НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 128

• 67 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Някой писа че е виждал в лидл. Вероятно е объркал веригите.

Нищо не съм объркала. Ще ти снимам рафт и аз като отида.

# 541
Ето ви рафт от Лидл и да приключи темата ако може Grinning

# 542
Браво, Беки. Спести ми ходенето днес.

# 543
Супер, явно рафтовете са различни в различните магазини. В нашия Лидл такива неща няма.

# 544
Сега гледам Дони при Слави и за сетен път се убеждавам колко състарява вегетарианското хранене. Кожата на врата му е увиснала направо. Като няма колаген в храната,  така става.

# 545
То само колагенът да беше дефицит...

# 546
Добро утро! От четири месеца се храня НВ-ВМ. Кг за сваляне са много.Първите 2,5 месеца свалих 15 кг., но от тогава зациклих. За да раздвижа нещата ( надявам се) направих 3 дневен яйчен фаст. Та въпроса ми е: какво да бъде захранването?
Иначе фаста ми раздвижи кг. но предполагам, че е повече вода. Най - добрия ефект, който никъде не бях срещала, но на мен лично ми се отрази по този начин, беше ходенето  до WC.

# 547
Добре дошла,  Гергана. За съжаление не мога да помогна със захранването при яйчен фаст. Аз много рядко ям яйца и то във формата на десерт - режимна палачинка или крем карамел със стевия.
Пиши после колко си свалила от яйчения фаст.

# 548
  • София
Няма нужда от захранване според мен. Естествено си продължавам с месо, риба, яйца, някои млечни + зеленчуци.
При толкова много свалени кг. за 4м., е напълно нормално нещата да се забавят и то за дълго! Важното е да ги задържиш. После пак ще тръгнат надолу, но за всеки е строго индивидуално с какво темпо. При мен "стъпалата" бяха през 4-5 кг., които и с месеци не се помръдваха.

# 549
Приемам нормално задържането, за мен най- важното,  че с това хранене свалям без да се чувствам ограничена. От фаста смъкнах около 2 кг., но пак казвам, смятам, че е предимно вода. Хапнах на обяд пилешко филе запържено и пак яйца варени.

# 550
Аз съм правила 48 часов фаст - само вода и сол. Не е имало нужда от захранване. Захранването се прави след продължителни фастове, по седмица и нагоре.

# 551
Здравейте на всички! Има ли сред вас с инсулинова резистентност ? Без медикаменти, само с диета да сте вкарали в норма високия инсулин? Преди близо 1 година бях на метфоком и бях свалила доста килограми, после забременях и спрях медикаментите , но скоро се наложи да прекъснем бременността Sad и сега трябва да се пазим известно време. Но преди да подновим опитите искам отново да отслабна, тъй като след спиране на лекарствата отново си възвърнах старите кг. Този път съм решила без медикаменти да пробвам да вкарам в норма инсулина.

# 552
Виж темата за отслабване при ИР

https://m.bg-mamma.com/?topic=1114312

# 553
Днес фаствах 24 часа. Много ми се искаше с още 12 часа да удължа фаста,  но се падаше сутринта да ям,  а аз никак не обичам да закусвам. Не можах да се възползвам от ползите на автофагията. Но в четвъртък след обяда съм решила да започна 36-часов фаст. Дано успея.

# 554
  • Пловдив
Добре де...защо е нужно да си подлагате организма на такъв стрес Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт