Отговори
# 135
Мартеа, я виж това http://images06.snimka.bg/000598510.jpg. И ние имахме същото преживяване преди време. И татито седи и си снима #2gunfire Ужас! Голяма паника ме обхвана и мен, едва го извадих от устата му ooooh!

е, същата работа, при нас само цветът беше различен Simple Smile
Тя като го налапа, дъното на контейнерчето беше навън към устата й, т.е. получи се нещо като добре херметизирана тапа на устата. И почна да прихлъцква с позиви за повръщане, добре, че не повърна, че тогава вече не ми се мисли с тая запушалка на устата какво задавяне щеше да е ooooh! Уж безобидна играчка, а голяма беля. Непрекъснато трябва да сме 200% нащрек, че са много изобретателни в опасните игри...

# 136
 Здравейте на всички! Simple SmileДобре, че се поразвали времето,че да си поостанем малко вкъщи и да мога и аз най-накрая да се включа във форума.Като чета обаче, на вас какви неща ви се случват и ми настръхват косите.
 Fairy какъв ужас сте преживели  ooooh!,добре че мъжът ти е реагирал хладнокръвно и е направил изкуствено дишане,че в такава ситуация не всеки запазва хладнокръвие.Аз примерно изпадам в паника, но слава богу,че всичко е завършило благополучно  Praynig и дано нямате никога повече точно такива преживявания.
 Мартеа, тук в Младост в парка ни е скучно без вас, но знам че е по-добре в собствен дом, сами,отколкото на гости.Както се казва и гол може да си се разходаш и никой нищо не може да ти каже(не че практикувам това вкъщи  Laughing).Виждам обаче,че на вас май хич не ви е скучно  Sad, аман от тези болести,найстина някой път като се почне...Дано скоро да оздравявате и двете и никакви болести повече  Naughty, лято е все пак.А и виждам,че Теа е все така изобретателна в пакостите, леле какви неща измисля  ooooh!, не ти е лесно, но пък след време сигурно ще се смеете заедно като й ги разказваш.
 Що се отнася за пъпчиците и ние имаме малко около гушката,явно са от жегата, просто много им е чувствителна кожата на бебетата.Сега като бяха горещините я къпем всяка вечер,но не слагаме всеки път сапун,да не се изсушава кожата.
 Да се оплача и аз,преди няколко дни и ние имахме опасен инцидент.Тръгваме ние да излизаме на следобедна разходка и за да не правим задръстване вкъщи приготвих аз Симона и ги изпращам с татко й да ме чакат във външния коридор докато аз се обуя и посетя тоалетната.Тъкмо бяха излязли от вратата, а аз се обувам и чувам силен трясък и след това страшен рев, изтръпнах,а краката ми се подкосиха.Излязах на бегом и виждам детето си в долния край на стълбата,а количката върху нея,баща й се опитва вече да я извади и половината съседи също излязли.Не мога да ви опиша какъв ужас изживях, докато я опипам да видя дали няма нещо счупено и след това да я успокоя, голям плач беше.Слава богу разминахме се само с една голяма цицина на челото и преживяния стрес.Какво се е случило всущност,баща й тъкмо щал да я сваля по стълбите когато усетил че става течение,обърнал се за секънда да затвори външната врата,а през това време нашата умница се хванала за парапета на стълбите и леко се дръпнала напред и количката тръгнала по стълбите превъртяла се е два пъти, добре че е била вързана и количката явно е понесла ударите.Всичко е станало просто за секунди.После цяла вечер я наблюдавахме дали е добре, всичко беше наред,само цицинката посиня.
 Момичета кажете вие какви предпазни мерки сте взели вкъщи,че моята пипа навсякде, отваря чекмеджета,шкафове и изважда всичко на земята, постоянно сме в барикади из цялата къща,но пък тя все пак трябва да се движи.

