а на 2 
минимум , желая ви го от цялото си
......!!! Та по темата ...за раздяла... Ето ме мен няколкократен случай след борбата за бебка...след дългите години на лутане ще имаме ли или не..на Коледа 2017гсе сбъдна и моето желание...сега бебка е на 5месеца...златното малко съкровище...но на тати му дойде на нагорнище и реши да се пусне и да се върне при неговия ТАТИ и така вече 2ри месец сам сами и се борим ...няма как..заради една раздяла страдаме ние да виновниците,но и децата усещат всичко... а те нямат вина,че тати неможа да се справи със задълженията се към мен и детето ни...затова горе главата за да не ви натоварвам моята е като приказка от Братя Грим..и напред..мъже и създатели- много ,но истински Бащи и Мъже малко...!!!Понякога се налага да бъдем и двете и то в най труден период...трябва..и ще бъдем!Докъто можем и дишаме...!Аз макар и сам сама на този Свят не се предавам в името на децата си,никой няма право заради един мъж който в момента си гледа мача ,вика и пие ракия,да си промаляме живота ,и не само нашия а и на слънчицата ни които са най големият стимул в ЖИВОТА НИ!БЪДИ СИЛНА МИЛА И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!!УСПЕХ МОМИЧЕТА!!!

:: Препоръчани теми