Той има дете, а аз-не

• 27 165
  • 460
  •   1
Отговори
# 390
портоколче, забременявай си и хич не го питай, че кой е той ,че да ти определя живота ?
после - каквото сабя покаже
хич да не ти пука за бившата му жена и дете , че и за него
като си види новото, ще забрави първото, при мъжете е правило

Това една врачка ли ти го каза?

# 391
  • В планината / На морето
портоколче, забременявай си и хич не го питай, че кой е той ,че да ти определя живота ?

богати лични наблюдения
и народната мъдрост "Далече от очите, далече от сърцето"

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 09:35 от RichiRich

# 392
А забременяването без негово знание/желание как става?

# 393
Е, това е лесно.
Друг е въпросът как би реагирал скъпият на такава измама. Едва ли положително.

# 394
  • София
"като си види новото, ще забрави първото, при мъжете е правило" - тия мъже съвсем "за мезе" ги взехте някои. Дори и много животни не правят така, какво остава за хора. Като цяло не мога да повярвам как някои жени в този форум гледат на мъжете като на някакви полу-човеци, които нямат никакви емоции и не са способни на никакво привързване, камо ли на бащински чувства. Ужас...

# 395
Това го написа мъж, така че не виждам какво се възмущаваш.

# 396
  • София
Още по-лошо...

# 397

богати лични наблюдения
и народната мъдрост "Далече от очите, далече от сърцето"

То по тая логика, след второто ако се пръкне трето от трета .... нататък отговори си сам/а.
Или даваш гаранции, че трета и трето няма да има?

# 398
  • В планината / На морето
Е, това е лесно.
Статистически, повечето мъже се оказват "измамени" , много твърдят ,
че децата им са непланирани, поне  от тяхна страна, дори и в брака им.
Че то и при жените по-често се получава така - изненада вместо план, особено първото им дете.
Хайде да видим, колко тук са се омъжили преди да са били бременни ?

# 399
Е, това е лесно.
Статистически, повечето мъже се оказват "измамени" , много твърдят ,
че децата им са непланирани, поне  от тяхна страна, дори и в брака им.
Че то и при жените по-често се получава така - изненада вместо план, особено първото им дете.
Хайде да видим, колко тук са се омъжили преди да са били бременни ?

как така изненадани? Те нали знаят как се забременява. Мога ли аз насила да го накарам да свърши?!
Това с "ама не знам как стана" не е ли било по-скоро през 90-те?
ПС- аз, дори и да съм мъж, ако някой по този начин се опита да "ме ожени", ще му  покажа вратата. Би трябвало да се знае, че детето не е гаранция за брак и т н!

# 400
  • Paris, France
Ох, летящата..... в облаците, не е нужно мъжът да свършва за да се забременее. Нали не мислиш, че прекъснатия полов акт дава 100% гаранция? Презервативите се пукат. В природата 100% няма.

# 401
  • София
"като си види новото, ще забрави първото, при мъжете е правило" - тия мъже съвсем "за мезе" ги взехте някои. Дори и много животни не правят така, какво остава за хора. Като цяло не мога да повярвам как някои жени в този форум гледат на мъжете като на някакви полу-човеци, които нямат никакви емоции и не са способни на никакво привързване, камо ли на бащински чувства. Ужас...

О, повярвай, не случайно казват, че мъжът когато обича жената, обича И децата ѝ, та и се навива да ги гледа- дори да не са от него.
Лично наблюдение имам над човек, прекрасен баща, докато не се разведе, ожени за друга и тя му роди 2 близнака + трето- пак момче. С първото му станаха 4 мъжки, само дето за нула време първият изпадна от близкия кръг. С активната помощ на втората жена, разбира се.

# 402
Невена, знам, че няма 100% гаранция, но защо мъжете бивали измамени?! Като те е страх от мечки, не ходиш в гората. Аз познати от скъсан презерватив и "объркани таблетки" забременели нямам. Не казвам, че не съществува, а че като не искаш дете от тази жена,  сам минимизираш рисковете, а не да я обвиняваш, че те е "измамила".

# 403
Снощи повдигнах темата за брак евентуално някой ден и отговора беше, че той вече веднъж се е женил и няма никакво намерение да го прави втори път...

# 404
Снощи повдигнах темата за брак евентуално някой ден и отговора беше, че той вече веднъж се е женил и няма никакво намерение да го прави втори път...

Това разбираемо, но по въпроса с още деца...?

Общи условия

Активация на акаунт