# 137
Привет и от нас,
Gita хубави снимки, вече ни замириса на море newsm10,
Fairy ужасно преживяване,но важното е че сте се справили
сега се поразхладихме малко тия дни,че жегата си беше голяма както вече ви писах и преди и ние имаме пъпчици от жегата,но както бързо се появяват така и се скриват от самосебеси, Сиска и вашите ще преминат не се притеснявай...
martea и вашите преживявания не са били лесни...
Кристияна също по намали апетита през жегите, хапваси по малко но пък по на често, и най-набляга на течности млека, сокове и водичка..

# 138
  Мартеа, тук в Младост в парка ни е скучно без вас,
Ванче, мерси за милите думи!
Ужасна е вашата случка, Слава Богу, че Симона е добре! Как им хрумват тези бели, просто не знам...

# 139
  • София
Мартеа, ужас. Незнам какво да кажа...
А за другото, успокой се, че има и по-зле от вас Mr. Green

Ей го, на обяд му дадох малко бурканче на хип морков с картоф и се скъса от колики...не иска да спи и сега го друсам на колене. Поне започна да пръцка и поспря да реве. Довечера ще отида у нашите за да ми помогнат в удържането да не заспи до довечера.

# 140
Мартеа, ужас. Незнам какво да кажа...
А за другото, успокой се, че има и по-зле от вас Mr. Green

миличките, никога не бих се успокоявала на вас да ви е зле, много ми е мъчно за Любаче, всеки път като чета за тези колики, много ви съчуствам.... искрено се надявам да ги израстне тези алергични проблеми съвсем скоро Praynig

Искам да споделя в тази връзка за разказа на една майка (приятелката ми от Банкя, с която се намерихме чрез форума, много готина мама) за проблеми при дъщеричката й и за това как се оправили с хомеопатия. Ще пиша тук, а не на лични, може пък да съм полезна и на друг.
Накратко, при изследванията на 6м откриват по-високо РУЕ. След това детенце вдига Т, а нашата предишна педка от Банкя им изписва АБ. Майката отказва да го даде, правят изследвания, оказва се, че имат стафилококи в носа. Лекуват локално с 3 вида лекарства, но нищо не помага. Накрая завеждат детето при класически хомеопат - Мариана Стоименова, която се оказва, че е детски гастроентеролог, в Мед. академия, тя им назначава лечение, като им обяснява, че трябва да се въоръжат с търпение. Майката дава на детето от въпросните лекарства, след което обясни, че е било някакъв ужас - детето пак е вдигнало Т, започнало е да тече направо гной от носа и ушичките, от очичките също излизал някакъв секрет. Така е била 2 дена (ако не се лъжа), след което изведнъж детето се оправя. Правят му изследвания - абсолютно чисти.
Та се чудя дали да не заведа и аз Теа при тази лекарка, във връзка с алергията.
Малейна лекуваше Марти с хомеопатия, но защо не влиза напоследък....
Струва ми се, че съм срещала името Мариана Стоименова, но нищо конкретно не мога да си спомня. Въпреки това този разказ много ме впечатли, знам, че панацея няма, но си струва да опитаме за тези алергии.

# 141
  • София
Ох, не се получи...заспа ми на стола, докато го хранех Rolling Eyes Сега какво ще го правя нощес туй дете Rolling Eyes

Та, Мартеа, тази хомеопатка и аз съм я чувала и имам много добри отзиви за нея.Знаех, че е педиатър от МА, но не знаех, че е гастро...което много накланя нещата към нея.  Първо я има в клуб Алергии, после едно момиче от там- Финч ми я препоръча (тя не ходи при нея, а при друг), също и модератора на клуб Хомеопатия я препоръчва. Това ми е следващият ход на мен. Мнения на хора, на които може да се има вяра...а пък и твоята дружка щом е доволна, значи ОК. Тя тази лекарка специализира в чужбина (мисля Индия) и има куп сертификати. Карам го на спомени, но незнам откъде точно го четох. Но пък аз не бих издържала да му тече гной отвсякъде, де...знам как боли отит без да е гноен, пък си представям, като се спукат тъпанчетата какво е Rolling Eyes Мисля, че не съм много надъхана точно поради тези "лишения" от традиционните лекарства и затова отлагам посещението при хомеопат.

