Отговори
# 75
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 76
  • Му Кинд Оф Плаце
Ей, значи, ако не е латинодрама, няма да го бъде, не, че сте ме молили, ама снимка на детето си няма да пратя  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 77
  • София
Ние след малко тръгваме Laughing
Много ще ни липсвате.Малее,какво ще правя без форума толкова време Mr. GreenПосле не мога да прочета всичко Crossing Arms

Аз давам кисело мляко вечер-с лъжичка направо от кофичката.Много го обича-изяжда по половин кофичка и то след като е ял супа със сухар преди това.Всичи май даваме кисело мляко/е-е,почти всички Wink/,но аз наблягам на адаптето засега Peace

Аз забравих да се похваля-и ние вчера сутринта свършихме голямата работа в гърнето,ама много малко пусна.Стегна се и това е,после ака чак късно вечерта newsm78.

От 5-я месец не преварявам вода.Давам изворна или трапезна Wink

Айде,чао от нас Hug.Ще се появим след двадесетина дена Wink

# 78
Ками, лек път и приятно прекарване! После да се отчетеш със снимки! Simple Smile

# 79
Най-сетне и аз да седна. Досега въртях пролетни мусаки и бисквитени торти.
Теа има още една пъпка, както и един обрив на кръстчето, но не е варицела, според мен. Кисела е ужасно, спи малко следобяд, променя се с две думи.

Кис. мляко не давам, заради алергията разбира се. С тази болест много закъсняваме с млечното захранване, както винаги със захранването при нас.

Вода давам изворна на Девин, такава давам от около 8 месеца, но и нея преварявах допреди месец, сега вече не.

За гърнето - всяка сутрин имаме пишо и ако, ако й е дошла музата, де. Само сутрин я слагам, а трябва и по-често, май.

Диана, снимките са супер, пак ми се приходи на море.

Какво ново при нас newsm78 а, освен че имаме дограма горе, нищо ново. Краят на ремонта обаче все още не се вижда...

И въпрос - само мойто ли дете не се заиграва и трябва да му бъде обръщано цялото внимание на света? Много е глезена, значи, а като се разсърди направо на истерия отива.

За биенето с другите деца, или по-скоро биенето на другите деца - мойта е голяма хулиганка, забелязала съм, че посяга все на деца на нейната възраст - по-големите се й табу. Кроче, Тиа, Пателина са свидетели и потърпевши Embarassed И аз тичам все след нея, залепена съм, но често не успявам да предотвратя мечешките й ласки (защото тя удря в знак на симпатия).

# 80
Здравейте и от нас! Hug
Благодаря Ви за пожеланията за РД-то ми вчера:) станах на 4етвърт век...малееееееее...много бе...!Да почерпя със закъснение:   party023 !
Ние минахме без подаръци- татито пък беше именик- Павел, та се разбрахме само да се почерпим и с традиционното цвете! Grinning  Оставихме беба на свекитата и излязохме за 2 часа, те това беше...Simple Smile
Иначе Теа вече има 2 зъба  Mr. Green  Теглят ме мамо, влачат ме...стана с нашите зъби!  newsm62
Относно нашите проблеми със Ахилесовите сухожилия д-р Чобанов каза че не е 100 % сигурен че ще се наложи операция,,,много е рано още...засега ще правим ортопедични обувки...т.е.щяхме да правим,...минах през 100 инстанции и разрешения докато стигна до ортопедичната работилиница където се оказа /днес/ че най- малките калъпи за правене на обувчици са 14 номер, а краченцето на Теа 10 см.  newsm78 и няма как да се направят,,,///в цяла България били с такива размери на калъпите , а с темповете на растеж на моето съкровище може и след година да не стигнем заветните 14 см.!Мъка ,мъка...Единсвеното място където намерих все пак да се направи нещо е...в наши обувки /нейни с твърда подметка/ да се сложат чанове; най-малките стелчици които се правят пък са 22.Драма///...нали ще сме фино гадже...
Иначе на 14 август пристигаме в Банкя на санаториум за 10 дни- аз и Теа и още едно майче с детенце...Още се чудим как ще пътуваме...май аз ще карам колата че най- удобно с кола, много далеко, ама малко се тревожа все пка ще съм в пети месец пък майката не е шофьор да се сменяме...пък и тя как ще се справя ако и двете ревнат...Дилема...Ще измислим нещо!
В неделя и понеделник другата седмица съм на 2-та ми последни изпита от магистратурата и стискайте палци че сега ако ме ги взема...не знам кога ще стане...С още едно бебе на ръце ще стане драматично да се учи smile3511 newsm62
Засега май това е от нас, че Теа се събужда!Тук е ад- в къщи е 31 градуса! newsm61
Забравих и аз да похваля беба че си върши голямата работа в гърнето!Аз целях просто да седи седнала да развива малко дупето Simple Smile, ама то детето явно му хареса... newsm44

