Тича, скача, пее вече, ОКТОМВРИйското човече! - Тема 15

• 36 510
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Дано! Успокоявам се като чета че 300 души са с Морбили вече...смисъл успокоявам си съвестта че е било правилно да сложа ваксината

# 511
Аз не съм имала никакво съмнение дали да слагам ваксината. Много хора антиваксъри ме обвиняваха , но аз предпочитам да съм отговорна. Особено района , в който живеем и сме в близост до Румъния, не ми се рискува. Просто няма да ми е спокойно ако съм можела да предпазя синът ми от нещо, а не съм го направила.

# 512
  • Варна
Е.М.А, кажи повече за ЦРП, как се интерпретират резултатите? Какви инфекции показва...

# 513
О,не трябва аз да съм критерий;) В никакъв случай:) Това което знам е че ЦРП се покачва най-бъзро и най-бързо спада,затова него го гледат за инфекции,но ЦРП може да се покачи и от вирус,гтип,шарка и тн. Принципно стойности над 80 се водят бактериална инфекция. Но може днес да е 9 а утре 50...та такам,това знам

# 514
Ема,как е Стани днес,дигал ли е температура?

# 515
Пу,пу,не! 37.1 е макс измерена за деня. И сополите и храчките поизчезнаха. Май ще се окажеш права това което ми каза че педиатърката ти е казала. 5 дена темп и без обрив. Има някакви миниатюрни пъпки по корема,ама са 3-4,не го броя,от всичко може да е.

# 516
  • Бурса
Супер Ема! Радвам се за Стани, че все пак 6 дни с температура си е изпитание. Добре че минава. И според мен си е било реакция от ваксината ама незнам в тия дни то трябва да си половин доктор...

Хитрушке много ви се радвам. Дано скоро отмине периода с гаденето и сънливостта.

# 517
Ема,как е Стани? Как сте момичета?

# 518
  • София
Добре сме ние.Малката спи с баща си,а з ще водя големия на английски.
Вчера не я извеждах.Стана в 10 и легна в 21,30.Добре,че беше брат й иначе бях на ръба да я размятам през балкона,хващайки я за единия  крак.Grinning

# 519
И ние сме добре, пу-пу. Дано не изключа утре и да отидем най-накрая на ваксина. Тия дни излизаме с гумени ботуши, без количката, кеф голям се оказа да джапа в локвите. Даже и за ръчичка върви в 99% от времето. Май излизат зъби, защото се буди няколко вечери с рев. Като я взема при нас си заспива, та не е кой знае каква драма. Това креватче, което се закача за спалнята и го дават до 6 месеца, си изби парите няколко пъти. Изпълва го от край до край, но поне не се бутаме в такива случаи.

Запали се по дървени пъзели и по цял ден ги разпилява на килима и ме дърпа за ръката с “Пъ-пъ” да реди с мен.

# 520
  • София
Един брой ревльо тук. Ден и нощ мрънкане, дране, нищо не му изнася. Пред разпад съм, спи ми се.

# 521
А Богомил не яде . Бясна съм му! Направо съм извън кожата си! Готвя като идиот,за да хвърли всички на земята. Сега "храних" вълшебния Джин, за да го стимулирам да яде. Ама поне изяде бурканче със супа. Дано е период, че му замислям голям глад , за да се научи да яде

# 522
Добре е,деня след като пуснахме изследванията спря темп. За мен беше нешо средно между лека настинска и реакция от ваксината. Темп според мен си беше от ваксината и се радвам че не му изписаха антибиотик. Сигурна съм че има още много какво да видя от боледувания,но това "боледуване" не беше като такова каквото съм свикнала да вижда. Затова го пиша реакция от ваксина:)

# 523
Midnight ,разби ме Simple Smile , но те разбирам и аз понякога полудявам тотално.Добре ,че се забавляват с брат и Simple Smile
Попи,кажи дали сте били ваксината,успех и без реакции да мине всичко Simple Smile
Много кофти като не се спи , за момента не мога да се оплача от това, ако е неспокоен само го взимам на голямото легло в неговата стая и се успокоява.Рядко е имал ревливи нощи със зъбките като давахме камилия и се успокояваше бързо.Но пък като се роди от 10 дена ,сигурно до 4 месец спеше само на мен от коликите Sad,но мина.
А пък за яденето и Стани сега не яде...,но той си е все така няколко дни яде...после едвам се храни.Ще даваме сиропче за апетит,ще пробваме.
Ема,много се радвам,че вече е добре Simple Smile
Днес се опитва да се покаже слънчице,но май пак ще се предаде Sad поне при нас

# 524
  • Варна
Някой дава ли все още АМ двойка? Стоя на него, защото четох, че тройките са подсладени и не толкова обогатени

Общи условия

Активация на акаунт