Той има дете, а аз-не

• 27 149
  • 460
  •   1
Отговори
# 450
Не й отмъщава. Просто положението е такова. Ти решаваш как да постъпиш, не го обвинявай него.

# 451
Най-тъпото в ситуацията е, че май ще се окаже, че той още има чувства към бившата си жена. И може би иска да ѝ отмъщава по някакъв начин, а аз съм някакъв вид средство за това...
Портокал, за чувствата не можем да знаем от темата, но за това, че има някакви лични амбиции да "воюва", прозира отвсякъде. Не искам да предполагам, но вероятно бившата му жена първа си е намерила нов мъж и той, за да не остане по-назад, е започнал връзка с теб. Което е гадно за теб. Но ако наистина си се изнесла оттам, наблюдавай нещата отстрани, опитай се да се дистанцираш емоционално от мъжа. Пък и описвай тук , ако прецениш , кое те кара да мислиш така. Момичетата са доста опитни, все ще се налучка инструмент в играта му ли си била, или е бил истински спрямо теб.

# 452
Има ли значение кой какво е мислил и правил?
За какво да наблюдава отстрани и да продължава агонията?
Той друго дете не ще и едва ли само за сега. А и бившата е някакъв фактор в историята.
За мене не си заслужава продължение на сагата.
Авторката вече ще знае да не се обвързва с мъже с деца.
Да си търси свободно момче, не е престарила и не са се свършили свестните.

# 453
Най-тъпото в ситуацията е, че май ще се окаже, че той още има чувства към бившата си жена. И може би иска да ѝ отмъщава по някакъв начин, а аз съм някакъв вид средство за това...
Има чувства към нея като към предмет, който му е избягал и счита, че му принадлежи. Егото му е засегнато. Сега като го зарежеш и ти съвсем ще се филмира, но не от чувства към теб, нито към бившата му.

# 454

Тя го е напуснала, не той нея, нали??

# 455
  • В планината / На морето

Тя го е напуснала, не той нея, нали??
Няма как да нямаш чувства към някого за когото си се оженил,
пък и имаш общо дете с него -
били те добри чувства или лоши чувства, или смесени такива,
това се лекува само при липса на всякакъв контакт с обекта,
а в твоя случай, това явно ще е невъзможно или ще се проточи с години,
през които ти ще си останеш на заден план, без брак и без деца,
постоянен свидетел на техните караници,
от които все някога така ще ти се доповръща, че ще поискаш да избягаш...

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 11:46 от RichiRich

# 456
Здравей,

Поговори с него: Времето не прощава. Ако е готов за всичко в името на вашата връзка - създайте дете.
Ако все още отрича и не е готов - няма какво да чакаш повече.
Решението е друг мъж.

Успех...

# 457
Портокал, бягай далеч от този! Не ти трябва мъж с дете. Естествено, че има чувства към бившата си. Тя е избягала от него и иска живот в чужбина с по-заможен мъж, неща които той не й е осигурил. Той си иска детето, използва те за да му помагаш с детето! Познавам един приятел дето го зарязаха и той си търсеше някоя само и само да забрави другата. Постоянно се жалваше, че бившата била меркантилна, че ако имал повече пари нямала да си тръгне.
И твоя случай изглежда такъв, защо го е зарязала бившата? И ти защо ще му помагаш финансово ? От къде на къде? Я си живей живота и по-нататък си намери някой свободен, не си усложнявай живота.
Дори и не осъзнаваш каква голяма грешка щеше да е да родиш дете на някой, който все ще води битки с бивша жена и тази жена ще е вечно в живота ти.

# 458
Ако е така, много некоректно спрямо теб.
И добре, че не реши да го чакаш още няколко години...

# 459

А най-хубавото е, че проглеждаш, което ти дава шанс да предприемеш промяна към по-добро за теб!
Въздъхни, усмихни се и смело напред!

# 460
Здравей, Портокал.
Какво се случва при теб, понеже аз съм в подобна ситуация

Общи условия

Активация на акаунт