# 81
Despina, писах ти на лични телефоните Simple Smile, ама след неделя, че да почета малко!  bouquet
Ant, радвам се че Яворчо вече е добре след операцията! Praynig  Peace
Мартеа, и моята Теа с малки пъпчици около вратлето, но съм убедена че е от жегите!Горките сладурчета как издържат на знам!На мен не ми е добре, пък те малките душички!дано се поразхлади времето! Praynig

# 82
  • Пловдив
...където се оказа /днес/ че най- малките калъпи за правене на обувчици са 14 номер, а краченцето на Теа 10 см.  newsm78 и няма как да се направят,,,///в цяла България били с такива размери на калъпите , а с темповете на растеж на моето съкровище може и след година да не стигнем заветните 14 см.!

иви, сигурно ли е че 14 номер съответства на 14см стъпало? Преско и той е с около 10 см, обаче носи буйки 16-17 номер, а обувките му са 20 номер. #Crazy

Уф, ние пак сме с температура!

# 83
хей момичета, аз уж ви чета редовно и чат-пат пиша, но пак не разбрах кога и къде ще се срещате..така ми се иска поне веднъж и аз да дойда...
иначе по обсъжданите теми - и ние ядем кисело мляко, водата вече не се преварява.
направо ви завиждам, че хлапетата папат обща храна.. Зори чат-пат предъвква някоя супичка, пюрета готови отдавна не ще.. ама проблема е че все още има само 4 зъба... и накъде с тях - няма как да дъвче. Попарата я отказа тотално, сутрин папа или каша, или адапте, в редки случаи предъвква по някой и друг залък от филийка...
на два пъти успя да свърши голямата работа в гърнето, ама то май си беше чиста случайност...

мисля този уикенд да направим пустя прощъпулкик, че срамота вече..

# 84
посипвам си главата с пепел  Embarassed спирам да преварявам и утре отивам да купя гърне.

Благодаря ви   bouquet приятна събото-неделя!

# 85
иви, сигурно ли е че 14 номер съответства на 14см стъпало? Преско и той е с около 10 см, обаче носи буйки 16-17 номер, а обувките му са 20 номер. #Crazy
Bisserina, явно при ортопедичните обувчици са приели тази номерация- см.на крачето като номер на обувчицата, защото след 3 пъти мерене ми казаха да отида отново когато краченцето стане 14 см. Cry !А иначе на Теа и най-малките буйки 16 номер на Колев са и големи и с 2 стелки Simple Smile, абе майтап! newsm78 А да не говорим че сандалки въобще не мога да намеря толкова миниатюрни;всички ми казват как бързо ще порастне крачето, но аз виждам че както бавно се движим с килограмите така бавно расте и краченцето...здраве да е!
Просто не искам да закъснеем с тези прословути обувки!И да не изкриви крачетата...
Megstar, и аз отдавна не преварявам водата!И може да съм най-лошата мама, ама даже давам чешмяна вода от месец и Теа пие повече от всякога, ама то в тези жеги...
И отдавна хапваме кисело, а от скоро и прясно мляко, макар че си тачим Нестле Джуниър! Hug

# 86
Мегстар, не си сама...аз също преварявам водата, с която правя млякото и ....а иначе тя вода не пие-така, че давам преварена....

# 87
Валеееееее, как сте?
Мегстар, аз отдвна не преварявам, ама той моят вода и толкова пие.
На гърнето ходим всяка сутрин-той вече си знае. Следващото сигурно ни е след сън-и тогава почти със сигурност свършва голямата работа. Ама как ще стане да се научим да казваме и да махнем памперса не знам, а така реве и не го иска  newsm78
Диана_Т,  за Антибиотика: и ние направихме реакция към Аугментина, педито ни изписа капки Зиртек за подтискане на алергия и веднага го спря. Сега направихме реакция и към Гентамицина и го спряхме пак моментално. Поставяха ни го в крачето сутрин и вечер през 10 ч. Нашето беше стомашно-чревен вирус с много висока температура. Моята ГП, която е много печена каза, че Гентамицина е много опасен за слуха (абсолютно вярно) и като спре разстройството веднага да го спираме. Минимума за него е 3 дни, ама ние го спряхме след 5тата инжекция и всичко премина от само себе си. Ама как може да сте с реакция към нещо и пак да ви го дадат-ей това не го разбирам...

# 88
  • Mediterraneo
Чао, момичета, ние утре заминаваме на море за няколко дни  newsm44 . Да оздравяват болните и на всички приятен уикенд. Целувки от нас  Heart Eyes.

# 89
Приятно прекарване на морето Димана! И направете много снимки... Hug

Общи условия

Активация на акаунт