Парфюмни размисли и страсти - 224

• 80 825
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • SHOOT ME 10 $
Ковачева безкрайно ти благодаря за обстойният, подробен и компетентен отговор. Приятно съм впечатлен!🌹

# 631
И аз се заинтригувах от новия Скандал, страхотна е Ирина.
Ако говорим за зловещи (по лично усещане) парфюми веднага се сещам за Амариж и Ейджъл Мюз. Свят ми се завива от тях, а Диор Пойзон е нещо хем отблъскващо, хем интересно.Често го мириша на блотер само заради шок фактора.Всъщност, на мен такива пар'ми са ми най-интересни макар че не бих могла да ги нося за нищо на света.
Много ми хареса https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-Croisi-re-53351.html
- мирише ми на компот и е доста траен.Обмислям дали да се обвържа с него за лятото.

# 632
  • До сърцето...
Ох, kovatcheva, напаст си ти! За моите финанси Grinning

Сега го замислих Sicily Mancera, защото след Soleil di Capri (Montale) искам още нещо в този дух. Тествах Mandorlo Di Sicilia (Acqua Di Parma Blu Mediterraneo), харесва ми, но никаква трайност върху мен. Как мислиш, в една тоналност ли са?

Къде зачезна Валтер, липсва много на темата!

# 633
Ех, кой ме кара да чета тук...Само ми трябваше да прочета за новия Скандал и пръстите ме засърбяха. Е, открит и поръчан! Надявам се да оправдае очакванията ми!
Май Bright Crystal е " виновна"!

# 634
  • Бургас
Мислиш ли,че моите не ме сърбят,едва се удържам,но ще чакам да го заредят.Чакам с голямо нетърпение впечатленията ти,Силвия.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
Silvia.si от къде го поръча?

# 636
Мислиш ли,че моите не ме сърбят,едва се удържам,но ще чакам да го заредят.Чакам с голямо нетърпение впечатленията ти,Силвия.Stuck Out Tongue Winking Eye

Все се заричам да не купувам повече. Спирам, че влизам в преразходи. Ама нали ми е любимец, кво да го правя? Поръчах от италиански сайт. Кой знае кога ще дойде, сигурно след 10 тина дена. Разбира се, веднага ще докладвам!
За да не е спам - имам си парфюмен подпис, сигурно е: baccarat rouge 540 edp. Няма такъв парфюм! Влюбена съм, обичам го, уважавам го. Всичко необходимо за нашата перфектна връзка.Е, има и минуси - трайността и цената.Но това си е мой проблем!😄 Скандала и Пантерката вървят след него на почтително разстояние.
Айде, че се разприказвах нещо...Хубава вечер, парфюмки!

# 637
  • Germany
Хора, вие наистина ли ще поръчате на сляпо трети фланкър на Скандал Rolling Eyes Grinning

Аз за мой срам днес дори не го пръснах... Има го наличен в немския Дъглас, днес даже има и 20% намаление Stuck Out Tongue Winking Eye

Да ви преведа едно мнение от немския форум, за укротяване на страстите Stuck Out Tongue Winking Eye

"Не намирам разлика с блотерите с другите скандали ... Скандал! Sad" Joy

Радика, не познавам Солей ди Капри на Монтал, а с Мандорло ди Сицилия не бих го сравнила. Той е повече в гурме посока. Докато Сицилия на Мансера си е точно класен , слънчев и щастлив цитрус, и прилича точно на тези парфюми, които съм изброила. Може и Авентус да добавя към тази група. Ако си почитател на хубавите цитруси, няма страшно, парфюмът е страхотен!

midkoо, благодаря Hug

# 638
Rolling Eyes Само аз ли не си падам по Скандал тук

# 639
Да, да Ковачева! Луди сме си!
Сега по- сериозно. Парфюмите, които съм пробвала/имала и бих носила  с удоволствие се броят на пръсти. Скандала е един от малкото такива, така че се надявам да е подобен на другите, но с лятно звучене.
Ето например, аз пък не си падам и нямам мон герлен и лавие. Нищо, че са масови и харесвани.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 22:20 от silvia.si

# 640
  • До сърцето...
Докато Сицилия на Мансера си е точно класен , слънчев и щастлив цитрус, и прилича точно на тези парфюми, които съм изброила. Може и Авентус да добавя към тази група.

Лошото е, че от изброените само Silver Mountain Water Creed познавам, и то от пробичка.
Ще се разтърся за тест на Мансера, най-вече след като спомена и Авентуса (женският ли?) 

# 641
Аз искам мнение за Creed Aventus for her.Ще го получа като подарък и нямам идея как мирише,стана ми интересно.

# 642
Rolling Eyes Само аз ли не си падам по Скандал тук

Не си сама. И аз не съм фен. Не че е лош, но не чувам симфонична музика когато съм напръскана с него. Днес го разносвах сериозно- получих мостра с покупка. Съжалих, че не бях с друго, но любопитството как ще се чувствам цял ден с него надделя. Все пак ми харесва общо взето.
За мен вече твърдо не. Едно е да те лъхне отнякъде, друго, да си с него цял ден. Предпочитам Ели Сааб, Мюглер (и други неща).
Сега нося Цветните бомби- о, чудо! Открих първообраза, който преди не харесвах. Laughing Чудесен чай и тонка откривам в него, а преди ми миришеше на цвърчащи пържоли. Добре че се полях без да искам с една мостра, та го преоткрих. Късмет извадих. Пламна любов. Heart Eyes Да видим дали ще трае над 20мил.

# 643
Creed Aventus за мъже е супер огромно разочарование,допускам че и дамския е така.

# 644
  • До сърцето...
Аз искам мнение за Creed Aventus for her.

Не мога да описвам като Ковачева - тя е просто ненадмината!
С две думи - сладък цветно-плодов с лека дървесна нотка. Хубав, свеж аромат. Страхотен шлейф и винаги се забелязва. Най го обичам есента.
Но мъжкият за мен е страхотен, но пък пусто - много му личи, че е мъжки и по тази причина не мога да го нося.

Общи условия

Активация на акаунт