Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 136
    [/list] Здравейте . Днес ми излязоха последните изследвания . В 35гс съм и има някой неща,  които сапод и над нормата и които ме притесняват. Ще се радвам на вашето мнение.

    # 31
    • Мнения: 67
    Скрит текст:
      [/list] Здравейте . Днес ми излязоха последните изследвания . В 35гс съм и има някой неща,  които сапод и над нормата и които ме притесняват. Ще се радвам на вашето мнение.
      [/spoiler]тези изследвания след боледуване ли (напр. грип ?)

      какви оплаквания имате? Увеличено ниво на левкоцитите е налице при различни инфекции, основно бактериални.

      Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 23:39 от Не се сърди, човече

      # 32
      • Мнения: 136
      тези изследвания след боледуване ли (напр. грип ?)
      какви оплаквания имате? Увеличено ниво на левкоцитите е налице при различни инфекции, основно бактериални.
      Левкоцитите са ми така още от началото на бременността . Иначе нямам никакви оплаквания , освен може би хрема.

      Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 23:40 от Не се сърди, човече

      # 33
      • Мнения: 905
      Диди, много са ти добре левкоцитите. Не я филмирайте.
      Нормално е при бременност левкоцитите са завишени, както и СУЕ.
      Хемоглобинът ти е много добър за тази седмица.
      Кръвната захар трябва да е до 5, може малко да намалиш въглехидрати и сладко.

      # 34
      • Мнения: 136
      Диди, много са ти добре левкоцитите. Не я филмирайте.
      Нормално е при бременност левкоцитите са завишени, както и СУЕ.
      Хемоглобинът ти е много добър за тази седмица.
      Кръвната захар трябва да е до 5, може малко да намалиш въглехидрати и сладко.

      Много благодаря . За левкоцитите и СУЕ хич не го мисля , те са си така отначалото , по скоро за общия белтък , фибриногена и уреята , че тях за първи път ги виждам Simple Smile

      # 35
      • Мнения: 9 047
      Не съм много по темата, но не намерих по-под одяща за запознати с лабораторни изследвания. Предстои кръвен тест за алергии на сина ми, на13 е. На гладно ли се прави или няма значение?

      # 36
      • Мнения: 3

      Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 21:16 от bubanka

      # 37
      • Мнения: X
      Какъв е въпросът ти?
      -Нямаш хламидия, резултатът е отрицателен.
      Премахни я тази снимка, вижда се ЕГН и имена

      # 38
      • Мнения: 10
      Здравейте може ли помощ за разчитане на резултатите . Притесни ме стойността на пролактина и забележката относно нормите на LH .
      FSH 4.1       IU/L     мъже 1,5-12,4;жени фол.ф. 3,5-12,5; овул.ф.4,7-21,5; лут.ф. 1,7-7,7; менопауза 25,8-134,8;   
      Естрадиол/Estradiol       113       pmol/L     жени-фол.ф. 46-607; овул.ф. 315-1828; лут.ф. 161-774;постменопауза до 201; м. 28-156   
      LH    4.92       IU/L     фолик.фаза 2,4-12,6;овул.фаза 14-95; лут.ф. 1,0-11,4; постменопауза 7,7-58.5; м. 1.7-8.6   
      Прогестерон/Progesteron  0.98       nmol/L     ж. фол.ф. 0.6-4,7;овул. 2.4-9.4 лут.ф. 5.3-86.0;постмено <0,3-2,6;м.0,7-4,37   
      Пролактин/Prolactin    719.5       mIU/L     м 86-324, ж 102-496/небременни/   
      Тестостерон/Testosteron    0.598       nmol/l     м 8,64-29,над 50 год6,68-25,7; ж 0,290-1,67

      Забележка:
      H - резултатът е над нормата (High - висок)
      L - резултатът е под нормата (Low - нисък)

      # 39
      • Мнения: 8

      Искам да попитам дали резултати те са добри!
      Благодаря!

      # 40
      • Мнения: 11
      Здравейте, днес реших да си направя изследвания  за полово предавани болести в лаборатория цибалаб. Още днес ми излезнаха резултатите, но моля да ми помогнете в разчитането им:
      Сифилис (anti-Syphilis) -Отрицателен   
      СПИН ( HIV 1 P24 antigen+anti-HIV 1/2 antibodies )-Отрицателен      
      Хепатит В ( HBsAg )-Отрицателен      
      Хепатит С ( anti-HCV antibodies )-Отрицателен      
      Хламидия трахоматис (Chlamydia trach.) IgA   !   1.58   Ratio   До 0.90 (0.90 - 1.10: Сива зона)
      Хламидия трахоматис (Chlamydia trach.) IgG      0.88   Ratio   До 0.90 (0.90 - 1.10: Сива зона)

      IG A, явно е положителен, това значи ли, че нося хламидия и трябва ли и партньорът ми да си направи изследване? Ще съм ви багодарна, ако някой има повечко информация по въпроса да сподели, благодаря предварително.

      # 41
      • Мнения: 905
      Здравейте, днес реших да си направя изследвания  за полово предавани болести в лаборатория цибалаб. Още днес ми излезнаха резултатите, но моля да ми помогнете в разчитането им:
      Сифилис (anti-Syphilis) -Отрицателен   
      СПИН ( HIV 1 P24 antigen+anti-HIV 1/2 antibodies )-Отрицателен      
      Хепатит В ( HBsAg )-Отрицателен      
      Хепатит С ( anti-HCV antibodies )-Отрицателен      
      Хламидия трахоматис (Chlamydia trach.) IgA   !   1.58   Ratio   До 0.90 (0.90 - 1.10: Сива зона)
      Хламидия трахоматис (Chlamydia trach.) IgG      0.88   Ratio   До 0.90 (0.90 - 1.10: Сива зона)

      IG A, явно е положителен, това значи ли, че нося хламидия и трябва ли и партньорът ми да си направи изследване? Ще съм ви багодарна, ако някой има повечко информация по въпроса да сподели, благодаря предварително.
      Хламидията ти е положителна за прясна инфекция. ИгГ е отрицателно,което показва,че инфекцията не е стара. Заразила си се съвсем скоро. Моят съвет е да повториш изследването и в друга лаборатория и при отново положителен резултат да започнете лечение с партньора.

      # 42
      • Мнения: 8
      Скрит текст:

      Искам да попитам дали резултати те са добри!
      Благодаря!
      Това са пълните резултате според вас какви са добри ли са

      Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 16:12 от Не се сърди, човече

      # 43
      • Мнения: 2
      Много ви моля мили мами, ако някой е имал подобни резултати да сподели с мен дали трябва да се притеснявам от този резултат на БХС в първи триместър. Защото доки ме праща на ДНК тест. Благодаря предварително!
      Скрит текст:

      Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 16:12 от Не се сърди, човече

      # 44
      • Мнения: 905
      Заради възрастовия риск ви праща, не се тревожи.
      Много ви моля мили мами, ако някой е имал подобни резултати да сподели с мен дали трябва да се притеснявам от този резултат на БХС в първи триместър. Защото доки ме праща на ДНК тест. Благодаря предварително!
      Скрит текст:

      Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 16:11 от Не се сърди, човече

      Общи условия

      Активация на акаунт