Януарско бебе кротичко расте, всички го очакват с весело сърце!

• 22 118
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
Ним, успех на защитата. И аз имам 2 изпита 1 на който не се явих и 1 за повишаване на оценката, че ми беше много лошо и се изложих, но ще ги мисля септември. Стискам ти палци. newsm10
Лека седмица на всички и леко бременеене. Аз се чувствам страхотно, ако не ми беше така подут корема, можех да забравя че съм бременна.
Искам да помоля който ще прави новата тема да вкара термините, много ми липсват!!! Доби, ти се справяш най-добре с нещата, ако имаш време се заеми!
Кога ще си направим среща??? Мисля, че вече ни е време. lalalala

# 211
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета Hugаз тези дни нямам време да пиша а и незнам дали ще имам и после.нали сестра ми са на гости от българия и сега по цял ден сме заедно по разходки ,плажове и игри с малкия. :crazy:4ак се уморих ве4е ама няма как.ина4е аз се 4увствам много добре засега Whistlingсамо дето не понасям още определени миризми. ooooh!за новата теми4ка не съм сигорна 4е ще имам време да я направя,но ако нямеря непременно ще се заема,но нищо не обещавам.приятен ви ден и много усмивки  bouquet

# 212
  • Варна
Здравейте и от мен на всички

Много се радвам че почти всички се чувстват вече добре и малките неразположения са позабравени. Аз също все още имам проблем с миризмите, но това да е само ...  Praynig

Tinita бих ти препоръчала една бабешка рецепта, може да ти се стори смешно но действа. С клечки за уши си правиш тампончета с мед и стоиш с тях около 3-5 минутки.Загрява и отпушва много бързо и най-вече е 100% безвредно. Дано скоро решиш този проблем.

До скоро за сега това е от мен 

# 213
  • София; Дружбето
Здравейте мамчета!  Hug Покрай новото жилище нямам никакво време за нет. Не че правя нещо, ама за морална подкрепа седя и гледам умно  newsm03  Не нам какво ще правя до 30, когато съм на работа, вече умирам от скука в къщи, не ми се и лежи вече. Да ви се похваля вече от седмица нямам никакви болки  newsm44 и се чувствам много по-спокойна. Само киселини ме тормозят, ама  не ми се пият още хапчета.
Давайте да правим една среща докато съм отпуска  newsm47  , че после трудно ще ме изкара някой от къщи.
  newsm51

# 214
Здравейте момичета  Simple Smile На вас очевидно вече ви минават неразположенията, а мен, с моя късмет, сега ме хващат - ама направо е малък ад - даже повръщах няколко пъти и ми е зле почти непрекъснато  Sick Даже и не ми се яде напоследък, а за капак - от два дена ми тече и кръв от носа  #Crazy В сряда съм на преглед, най-накрая ще видя бебчо и аз и предполагам тогава всички неразположения ще бъдат забравени  Wink
Относно настроенията - мога да се разплача от абсолютно всичко - гледам новините, виждам съборена къща и очите ми се пълнят, след точно 3 минути, приятеля ми е виновен за всичките ми неволи и за световния безпорядък, миличкия ми той, как ме търпи незнам  Embarassed Wink

Айде милички, лека вечер и се усмихвайте мноооооооооогооооооооо   newsm47

# 215
  • В офиса
Елеонора, едва ли ще ти е утеха, но и на мен ми тече кръв от носа. Венците ми също доста кървят, въпреки че си взех възможно най-меката четка. И с първата бременност бях така, сега пак.
Освен това също почна да ми се гади по никое време. При мен определено гаденето е свързано с преумора и е основно вечер.

Разказвай после как е минал прегледа, какво сте видели и чули от бебочето.

Аз направо се чувствам гузна, че не изпитвам такива трепети. Единственото, което ме интересуваше на последния преглед, бе затворен ли му е гръбнака и вратната гънка с нормални размери ли е. Нито да му чуя сърчицето, нито да му видя личицето, нищо не можа да ме развълнува. А с първата бременност не беше така, всеки преглед ме караше да летя. Не знам дали защото е второ, или аз съм станала нещо дефектна...Та, направо ви завиждам за емоциите.

# 216
  • ville de Quebec
Здравейте момичета! И моето настроение е доста променливо и често си поревам за глупости  Crazy
От известно време вечер като си легна да спя ми се запушва носа и това страшно ме мъчи, а почти на всички капки за нос пише, че не са за бременни. Кажете някои лек, плиис..

Zdravei,
Az sashto moga da ti kaja edin babin lek - pravi se ot voda, vanilia i zahar. Absoljutno tochnite proportzii neznam, ama slagash malko voda, lajitza zahar i vanilia i varish do poluchavane na po-gasta smes, e ne mnogo gasta de Laughing, kato kapki Laughing. Mislia, che niama nishto vredno za bremenni. Slagash si gi kato kapki za nos, po 1-2 kapki, 2-3 pati na den, ili po-malko, kolkoto imash nujda. probvai, mnogo barzo oblekchava.

# 217
Здравейте момичета, вчера се върнахме от море. Там настроението ми беше smile3514 чувствах се  Sickр а бе направо трагедия.А времето беше направо страхотно.

# 218
Мамчета, дайте идей за заглавие на нова тема!

Чудя се къде сте всички?! Да не сте на рожден ден на Клеми!?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава и все така засмяна!!! nbirthday

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 11:55 от galina_dimova

# 219
Здравейте момичета:)
Току що се върнах от преглед- всичко е ок, вече мога да плувам и спортувам.Още утре отивам да си купя карта за плуване и да се запиша на фитнес за бременни:)Много съм щастлива:)
Бебчо е вече колкото едно кебапче- около 16-18см, стотина грама:) На 10ти Август съм на Доплер, ще видим пола и дали всичко е наред:)
НИе моренцето сме го планували за септември , че времето е по-приятно- по цял ден може да се седи на плажа. А иначе на море бях и като бременна - в 8ми  месец и си плувах, бях и с бебето (на около 10 месеца).
ПОздрави на всички мами и бебоци:)

# 220
  • В офиса
Бебчо е вече колкото едно кебапче- около 16-18см, стотина грама:)

Предполагам имала си предвид 6-8 см., а не 16-18. Уточнявам да не се шашкат другите, че техните бебета са малки. Ето табличка с теглото и ръста - http://www.babycenter.com/general/pregnancy/1290794.html
Моето в началото на 12-та седмица беше 5.9 см. от главата до дупето.

# 221
  • София
Клеми, честит рожден ден!  hbdtu
Пожелавам ти да си жива и здрава, да си обградена с приятели   bigdance2 да те изненадат с много   Gift голяма и вкусна   party023 и много купон!  Tada
А живот и здраве през януари (или декември) с радост да съобщите, че вече сте  family4

# 222
  • В офиса
Клемиии, и от мен ЧРД. Бъди все така красива и усмихната, здрава и обичана!

# 223
Честит рожден ден Клеми!! newsm59
Бъди здрава и щастлива!!
Весел празник!!!  ura

# 224
Имах предвид точно 16-18см. Само че от главата до крачетата , а не до опашната кост. Wink
Освен това по тази табличка за 14та седмица пише 43 грама, а моето е 100 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт