Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви изследвания покрива здравната каса?
Какви са рисковете от инфекция по време на бременност?
Какви са подробностите за протестите за детски и майчински надбавки в различни градове на България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви изследвания покрива здравната каса?
-
Какви са рисковете от инфекция по време на бременност?
Инфекцията по време на бременност може да представлява риск за здравето както на майката, така и на бебето. В зависимост от вида на инфекцията, тя може да доведе до различни усложнения като преждевременно раждане, ниско тегло при раждане и други проблеми. Важно е да се консултирате с лекар за подходящо лечение и превантивни мерки.
-
Какви са подробностите за протестите за детски и майчински надбавки в различни градове на България?
Протестите за детски и майчински надбавки се провеждат в различни градове на 1-ви юли. В София, началото е в 10:00 часа пред Президентството, а в Пловдив - на площад "Съединение". Във Варна, началото е в 10:00 часа на Входа на Морската градина, а в Бургас - от 10:30 часа до 12:30 часа пред Пантеона в Морската градина. В Плевен протестът е от 18:30 до 20:30 часа пред Общината, а в Пазарджик - от 17:30 до 19:30 часа на площад Константин Величков (Тортата).
-
Какви изследвания се правят по време на бременност?
-
Какви са причините за отказа от плуване по време на бременност?
. Но нищо, това поне го оправихме, сега чакаме изследванията, които пуснахме да видим каква инфекция имам
. На първото изследване на урината на седимента бяха написали масово бактерии, което е ясно, че има инфекция и сега пуснахме стерилна урина да видим каква точно е. Моля ви, някой ако знае какви са рисковете при инфекция да пише, онзи ден направо изпаднах в истерия като видях първите изследвания 
аз в4ера цял ден бях на един друг остров за да си правя изследвания понеже тука нямаме такава лаборатория и цял ден по разходки и кафенета
пазете се моми4ета и се радвайте на щастливите моменти от вашата бременност
discover едната жена с която лежах имаше бактерии в урината и й казаха да пие антибиотик, предполагам че това ще е и твоето лечение. Надявам се да се те оправят бързо
Дофтора каза, 4е било нормално.
но не съ питала след това колко пъти ще ме бодът. А какви изследвания са ми пускали нямам никаква идея, кръвната група ми я писаха на доверие, тъй като успяха да ми вземат само половин доза кръв
! Аз последният път видях сърдечната дейност на видеозона, но дотам, ще трябва да почакаме още малко...