Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли увеличение на таксите за обучение тази година?
Какви са отстъпките за второ дете в частните училища?
Какви са очакванията за увеличение на таксите в частните училища?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли увеличение на таксите за обучение тази година?
-
Какви са отстъпките за второ дете в частните училища?
Повечето частни училища предлагат отстъпки за второ дете от семейството, като в повечето случаи те са около 10%. Изключенията включват училища като „Св. София“, където отстъпките се прилагат за третото дете, и „Петко Славейков“, където отстъпката за второ дете е приблизително 30%. Важно е да се отбележи, че отстъпките са в сила само докато децата посещават училище едновременно.
-
Какви са очакванията за увеличение на таксите в частните училища?
-
Какви са мненията за училището „Климент Охридски“?
-
Какви промени се очакват в училището „Българско училище“ след 4-ти клас?
, при положение че в ПМЧГ детето може да си е със собствени дънки и да си купи нормална блуза лакост, на която само да се сложи лого. Даже аз сега се вдъхнових и купих две лакости онлайн за по 8 евро (но с лично изпитано качество), които детето ще носи в училище, за което няма изискване за униформи. Има ги и в пакет по 3 бели, има и момичешки лакости (3 общо за 26 лв.) - красота. Ми то направо да ти си прииска да си с униформа, като ги гледаш. Но всичките останали ризи-ментета, вратовръзки, сака, сукмани, брандирани анцузи и пр. в униформите, са си направо бррррр (според мен
)
, и към никой конкретно - просто ми направи впечатление, че от униформа до униформа има голяма разлика и затова коментирах, че за ПЧМГ-ейските униформи почти не се сещам за който и да е от недостатъците, коментирани във връзка с Бонита, в други училища.