СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 2

• 38 677
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Sliven, Bulgaria
не на една страна просто не минава нон стоп съм със задух чак се плаша

# 166
То по принцип през бременността дишането става по-плитко, от хормоните се получава задух, след това бебето притиска диафрагмата и става още по-осезаемо. Със сигурност се консултирай с лекар, не може да няма какво да се направи.

# 167
  • Sofia
И аз да се оплача. Боли ме едната сливица от няколко дни и вчера видях, че имам бял налеп. Ще ходя да ме видят. Вече се отчаях, това ми е третото разболяване от началото на бременността. Много кекава се оказах.

# 168
И аз да се оплача. Боли ме едната сливица от няколко дни и вчера видях, че имам бял налеп. Ще ходя да ме видят. Вече се отчаях, това ми е третото разболяване от началото на бременността. Много кекава се оказах.

Неее, в никакъв случай не си кекава, имунитета е отслабен, повече витаминки, пресни плодове и зеленчуци и ще го вдигнеш Wink
Няма да се даваме на някакви болести, я Simple Smile

# 169
Здравейте, момичета!
Честит празник!
В 12г.с. и 6д съм. От няколко дни имам болки ниско долу, наподобяват пробождания, гъделичкане. Т.е. не са силни всеки път, но понякога ме прорязва жестоко. Вие имате ли такива?
Във вторник съм на преглед, но все пак реших да се допитам и до Вас. Благодаря

# 170
  • Sliven, Bulgaria
и на мен ми се случва по скоро пробождоне,но бързо отминава

# 171
Здравейтее, от вчера сутринта не спирам да кихам, носа ми е запушен, очите ми сълзят. Типична алергична реакция, не мога да преценя от какво. А до сенната ми хрема остава още месец. 😞

# 172
Здравейте, момичета!
Честит празник!
В 12г.с. и 6д съм. От няколко дни имам болки ниско долу, наподобяват пробождания, гъделичкане. Т.е. не са силни всеки път, но понякога ме прорязва жестоко. Вие имате ли такива?
Аз съм така ,ходих на лекар дори преди няколко дена точно заради болки, леки са,но ме наболва. Всичко си беше наред, но ми изписа Магнерот и Нош па. И аз съм 12.С 6 д.,обясни ми,че матката се разтяга в този период ,а също аз имам и едно секцио от предната бременост.Повече почивка и лежене, но не ми се получава на мен Simple Smile

# 173
Здравейте, момичета!
Честит празник!
Аз съм така ,ходих на лекар дори преди няколко дена точно заради болки, леки са,но ме наболва. Всичко си беше наред, но ми изписа Магнерот и Нош па. И аз съм 12.С 6 д.,обясни ми,че матката се разтяга в този период ,а също аз имам и едно секцио от предната бременост.Повече почивка и лежене, но не ми се получава на мен Simple Smile
Много благодаря!
Във вторник ще споделя с докторката и сигурно ще се наложи и аз да пия магнезий.
И аз не почивам много, много. Движа се доста! Може би трябва да намаля темпото.

# 174
Аз съм +1кг за сега, с дрехи не ми личи, обаче без вече май се забелязва леко коремче (11+2г.с.) Започнах с 2 кг повече от предишния път, тогава само плодове и зеленчуци ми се ядяха, а сега сладичко, хляб хапвам, общо тогава качих 12кг, дано и сега е така.
При мен проблема с дишането е от подутата лигавица на носа и е изключително неприятно, взела съм си хомеопатични капки, горе-долу помагат.

# 175
  • Sliven, Bulgaria
незнам при мен от какво е може и от щитовидната незнам от какво но е ужасно имаш чувство,че се задушаваш зо килограми не ми се говири плюс 4 са което е ужасно много за моя ръст

# 176
Здравейте и Честит празник момичета! Днес завършихме 12 и влизаме в 13та г.с. 😍От обяд пак съм с главоболие, леко гадене и само ми се лежи. Относно задушаването аз се задъхвам по стълбите в офиса, но това мосля , че е от хашимотото, което си имам от преди три години. В сряда съм на женска консултация и ще поискам изследване на специфичните хормони. Ако има и други с това заболяване ще съм благодарна да споделите имате ли специален хранителен режим, тъй като някои специалисти препоръчват безглутенова диета или направо веганство. Отделно взимате ли допълнително селен и и йод? Предварително благодаря и спокоен ден желая на всички 🏵🏵🏵 

# 177
Здравейте! Докато ме пробождаше и опъваше ниско долу и мен, сега пък 13г.с.+3 дни спря и все едно нищо не усещам. Днес нито ми се гади, нито ме болят гърдите, нито ме опъва, чак започвам да се притеснявам... Тази седмица ще взема да звънна на лекарката за един преглед. Дано просто минавам в друг период от бременността.
Селен и йод не приемам за сега, но другия месец ще ги изследвам пак и ще видим.
Килограми не съм качила, но корем си имам и то на голо доста си личи.

# 178
Привет и от мен! Simple Smile
Аз съм в 12 г.с. и определен термин 22 септември. И при мен спря гаденето, повръщането, гърдите ми си върнаха нормалните размери и почти не ме болят, имам повече енергия и като цяло се чувствам добре. Забременях при тегло 58 кг (ръст 167 см), първите 2 месеца станах 56, заради повръщането и липсата на апетит, сега пак съм си 58 кг. От около 10тина дни обаче, адски много ме болят тазобедрените стави, до степен, че да имам нужда да се подпирам като вървя. На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо?

# 179
Привет и от мен! Simple Smile
Аз съм в 12 г.с. и определен термин 22 септември. И при мен спря гаденето, повръщането, гърдите ми си върнаха нормалните размери и почти не ме болят, имам повече енергия и като цяло се чувствам добре. Забременях при тегло 58 кг (ръст 167 см), първите 2 месеца станах 56, заради повръщането и липсата на апетит, сега пак съм си 58 кг. От около 10тина дни обаче, адски много ме болят тазобедрените стави, до степен, че да имам нужда да се подпирам като вървя. На някоя от вас случвало ли се е подобно нещо?

При мен и при първата бременност и сега ме болят и колена и таз,но отшумява и то като гърдите.Общо взето е на периоди.Вземи си Alga san-Mobil arnika gel и се мажи,когато имаш нужда-безвредно е,а много успокоява.

Общи условия

Активация на акаунт