !!!

За почивката, ние ще ходим до Варна в началото на август и ще бъда много щастлива да се запозная с варненските мами и техните сладкиши. За сега обаче още ближем рани и пъпки от шарката. И тк е мястото да се  Banghead...имам замразена кърма и вместо да я давам на Савата когато беше с кризата...днес се сетих #Cussing out

Кроче, билетите сякаш съм ги извадила от устата на Преско след продължително дъвчене, долнопробна хартия...
Joy Joy Joy
За среща в Младост съм съгласна, ама незнам докога сме карантинни, дофторицата каза да й звъннем в края на юли да ни запише час за преглед, а моят болничен е до 29-ти. Сиска, на теб колко време казаха да пазиш детето да не излиза newsm78

# 17
Бубе, честито мила, много щастие ти желая!!!  bouquet

Катка, много готини снимките от плажа....а дано е временна тази алергична реакция Praynig...
Мартеа, как е твоята кашлица? Радвам се, че Теа няма вече Т...
Августа, ние наредихме следните предмети-микрофон, книга, елка, евро, пушка, химикал, ...и др. имаше, ама не помня ooooh! (дъртизъм)
Димана, забранявам да има трилъри при теб Stop...
Гуш, и Иса вече си има домашни сандалки като вашите (само, че зеленки)
Мегстар, ти голяма готвачка го раздаваш  Wink...измислихте ли име на бебето???

Мами, а сега да се оплача и ние сме в кюпа на високите температури Cry.....тази вечер Иса изведнъж вдигна 38 и 5...обадих се на педката, но тя е на морето и по неин съвет дадох Нурофен и 3 капки Хексалгин и вит. С...сега се чудя newsm78 този вирус ли ще е или от ндутия и от кътник венец....а и утре ще трябва да я заведа на лекар поне да и чуят гърдичките....
Педката по телефона ми каза, че имало такъв вирус с висока температура, повръщане и разтройство....аз да се запася от лекарства да ви попитам какво давате при повръщане ???

# 18
Вале, ние го изкарахме веднъж вече - 4 дни поддържа висока Т, ние не сме повръщали, ама разстройство имахме. И понеже моят син не пие мищо, ама нищо-ни Нурофен, ни дявол, накрая ни дупчиха с гентамицин за 2,5 дни, след което направи реакция към него и спряхме всичко. И то си мина. Ама вие ако приемате лекарства и ако наистина е от тоя вирус, а не от зъбчето(а може и да е комбинирано), има един много ефикасен сироп за стомашно-чревни вируси Суметролин(приятен е, мирише на мастика). В комбинация с него ни изписаха Вит.Ц и ентерол 2 прахчета на ден. Ама ние плюем, плачем и се давим и въобще...с лекарствата е много сложна.

# 19
  • София
Тей ме на.
Влизам телеграфно с отчет, нищо не съм чела  Rolling Eyes
Да не си помислите, че съм ви забравила или напуснала

Завърнахме се от морето, Любачето е с гнойна ангина, държи три дена 39темп. (о, от вчера я свали), явно е вирусно. Пък аз си мислех, че е горещ от жегите по пътя. За пръв път ми боледува така. За капак прави алергия към Аугментина, който беше пил без проблем...гърбът му е на петна, диария, коликите да не ви казвам как са....Спането нощем е мираж и миличкото много плаче. Татето ни замина за два месеца и съм самичка, та няма да мога да влизам често.
Ще ви пусна снимки от морето, страхотни са....Любака е само за реклама на някой курорт Simple Smile Единствено ми трябва време да ги кача и подбера, защото са над 300 снимки...поулях се

Поздрави от мен, много ми се иска да върна темпото и да мога да се включвам по-честичко.  bouquet

# 20
Добро утро!

Така....може да се каже, че вече сме здрави Laughing Кашлицата на Дени отшумява. Моя нос се отпушва...Изобщо навлизаме си в нормалния ритъм на живот, че направо ми писна вече ooooh!

