Тича, скача, пее вече, ОКТОМВРИйското човече! - Тема 15

• 36 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Аз давам двойка. Само вечер преди сън.

# 526
  • София
Много малко давах,около месец някъде.Инак единица до 1 и 3 м.един месец 2 и после кисело мляко пие вечер преди сън.

# 527
И аз давам 2-ка преди лягане.

# 528
Не, на 3 сме си. Аз  такива неща бях чела и за единицата и двойката между другото. 

# 529
Ангела, споко, аз давам единица. Joy

Мина ваксината, остава 1. Съвсем навреме сме отишли, нещо ми обясни ЛЛ  за тримесечия и шестмесечия. Не можело другия месец да сложим Пентаксим (или там, както се води сега), трябвало юни. Дребната, както им обясняваше какво знае, като я боднаха, голям рев му дръпна. После цяла нощ проплакваше.

# 530
Аз си давам хидроизолираното всяка сутрин,така е свикнал. После закуска,после обяд,после следобедно и вечеря. Това да му яденетата. Нашия след няколко седмици ще тръгва на ясла за по 3 часа. Нямам избор,а хич не ми се ще.

# 531
Малката беше първо на фризовом, което е за деца до 1г.и после минахме на фризо 3,понеже го гледах че е от 1 до 3г.На сладост не усещам да има съществена разлика, но има вкус на ванилия. Иначе на нея си и харесва и пие по малко сутрин и вечер преди сън

# 532
  • Бурса
Ние сме на 3-ка. Пие си го сутрин преди закуска и вечер преди лягане.

# 533
  • София
Давах 3ка около два месеца и сам спря млякото на 1г2м.

# 534
Нашият калпазанин е на 3 милупа преди сън.
Аз май скоро не мисля да бия реваксините..има ли някакъв проблем,ако знаете,ще се консултирам и с лекарката.

# 535
Днес щях да искав развод на ММ. Много съм изнервена вече. Това къщната работа да я върша само аз няма да стане, и той седи и ми се прави на глух като му кажа да си оправим малко кочината. Сама цяла седмица съм почистила основно, разтребила стари дрехи, обувки и прочее, РАЗМЕСТИХ сама мебелите, докато съм в цикъл - що не, днес му викам да измие чиниите, той вика "Ела да те гушна, трябва да си починеш" :Д Разбирате ли, че имаме миялна, а мивката ни въпреки това прелива? После не съм била в настроение, истерична и прочее. Сериозно. Вкъщи е кочина. За един ден - по-точно едно ядене, и навсякъде става бомба все едно е паднала. Днес сготвих в 7, до 8.30 той не стана от компютъра. После ме пита какво има, ами направо изгърмях вече. Казах му, че повече няма да готвя, аз съм на обезболяващи и няква не спирам само и само през седмицата да можем да живеем вкъщи нормално, а той някъв... не знам, просто. Имам чувството, че съм сама, а е супер напрегнат момент за мен и имам нужда някой просто да ми помогне. Извинявайте за излиянията, просто няма на кого да се оплача.

# 536
Всички минаваме през това. Аз вече инавам на нова тактика- синът отива за една вечер в наще. Ние излизаме някъде вечерта, а сутринта до 13ч чистя , подреждам, пера. И така събота и  неделя нямам анганжимент.
Но аз много се корках, вярвай направо полудявах от същото. Но сведох всичко до минимум. Всичко, което ме дразни, че детето пипа и разхвърля съм го елиминирала.

# 537
Така са повечето мъже. Мислят си, че ние  нищо не правим и няма от какво да сме изморени. Аз къщната работа си я върша сама, защото съм леко педантична и не си ли пипна всичко все едно не е чистено и подреждано. Просто му връчвам детето да се забавляват и аз вършея из нас. За мен това ми е достатъчна помощ, че гледа малката когато му кажа

# 538
Ние няма на кого да оставяме малката. Нито пък някой може да дойде вкъщи да ни помогне, защото моите родители са невменяеми, а мм само се цупи на техните. Винаги сме си разделяли работата вкъщи, той помага много - готви като съм на работа, чисти колкото може (не чисти зад врати и дивани, което ме влудява, но пак е нещо), мие съдовете винаги и само той - аз имам кожни проблеми, които се обострят от влага и от стрес и през пролетта и есента и изобщо ръцете ми са в едно прекрасно състояние 80 процента от времето. Но ТОЧНО тази седмица и двамата бяхме мега натоварени и следващата няма да е по-лека и можеше малко да се мобилизира вместо да си чати във фб с баща си за битки и да играе ДОТА. Цял. ден. Изобщо не ме касае защо и как и прочее, има работа, която трябва да се свърши вкъщи и отговорност, която носи и съм му бясна, че би отбой и се прави, че го няма вкъщи. Напазарувах на детето за 100 лв за лятото по тоя случай, наздраве! :Д

Едит: ходи ми се на стриптиз, знаете ли някое забавно място, където да не са мегамазни и прочее, а наистина да става майтап и да е забавно?

# 539
Аз такива оплаквания нямам,по-скоро моя мъж може да се жалва пе бачкам много и всеки ден той оправя децата вечер. Но ние сме така от както сме се запознали,вече много не му се нрави,на мен също. Гледам и аз да го отменям уикенда и ако случайно свърша по-рано работа тичам директно в къщи. Хич не излизаме вече само двамата,което много ме тормози,но това е положението сега. И чисти,и гледа децата,и ги къпе,и извежда,Евала му,повече няма какво да си пожелая...

Общи условия

Активация на акаунт