Портокал, ти не осъзнаваш какво се опитах да ти кажа. Няма значение дали го правиш от добри чувства ако щеш и към двамата. Ти си никоя в случая да казваш той как си гледа детето. Сега може и страхотно да си го гледа, ама незнаеш как е било, докато е бил в брак с жена си. Аз лично познавам един такъв. Даже ми е доооста близък роднина. Пиене, карти, хойкане, три деца ги отгледа сама и търпя тая жена. Даже и побоища. Когато се стигна до родителски права изведнъж тоя стана по-кротък то агънце и се кротна и го игра послушен, докато се водеха едни дела. Искаше да и вземе децата, защото знаеше, че така ще продължава да я наранява. Слава богу не успя. Но свиделстваш за неща, за които реално нямаш поглед. Това, че сега си гледа детето, незнаеш дали е искрено или с користни цели. Затова те попитах, ти как би се почувствала. Само да предположим, че минеш през тормоз, подобен на гореописания. И после се появи някоя и седне да обяснява тоя колко страхотен баща е. Много е наивно от твоя страна и ти работа там нямаш. Още повече, щом се разбират двамата и имат нормална комуникация, за какво се буташ ти там. Не ми отговори на въпроса. Разказвал ли ти е с подробности за причините за раздялата им или въпроса се е затварял само до битови работи. Зададоха ти се още няколко неудобни въпроса, които ти удобно подмина. Усещам те, че си в защитна позиция, дори може би си готова да излъжеш за нещо, само за да го оправдаеш. Ако грешим, то тогава супер, все пак нямаш работа да свидетелстваш, но ако сме прави поне в част от нещата, то дори и тук да излъжеш и защитаваш, признай пред себе си и помисли какво гнило има.