Лежащи мами - 43

• 37 111
  • 706
  •   1
Отговори
# 630
  • София
В 24г.с.+4д. съм. Бебето е около 730 гр. Имам ТАС, но все пак ми е малко притеснено.

Силве, моята беше 1,5 см от 20 седмица докрая. Серклажа си държеше, но при мен контракциите и болките бяха нетърпими. Така, че , сполойно. Серклажа ще удържи !

# 631
Честито бебче Съни.....Да е жива и здрава,малката принцеса и бързо бързо да си я приберете вкъщи и да си я гушкаш...мисля,че беше писала за терапия с кортикостероиди чи сте направили ,не се тревожи ще си справите бързо....стискам палци всичко до бъде наред....
Бамболинка е един истински пример с нейната малка сладка Мария.....

# 632
Момичета, днес ми махнаха конеца от серклажа, свърши си работата, заедно с лежането и сега чакаме да започне спонтанно раждане. Много съм щастлива и облекчена 🙏🏻 Сега съм в 37+3 г.с. И когато и да започне раждане, няма да има опасност за бебка (да припомня само, че серклажът ми беше направен по спешност в 24 г.с., а шийката ми беше 0,5см... и лежа от началото на февруари).
Казвам го, за да ви вдъхна кураж, че има смисъл и да не се отказвате, бъдете все така силни и търпеливи, заслужава си!

П.с. Честито на Sunny! Да е жива и здрава малката сладурана, да расте и да трупа бързо грамчета и скоро да се прибере вкъщи 💓🍀🍼

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 09:05 от Layla_D

# 633
Съни, бъдете здрави! Всичко ще е наред! Сега трябва да си много силна, скоро ще си гушнеш най-голямата любов🍼🤗
Лайла, честито мила! Честно да ти кажа, когато написа размерите на шийката ти първия път...настина се съмнявах, че ще стигнеш до термин. Страшно много се радвам, защото от 0.5 в 24 седмица да стигнеш до финал си е истинско чудо!!! Чакам да се похвалиш, когато гушнеш бебока. Наслади се на последните дни(седмици) бременна!

# 634
Съни, честито щастие! Скоро бързо ще забравиш тревогите и ще останат само хубавите моменти!
Layla, браво на теб, силно, борбено момиче! Признавам, и аз като прочетох първия ти пост в темата и размерите на шийката, бях по-скоро песимист. Сега само хубаво предстои, заслужаваш!
И на всички, лежащи и чакащи - не всичко е толкова черно, колкото първоначално изглежда! Стискайте зъби и мислете позитивно, всичко ще завърши с красив финал! ❤😘

# 635
Честито Съни, пожелавам здраве и бързо трупане на грамчета, говори на малкото сладурче когато те пускат при нея.( аз родих в края на 31, вече сме 6 кг 3 м р в) успех и пиши когато мижеш как сте:) майче герой и бебче герой

# 636
  • София
Честито, Съни. Всичко ще е наред с бебка. Да наддава бързо и да ди я прибирате вкъщи ❤

Лейла, браво на теб! Скоро да гушнеш живо и здраво бебче❤

Аз съм с 24мм. шийка в 17г.с. на Утрогестан вагинално. Има ли шанс да се нормализират нещата, защото имам планове да работя по 4 часа дневно, че не е като да не е наложително? Ако мога безопасно да си паработвам ще е много добре.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 22:59 от IntRiGa_GirL

# 637
Съни, честита дъщеричка! Нека бъде здрава, борбена и късмета да е с нея през целият ѝ живот!
 Лейла, ти си вдъхновение!!!

# 638
Intriga,аз не бих работила в такава ситуация.

# 639
А Layla, кой лекар се беше разписал с такъв майсторски серклаж?

# 640
Д-р Димова от МБАЛ Надежда.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 10:22 от Layla_D

# 641
Браво Лейла,ти си герой и заслужаваш да се радваш и гушкаш послушното бебче,което си стоя кротко в теб....
😘

# 642
  • София
Д-р Димова от МБАЛ Надежда.
Доктор Димова е и мой доктор. Радвам се да чуя такива неща за нея. Сега ще и имам още по- голяма вяра.

# 643
Мили момичета, днес станах майка на Марина 2,500кг, 46 см. Абсолютно зряла въпреки теглото ❤️Не се наложи кувьоз. Имаше и момент с леко усложнение, но лекарят ми реагира. Каза ми, че сме я извадили в точния момент и всички проблеми са назад. Утре ще говорим, сега ме успокои. Самата операция мина бързо. Дори не разбрах, когато се е появил проблем. Бог ни помогна! Толкова сълзи, болка и мъка  и накрая едно чисто и красиво същество. Стискам ви палци! Аз нямам търпение да съм по-добре и да я гушкам ❤️Бъдете търпелививи, кураж и вяра, нашите деца са благословия!

# 644
  • София
Лолиткаа, страхотно Hug
Да ти е жива и здрава Марина , много щастие да ви носи ! А теглото си е идеално, бързо ще качи вкъщи ! Целувки и на двете ви, а на теб бързо възстановяване Heart

Общи условия

Активация на акаунт