# 142
Но пък аз не бих издържала да му тече гной отвсякъде, де...знам как боли отит без да е гноен, пък си представям, като се спукат тъпанчетата какво е Rolling Eyes Мисля, че не съм много надъхана точно поради тези "лишения" от традиционните лекарства и затова отлагам посещението при хомеопат.

ето това е, и мен това ме спира до момента, някак си ми се струва, че няма да имам воля да понеса хладнокръвно високи Т и т.н.... Но пък си заслужава, като се има предвид крайния резултат. Иначе моята приятелка ми каза, че е изключително доволна, оттогава - 6 м., не е дала алопатично лекарство на децата си. Също тя ми каза, че е специализирала в Индия, т.е. инфото се припокрива Grinning

# 143
Бисерина фабрика за дървени играчки има във Велинград(или Карлово), но по-сигурно в първия  Embarassed паметта ми съвсем ме напуска.
Аз много харесвам дървените играчки, а тази която купихме я има в чакалнята на гинекологичната клиника в която ходя и анди все с нея си играе.
Много и ходи на Ели прическата  Heart Eyes
Гита и аз с удоволствие разгледах снимките - супер са.
Сиска за първи път виждам такива обриви, дано не го дразнят малкия сладурчо и нищо ли не ви дават за мазане??
На Любачето да му минава коремчето и да не го мъчат тези колики

мами преди време бях писала, че при разстройство давам млекцата Актимел, наскоро намерих статия за разстройството и там пише, че бактерията която се съдържа в тези млекца се съдържа и в българското кисело мляко:
Пробиотици – може би сте чували за бактерията Acidophilus, полезен микроорганизъм, който живее в червата и често се добавя в киселото мляко. Можете да купите от аптеката и друг пробиотик с Lactobacillus (бел.прев. – съдържа се в естествен вид в натуралното българско кисело мляко, но не и тези на  чуждите фирми). Изследванията показват, че взимането на пробиотици може да съкрати продължителността и да намали тежестта на разстройството.
Ето и цялата статия.

# 144
Здравейте и то мен!
Сиска, моя съвет е да отидете на лекар, да не е някаква алергия newsm78.Иначе аз мажа с ЛИНОЛА ФЕТ!Помага ни доста.
Мартеа, Ванче, много лоши случки, важното е , че всичко е наред.Феъри и моята мома се захласва от време на време, но чак така, ужас настръхнах.
Аз се готвя за дипломиране и нямам време за нищо!
Дървени играчки има в ХИТ , но са малко скъпи, има влакчета, камиончета и много други.

# 145
Привет и от мен!!!

Аниа, и Иса се храни много по-малко...само сокчето си пие с удоволствие....
Сиска, брррр...тоя обрив е много бе Shocked...милия Дени...и аз мисля да го заведеш на кожен...и после докладвай...
Ванче и Феъри, много страшни неща сте преживели smile3556....важното е, че мъниците са добре...
Дидке-питке, значи зетя археолог ще става  Hands Thumbsup.....
Гита, снимките са невероятни...
Мери, я виж на твоята принцеса как бързо и е порастнала косичката 4470....
Мартеа, ей тоя вирус наистина ви взе акъла....айде да минава деее fingerscrossed...

Хайде сега и малко от мен...вече не сме на антибиотик, но 1 мес. ще давам Мултисаностол за да засилим тая имунна система, а и заради лошия апетит....
А сега да се похваля и аз-от 22 заминаваме на Несебър sun-резервирахме апартамент в Биляна бийч за 8 дни...и реших да направя един курс от 10 антицелулитни масажа (мануален + вакуум)-днес ми беше първия-адски боли smile3514, едва издържах 40 мин. а сега имам и синини (краката ми са вече цвят лилав), но утре съм пак там-трай бабо за хубост....мъжа ми като ми видя синините ми каза, че не съм наред да търпя такива болки, но като знам какъв ще е резултата си заслужава....
Във връзка с морето поръчах на бебка ето тази кошара http://baby-market.911.bg/a2/offers.asp?p=1777119&id=5168 и чакам доставката тия дни, та имам въпросче към мамите имащи сгъваеми кошарки-имат ли към тях матраче?

Айде стига толкова от мен...приятни сънища ви желая smile3524!!!

# 146
  • Му Кинд Оф Плаце
Валя, кошарките имат матраче, което е не повече от 4 см дебело и се сгъва, прибира се напълно в торбата на легълцето. За кратко време става, но за по-дълго може би се налага матрак. Фелипе изкара една седмица в такова легълце и не е имало проблем
Ъф, имам чувството, че му расте последният зъб (че така се озъби за отрицателно време-има още 2-3 дупки най-много  Rolling Eyes), голям зор, носим на смени

# 147
Леле, Ванче, добре че всичко е минало без последствия. Ей, големи диванета са тия дребосъци!

Аз съм й свикнала на Михаела с тия пристъпи на захласване, но тя все си продишваше сама досега, и аз се надявам да го израсте, но Диана ми казваше за нейни познати, детето им е вече в детската градина, а още го има. Майка ми също е имала такова дете в градината, здраво е раздавала шамари да го освести.
И аз съм се захласвала като малка... Бе ще мине, ама очите са ми на шест вече за това и просто не смея да я оставя на друг.

Мартеа, и Мишка я мъчи разстройство вече седмица. Имаше и температура няколко дни, но мина, остана само то. Гадна работа.
Ние също имахме такъв екшън с налапване, но тя лапна капачка от минерална вода, която застана напряко и се заклещи в зъбите. Аз можах да си зарва пръста, ама няма вадене братче, детето пищи, аз напъвам, накрая й пуснах малко кръв, но нямаше друг начин за изваждане.
За хомеопата- предполагам нищо не ти пречи да пробваш. Аз съм предубедена спрямо тях, но щом помагат и хората са доволни- това е важното.

Мери, аз казах ли, че Ели е страхотна красавица! Очите ми останаха в нея Heart Eyes

И нашата кошарка е с нещо матракоподобно. Може да се спи на него, не е болка за умиране, но аз ако я слагам там, бих й сложила поне едно одеяло отдолу.

И ние ще ходим на море, на 31-ви юли заминаваме за Приморско Mr. Green
В тази връзка да питам вече ходилите какво е положението с памперсите по плажа. Изобщо нямам идея как ще го решим тоз проблем. С памперс ли трябва да стои, ами няма ли да й влиза пясък, ами във водата? Thinking А ако го махна и оака плажа? Shocked  Помагайте с мъдри съвети Peace

# 148
Феъри, доколкото знам има непромокаеми памперси (Бенетон имаха със сигурност, малко по-скъпи са от обикновените). Аз мисля така, живот и здраве, но ще видим, на място може и друго да се реши.
Ние нямаме кошарка, таткото се заинати да купуваме - Телец, това, понеже в началото казах, че няма смисъл, и сега все ми повтаря - а не, няма да купуваме, то няма смисъл Mr. Green Така че, живот и здраве ще се мъчим всички на едно легло.

# 149
Ами, Мартеа, прав е мъжът ти. Ние като имаме- какво? неизползваема е, защото малката иска да се гуши при мама и при тате. Така че и ние ще си се гушим тримката на едно легло, специално избирах хотела да е с тип спалня, та да няма дупка между двете легла Grinning

Ще ги потърся тези памперси на Бенетон, мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт