Звездни компромати - 399

• 67 206
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Тези маймунки така ли си ходят облечени или леля Ванчи ги е издокарала с нейните фиешън парцалки?!

Taka облечени ходят и с памперси. Те са свикнали. Казват, че такива маймунки имат интелекта и развитието на 3-4 годишно детенце. Много ми е жал, че някои хора ги вземат за домашни любимци или пък за да изкарват пари от тях.

Ваня Червенкова може да е всякаква - обезобразена, мутра, откачалка.., но обича животните. Което автоматично я прави добър човек в моите очи.

# 631
Само да кажа, че Иван не се е разделил с жена си  , заради Александра. Когато са се събрали той е бил сам вече повече от година.
Александра е много силна жена, ще се справи и с това. Стана ми мъчно и си поплаках. За нея , за детето ѝ...За Иван.

# 632
В цялата схема ми е мъчно за двете деца. Макар, че голямото е голямо, но пак е дете. А плаках като София е казала на майка си да о изровят, за да го прегърне.

# 633
В цялата схема ми е мъчно за двете деца. Макар, че голямото е голямо, но пак е дете. А плаках като София е казала на майка си да о изровят, за да го прегърне.
И аз..спомних си как веднъж от безсилие в мъката си бях започнала да ровя гроба на баща си..и когато го каза, точно този спомен ми изплува..

Другото тежко ми се видяха думите, че нейният баща поне е жив..И си мисля, че е по-добре да си имал прекрасен баща и той да е починал, отколкото жив, на който никога не му е пукало за тебе.

Другарю Сърчаджиев, как спиш бре?! Как спиш, спокойно като гледаш мъката на детето си..

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 17:30 от bubanka

# 634
В цялата история не разбирам жестокостта на Сърчаджиев и семейството му. Детето му преминава през такова изпитание, сам сама с дъщеричката си - това е негова кръв, бе братче. Може ли, ако нямаш какво друго, поне любовта си да не дадеш на детето си, което страда! Не го разбирам!

П.п. Защо се връзвате на тролове? Докладвайте ги тихо и толкова...

# 635
Аз не разбирам и жена му на Йоско. Ако си имала нещо към Пепа, защото е била любовница на мъжа ти, детето каква вина има. Така ли като майка нищо не ѝ трепна. Ако бях на нейно място никога нямаше да допусна той да има подобно отношение към детето си. В крайна сметка децата не са виновни за грешките на родителите си. Чудя се колко трябва да си безсърдечен, за да не ти трепне нищо при толкова лични загуби на Александра...

# 636
  • софия
Мисля, че и другарят Сърчаджиев си и ще си плаща. Опротивя ми този човек, чуя ли го сменям канала, ако да е много велик актьор.
Пепа не е била просто любовница. Той е живял години с нея и Алекс без да се крие.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 17:53 от zvаnchе

# 637
Сърчаджиев е абдикирал толкова отдавна, че какво, на чудо ли да се надява Александра? Тя все едно няма баща и толкова. Има такива хора.

# 638
  • На морето!

Ваня Червенкова може да е всякаква - обезобразена, мутра, откачалка.., но обича животните. Което автоматично я прави добър човек в моите очи.

Особено обича да ги хапва и да носи кожите им 🤐

# 639
Не и трябва на Алекс баща, който не я е желал никога. Ще се справи сама, тя е прекрасна жена и силен човек.

# 640
И аз..спомних си как веднъж от безсилие в мъката си бях започнала да ровя гроба на баща си..и когато го каза, точно този спомен ми изплува..

Другото тежко ми се видяха думите, че нейният баща поне е жив..И си мисля, че е по-добре да си имал прекрасен баща и той да е починал, отколкото жив, на който никога не му е пукало за тебе.

Другарю Сърчаджиев, как спиш бре?! Как спиш, спокойно като гледаш мъката на детето си..

А каква беше историята с баща й?

# 641
Червенкова какви пластични операции има/няма? 🧐
Ако мине куршум през главата ти и оживееш, каква ли ще е гледката без операции.

# 642
В общи линии историята е следната. Пепа и Йоско се влюбват, изкарват една бурна любов и тя забременява. Казват, че той много искал да имат дете. Обичали са се . През цялата първа година на Александра са живяли заедно. После нещо му станало и се върнал при жена си. Дори завел дело да се откаже от бащинството си. Но Пепа се борила и спечелила делата. Май тогава са Йоско и сие са намразили нея и Александра.
Пепа си я отглежда сама. Онзи все едно не съществува. Когато починала той пратил смс от интернет "Съжалявам за Пепа. Бъди силна! Йосиф".

# 643
Ако още един път чуя уникалната историята за любовта на Пепа и Йосиф ще се разрева и ще наводня форума просто.
Да не кажете, че не сте предупредени.

# 644
  • София
На бала, това в ляво Петя Раева ли е?

Общи условия

Активация на акаунт