Януарско бебе кротичко расте, всички го очакват с весело сърце!

• 22 126
  • 259
  •   1
Отговори
# 195
Хей момичета, мен ме интересува защо трябва да се пълнее и се пълнее толкова много, като след раждането се свалят 6 до 8кг. Не трябва ли да се пълнее само толкова, колкото ще свалиш newsm78 На мен ми изчисли, че трябва да стана +12.5 до +18кг, излишните килограми след раждането за колко време се свалят newsm78 и трябва ли да се пази някаква специална диета за това или не е необходимо. Говоря само за пълнеене примерно до +12, +14кг, нормално за сваляне около 5-7 кг

Аз предния път качих 20 кг, на следващия ден се претеглих и 10 кг вече ги нямаше. Останалите 10 ги свалих за няколко месеца. Зависи от бебето, ако не те оставя да спиш и да си почиваш, и ако няма кой да помага килограмите отлитат Simple Smile

# 196
  • София
Аз предния път качих 20 кг, на следващия ден се претеглих и 10 кг вече ги нямаше. Останалите 10 ги свалих за няколко месеца. Зависи от бебето, ако не те оставя да спиш и да си почиваш, и ако няма кой да помага килограмите отлитат Simple Smile

Анджелина, бе ти да вземеш да кажеш взе ли го изпита, че тука единият палец ми се изкриви от стискане!  Crazy

Леле, момичета, в сряда ми е дипломната защита.  bowuu Да вземете да стискате палци от сега, че нещо взех да се отчайвам, като гледам другите колко са се подготвили, а моята реч е 3 минути и после ще разчитам на милост. Ще си облека бременната рокля и ще разчитам на милост!  Rolling Eyes

Абе случайно някоя от вас да страда от пристъпи на  newsm45 ? Последните няколко дни дали заради защитата или от хормони, правя-струвам и все рева за нещо. Ей така, абсолютно без причина. Оная вечер беше защото нямаше яйца, а аз бях намислила една манджа с яйца. После пак за глупости. Горкият ми мъж как ли ме търпи!?!

# 197
Да, Ним, и аз страдам от такива пристъпи... Като разбрах, че съм бременна беше такъв рев - цяла нощ. После - за всевъзможни глупости ...
Казват, че било нормално, надявам се да не е до края на бременноста, че ....

# 198
А ако знаете с какво нетърпение чакам да дойде отпуската ми!!!! Края на юли се надявам да не вали ...
В тази връзка ми обясняваха , че плажа е вреден и ми е забранено да влизам в морето  Cry или в басейни.
От друга страна, в списание 9 месеца четох, че плуването е много препоръчително и полезно. Та питам какво мислите по въпроса ????  Thinking

# 199
А ако знаете с какво нетърпение чакам да дойде отпуската ми!!!! Края на юли се надявам да не вали ...
В тази връзка ми обясняваха , че плажа е вреден и ми е забранено да влизам в морето  Cry или в басейни.
От друга страна, в списание 9 месеца четох, че плуването е много препоръчително и полезно. Та питам какво мислите по въпроса ????  Thinking

Кой ти го препоръчва това за плажа? Разбира се, че е много полезно да плуваш! Ще стоиш под чадър. Предполагам няма да ходиш да скачаш от скали, защото това вече е опасно.
А на мен така ми се скача Cry!
Ще пропусна тази година.
На големите вълни ще влизаш с гръб, да не се удрят в корема.
Много е хубаво да плуваш даже! И то в морето е по-добре от басейн.
Естествено, ако всичко е наред с бременността ти, де.

# 200
  • София
Ako бременността ти е нормална, без проблеми можеш да си ходиш на плаж и на море, разбира се! Плуването е най-добрия спорт за бременни, това го пише навсякъде. Peace

# 201
  • ville de Quebec
Да, и аз мисля, че нямаш проблеми с плуването. Ама за плажа и слънцето май не е много добре или не е много добре да си излагаш корема на слънаце, че се били образували петна. Незнам доколко е вярно това, май е по-скоро до кожа, на някои им се образуват петна и без да се излагат на слънце.....

# 202
Ним, взех го, отличничка съм Hug
Стискам ти палци за защитата, и на ръцете и на краката Wink
3 минути е добре, няма да отегчаваш професорите, я Peace

Моите пристъпи на рев приключиха, сега съм на другата крайност Laughing

А плуването днес ми се отрази страхотно, плувах в морето, водата е чудесна.

Гали, докторката ми каза, че мога да ходя на плаж, но да се мажа и да внимавам да не е студена водата, за да не си предизвикам някое възпаление. Иначе плуването е най-подходящо за бременните!
А в басейн не влизам, пълно е със зарази Naughty

# 203
Благодаря за съветите!!!!
при мен всичко е наред - не повръщам, става ми лошо вечер и сутрин - преди да гризна нещо, но минава бързо, така че в това отношение съм ок /чукам на дърво/
В басейн и мен ме е гнус по принцип, но морската вода я обожавам, и то особено на някои места на юг, където все още е чисто.
И затова ми стана тъжно, като ми казаха да не влизам в морето въобще ...

# 204
Ним ти ме уби! Joy Горе-долу и аз съм така, засягам се от всяко нещо. Тук една седмица са непрестанни сълзи за щяло и нещяло. Вчера ми беше докривяло, че мъж ми преди 3 месеца ми се стресна за нещо и като взех та рев, та упреци... После естествено ми минава като пролетен дъжд и понеже го натирих да ходи до магазина, докато се върне, аз като лятно слънце бях ухилена newsm62 Сискам палци за защитата, 3 минути са напълно достатъчни, ще им писне да те слушат даже newsm48

# 205
Здравейте момичета! И моето настроение е доста променливо и често си поревам за глупости  Crazy
От известно време вечер като си легна да спя ми се запушва носа и това страшно ме мъчи, а почти на всички капки за нос пише, че не са за бременни. Кажете някои лек, плиис..

# 206
Tinita може и с камфор, ама не знам дали го препоръчват на бременни

# 207
Според мен по-добре си намери някоя по-хладна стая в която да спиш.

# 208
NIM, изобщо не се притеснявай нито за защитата, нито за пристъпите на рев. Аз си бях подготвила една реч( на защитата на моята дипломна), но професорите ме прекъснаха много преди края и, така че язък за подготовката ми. И ми писаха 5-тица. Така че слагай си бременната рокля и смело напред Wink
За реването, аз това го имах с първата ми бременност, но сега съм другата крайност - всичко ме изнервя и дразни и съм много напрагната.
По въпроса с морето - аз си влизам и никой не е в състояние да ме спре. Засега нищо ми няма, пък и в крайна сметак не може навсякъде да пише че плуването е най-добрия спорт за бременни и в същото време да не дават да се влиза в море и басейни.... newsm78 Къде тогава да се пува?Аз лично си влизах в морето и преди и сега и съм ок.
Чао на всички и успешен ден

# 209
  • В офиса
Tinita, пробвай да пръскаш Стеримар - това е най-обикновен физиологичен разтвор, идеален е и за бебета, и отпушва

Общи условия

Активация на акаунт