От цялото това дъъъълго и изнервящо боледуване Дени може да се похвали с ново умение Grinning Като му кажем да духа нослето, започва да духа (е, не всеки път). От време на време хваща някоя салфетка или носна кърпичка и ми я слага на моя нос, за да духам и аз. А като духна е безкрайно горд и щастлив от себе си и благородната си постъпка Laughing Мамин сладурко!

Кроче, нашата карантина започна миналия понеделник, този понеделник ходихме на преглед и педката каза, че вече не е заразен и може да контактува с други дечица. Аз за по-сигурно предупреждавам мамите и го държа по-надалеч от дечица. Неговите пъпчици вече са завехнали, има някои петна на местата където е паднала коричката, дано не останат белези (или поне да не са много)

Диана, добре завърнали се! Гнойната ангина е кофти работа, ама всички дечица в момента са болни, та всички сме заедно в кюпа. Да се оправяте бързо!

И другите болни също! Ние май поведохме хорото с болестите, та затова вече сме готови преболедували. Дано следващото да не е скоро!

Края на Юли сме в Бургас Sunglasses Бургаски мами, то има време, ама нали ще се видим? Искаше ми се с Диана да се видя, но ги изпуснахме, та ще ги гоня по Софето да ги видя Wink

# 21
Благодаря ви пак мами,

а тези които отиват на морето пратете му поздрави от нас newsm53
защото засега няма да го видим , но все за него си мислим smile3521

# 22
Гледам, нови болнички дечица има, бързо да оздравяват, за да не притесняват мама!

Димана, на Мари не са й били подути лимфните възли про розеолата (поне не са ни казали), та не мога да помогна с инфо.

Valia77, мамите във форума хвалят много едни хомеопатични свещички против повръщане, действали почти незабавно, май Вомутусхил или нещо от тоя род бяха (тук за съжаление ги няма, макар че Боарон са френска фирма, смотана работа).

На Мари не знам какво й стана тая нощ, май зъби я мъчеха, буди се на всеки час с рев и само като суче се успокояваше, направо съм като пребита. Но тук Боарон има мн. добър комбиниран препарат на минидози за растящи зъбчета и като забравим да купим, веднага й се отразява на съня.
И хайде и да се похваля нещо, Мари вчера за пръв път ме целуна, играеше си на спалнята и и дойде при мен, гушна ме и допря устнички до бузата ми...усещането е неповторимо!!

# 23
morning Simple Smile

Сърдечно благодаря за вписването в официалния регистър  Joy

Сиска
радвам се, че се оправяте! няма да се давате на разни болести, я Simple Smile
 БУБА      bouquet HAPPY BIRTHDAY!!!!
За голям срам, трябва да призная, че и ние още не сме направили прощъпулника на Зори Embarassed въпреки, че вече от около месец си ходи детето... ще трябва да се организираме тези дни, че ме е срам направо...
Катка мерсиии Simple Smile  Hug
моренцето ни май ще бъде някъде в чужбинско... Турция или Гърция... нещо го недолюбвам родното черноморие напоследък.. всяка година се разочаровам... така че явно няма да водим бебка с нас на море, но пък ми се иска да си починем наистина.. а и още ме е страх да я водя на море..слънце, вируси... хем има вероятност да подейства добре морския климат, но пък и винаги остава опастността да се завърнем болни... та затова засега сме пас.
Младостки мами и аз съм много ЗА среща.. пак горещо гласувам за градинката пред 26ти блок... само дето ако срещата е през деня през седмицата... моя милост пак няма да може да се дореди... имам чувството, че съм почти единствената работеща мама Sad
Ками пий нещо...ма пийни и кафенце - може да ти е ниско кръвното .. при мен поне това е обичайния проблем
лек и хубав ден на всички  Heart Eyes

# 24
Мегстар, ти голяма готвачка го раздаваш  Wink...измислихте ли име на бебето???

smile3521 с мъжа ми си избрахме Адриан(първвите две букви са първите букви от имената на двете баби)! Чакаме с нетърпение да си го гушнем, разбира се не преди 9 август (засега това е датат на секциото). 
Установих, че е много трудно да готвиш за малко дете, да замразявам смляно месо, отделно да търся био продукти, да готвя в мини количества, щото нямам място къде да ги съхранявам, доста си е трудоемко, ще си караме на смесено готовите менюта + спанака на мама и някои други рецепти, които ги няма готови, пък нека бабите да ме гледат снизходително. 
Аз се отплеснах и пак изписах ненужна иформация.
Валя дано на Иса и се размине разболяването и всички болнички да се оправят!
Между другото и аз съм нащрек, една колежка на мъжа ми се опъпчи и сега чакаме изследванията да видим какво е Thinking

# 25
Сетих се  да питам по- дълго кърмилите мами (поне 7-8м.), след спиране на кърменето възвърна ли си бюста ви предишната форма и размери или положението е трагично? Бях чела едни коментари в кърмаческия, повечето хич не бяха розови...

# 26
  • Mediterraneo
Аня, аз кърмих 8 месеца и не се оплаквам от бюста си. По принцип не е никак голям, но щом още мога да си позволя лятото да ходя без сутиен, значи не е чак толкова зле положението  Mr. Green Формата и големината му са същите  Peace
Диана, да се оправяте бързо  Praynig
Вале, дано се разминете с по- сериозно заболяване  Praynig

Явно времето е такова, бе хора. Всички деца болни, че и доста мами. Моя приятелка вчера влезе в болницата- малкия е с този вирус с разстройството и висока Т. Дано по- бързо отшумява всичко при всички, че вече не ми се чете ( и пише, за жалост) за болести  Praynig

# 27
                  Здрваейте и от нас!
      На хоризонта нищо ново , освен поредната доза зъби. Пак се буди дребния нощем и реве, давам Панадол най-накрая и заспива по някое време. Те докато им избият пустите зъби ще вземат да им падат !

Много болести бе мами, много нещо. И тук в Попово е така. От жегите ли, от какво , но все някой се намира да се оплаче ,че или имат вирус, или пневмония или варицела. Голяма гадост! Зимата май беше по-тихо откъм болести.

Мен нещо хич ме няма напоследък. Така съм се вкиснала,че нямам думи.  Явор спи вече по веднъж на ден и в това време аз летя с метлата. Той като се събуди е свежарка, а аз едва гледам. И тия жеги ме погубват, него също.  Като излезем привечер пак е ад навън.

Иначе след операцията е добре, преди седмица му свалиха конците и всичко там е наред. Няма друго около нас интересно. На всички болни пожелавам наистина бързо да оздравяват!

# 28
Ето ме и мен!
На болните бебоци-скорошно оздравяване!Кофти работа са вирусите! Sad

Те докато им избият пустите зъби ще вземат да им падат !
Има нещо вярно, мила!И аз вдигам ръце вече-нощно време е кошмар,не помня от кога не съм се наспивала! Confused

Да си кажа-къпах Даката в басеин вече(личен де,свекърва ми имат в двора Wink) WhistlingГолям кеф падна.Скоро ще кача снимки да видите малкия гмурец!Засега толкова,че ме "вика" от съседната стая малчока!Целувки на всички!

# 29
Айде и аз да се разпиша.
Димана, благодаря, че попита, мойта кашлица е добре - развива си се по план - сега бухам ужасно за ушите на другите, но мен вече не ме мъчи.
Теа няма Т вече, още ака рядко, но се надявам да минава вече.
Всеки ден слизам до центъра на Банкя, голям зор тоя баир, бре! И всеки ден си мисля за Пателина, която без да се оплаква всеки ден минава по 40 минути пеш до Патиланци, така че аз да не се оплаквам с моя 10-15 мин. баир. Бях на едно кафе, което е на Бойко Борисов, там се събират много майки, приятно е - сянка, има къщичка и пързалки на Чико, на Теа й хареса. Научих важна информцация, че ще отварят нов басейн, старият ще го правят на кортове. Та мисля днес-утре да ходя да разгледам кога-какво-що.
Диана, просто не знам какво да кажа, много кофти, сега пък гнойна ангина.... Не ти е лесно, и ще си самичка 2 месеца.... дано на Любаче мум минава бързо и да се приключват вече ядовете ви.

Общи условия

Активация на акаунт