СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 2

• 38 436
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Да така е, но не помня там или тук някой спомена, че прави отделна тема. Ще се разровя ☺

# 676
Здравейте, аз също съм ок с името и продължаването на темата от същия създател.   Много е полезна Simple Smile

# 677
Здравейте, рядко пиша, но си ви чета. С нетърпение чакам втората ФМ. Още малко и може да си направим колаж с коремчетата за началната страница.

# 678
Здравейте, нямам време да пиша,  но се надявам да не изключвате мамите, които не са активни Simple Smile За заглавието на темата нямам претенции.
Иначе вече съм в 18 г.с. и ме стяга коремчето от време на време, изписаха ми Магнезий, надявам се всичко да е наред.
За имената - все още не знаем пол.
За килограмите - тази бременност качвам по-бързо, вече съм +6 кг

# 679
  • Sliven, Bulgaria
вие как ги смятате тези седмицачи ва мен на всичките ми приложения пиши различно

# 680
Аз ползвам приложението на Фея, но там седмиците са с една напред, иначе има много полезна информация в него Simple Smile

# 681
Pregnancy+, смята ги точно, има картинки и ми харесва. Feia я изтрих, че върви 1 седмица напред и ме дразни.

# 682
  • Sofia
Аз съм с BabyCenter, Pregnancy Week by week, също имам Майко Мила, бременна съм. И трите ми показват една и съща седмица.

# 683
  • София
Здравейте, мами. Чак сега се включвам в темата. Очаквам второ детенце през септември. Терминът е 21-ви, още не знаем пола, намекнаха за момче, но ще видим по-нататък.

# 684
  • Sliven, Bulgaria
как сте момичета мойте симптоми на зодух се завърнаха незнам дали тлябва да се тревожа вечер през деня нон стоп

# 685
Ако е при разходки, изкачване на стълби, физически упражнения е нормално, все пак имаме много кръв в организма.

# 686
И аз съм със задух при изкачване на стъпала и дълго вървене или при много активност. Нормално е, тогава. Но задух по всяко време, според мен не е окей. По-добре се консултирай с доктора си.

# 687
Момичета, вчера и днес съм с главоболие, което не се облекчава от парацетамол или разходки на въздух. Кръвното ми е нормално. Някакви идеи как да го намаля/премахна?

# 688
  • Sliven, Bulgaria
не е по време на разходки просто от нищото вечер денем нон стоп споделих било нормално а аз мисля,че не е

# 689
Моето главоболие облекчих с масаж на врата и скалпа докато ми се раздвижи кръвта на главата и много вода.

Общи условия

Активация на акаунт