Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания покрива здравната каса?
Какви са рисковете от инфекция по време на бременност?
Какви са подробностите за протестите за детски и майчински надбавки в различни градове на България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания покрива здравната каса?
-
Какви са рисковете от инфекция по време на бременност?
Инфекцията по време на бременност може да представлява риск за здравето както на майката, така и на бебето. В зависимост от вида на инфекцията, тя може да доведе до различни усложнения като преждевременно раждане, ниско тегло при раждане и други проблеми. Важно е да се консултирате с лекар за подходящо лечение и превантивни мерки.
-
Какви са подробностите за протестите за детски и майчински надбавки в различни градове на България?
Протестите за детски и майчински надбавки се провеждат в различни градове на 1-ви юли. В София, началото е в 10:00 часа пред Президентството, а в Пловдив - на площад "Съединение". Във Варна, началото е в 10:00 часа на Входа на Морската градина, а в Бургас - от 10:30 часа до 12:30 часа пред Пантеона в Морската градина. В Плевен протестът е от 18:30 до 20:30 часа пред Общината, а в Пазарджик - от 17:30 до 19:30 часа на площад Константин Величков (Тортата).
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
-
Какви са причините за отказа от плуване по време на бременност?

аз тези дни нямам време да пиша а и незнам дали ще имам и после.нали сестра ми са на гости от българия и сега по цял ден сме заедно по разходки ,плажове и игри с малкия. :crazy:4ак се уморих ве4е ама няма как.ина4е аз се 4увствам много добре засега
само дето не понасям още определени миризми.
за новата теми4ка не съм сигорна 4е ще имам време да я направя,но ако нямеря непременно ще се заема,но нищо не обещавам.приятен ви ден и много усмивки
Не нам какво ще правя до 30, когато съм на работа, вече умирам от скука в къщи, не ми се и лежи вече. Да ви се похваля вече от седмица нямам никакви болки
и се чувствам много по-спокойна. Само киселини ме тормозят, ама не ми се пият още хапчета.
, че после трудно ще ме изкара някой от къщи.
На вас очевидно вече ви минават неразположенията, а мен, с моя късмет, сега ме хващат - ама направо е малък ад - даже повръщах няколко пъти и ми е зле почти непрекъснато
Даже и не ми се яде напоследък, а за капак - от два дена ми тече и кръв от носа
В сряда съм на преглед, най-накрая ще видя бебчо и аз и предполагам тогава всички неразположения ще бъдат забравени

чувствах се

да те изненадат с много
голяма и вкусна
и много купон!