Любители на Котки - Тема 130

• 37 222
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
"Момичета, какво ще кажете за една следобедна дрямка? "Sleeping
Animal Heart Eyes Cat

# 571
  • на брега на морето
Най-гадно е като станеш рано сутрин, а то мечи да яде, дадеш му, то се нахрани, ти излизаш, а душата ти спи и го гледаш как се опънало и спи вече 10-ти сън, да, всяка сутрин му завиждаме....
Първата сутрин след като взехме Рафаела дъщеря ми, която е много поспалива, дойде в кухнята рано-рано и се оплака, че в 4.30 котето й мяукало в ушите за храна. Към два продължи това, предполагам, че дъщерята е започнала да се завива през глава и Рафа свикна с по-късната закуска. Тя по характер е много разбрана.

# 572
  • Leeds, UK

Огнян има нова играчка😁 От 1 час играе. Няма такъв рахат просто Simple Smile Дано да си задържи интереса.

# 573
Happy Bella и ние купихме на нашата котана такава играчка, но за съжаление не я поглежда. Предпочита да играе с въдички и топки:))) Познати ми казаха да натъркам играчката с catnip, но не знам дали ще свърши работа....

# 574
Наша Мая не реве за ядене. Яде когато и сложа. Сутрин като стана тя тръгва подире ми, чинно ме чака пред тоалетна и баня. Прави два-три високи скока по стената между банята и тоалетната. За загрявка. После е с мен в кухнята да налея кафе и след това измяква, че най накрая е дошъл и нейния ред. Слагам храната в купичката и докато я нося до мястото и за хранене тя търчи пред мен почти в галоп, като на завоите направо дрифти. Grinning
После забива глава в купата и ... тотално ме забравя. Stuck Out Tongue Winking Eye

Да ви покажа Мая на любимия и стол.
Като бебе:

И вече пораснала:

За играчките - нашето диваненце си играе почти с всичко което докопа. Последно разнася една щипка за пране из балкона и хола.

# 575
Ах, любимата ми Мая. Ама много, много е красива и сладка!

# 576
Джаста Праста, Мая е много красива котана. Дай още снимкиииии. Много е сладичка. За кога е насрочена кастрацията?

# 577
Благодаря ви, момичета. Kissing Heart
Вени, кастрацията е за петък, но имам доста работа и не знам как ще съчетая всичко.
Ще го мисля как да наредя нещата. Малко ще ми дойде нанагорно, ама ще го измисля някак.

Ето една Мая в леген на тераса как се припича на слънце:

# 578
Ооох ама е мамина сладка бонбонкааа Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Стискам палци, пиши какво става Kissing Heart да я нагушкаш и цункаш много от мен

# 579
  • София
Много съжалявам за загубата на Мъри ❤

Един Хари от мен:

# 580
Интрига Гърл, дай муцунка, моля те!

Хари може да ни е братче по окраска.

# 581
  • Leeds, UK

Киновечер😁

# 582
Малко сутрешни клюкарки.

# 583
  • Пловдив
Малко сутрешни клюкарки.

цяла тумба

# 584
Има още 2 котки, но не си направиха труда да си развалят сутрешната дрямка.

Общи условия

Активация на акаунт