Февруарчето порастна,още малко и на ясла

• 54 808
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Възможна ли е загуба на апетит вследствие на ваксината против морбили? Днес е втори ден след нея. Отказът на храна е нетипичен за него. И е много, много нервен. Тръшка, вика...

П.С. Отивам да си налея една бира! Grinning

# 466
Момичета, чета, чета и всички още здраво цокат АМ. Моята мадама обаче категорично ми го отхвърли след като въведох вечерята, до скоро и през нощта пиеше. Говорих с педиатъра, каза да и предлагам КМ след основното , хапва си го с кеф.

# 467
Някоя от вас даваше ли Шуслерови соли преди ваксина,какви?

# 468
  • пловдив
Аз давам шуслеровите соли преди ваксина:
-

# 469
А има ли кърмени бебета които още да са на поискване?Моята цока редовно и денем и нощем...понякога през деня го ползва като начин да се качи на спалнята и да си играем...В тази възраст кърменето брои ли се за хранене или по-скоро е като десерт?
Аз още кърмя на поискване.  Броя го за ядене , ако не ,той значи само на десерт кара 😂.

# 470
И аз кърмя на поискване.

# 471
Кърменето за мен е спокойствие, че приема достатъчно течности през деня, защото не винаги пие вода или друго. Пък и си го гушкам повече така, че вече започва да бяга от прегръдки и милувки. Растат човечетата.

# 472
Да, не иска вече да се гушка. Е освен когато не му е добре. Липсва чи времето, когато беше новороден!

# 473
Е тук не мога да  се  оплача нашата е голяма гушла, сама си идва.Понякога и цунки дава, повече въздушни де😉

# 474
И нашия е голям гушльо 😊

# 475
Моят е на периоди,страшна лепка или самостоятелен и не дава да го пипнеш.Ама като се разлигавя си го гушкам и целувам и "тормозя" въпреки че мрънка в началото и се сърди че съм му прекъснала заниманието.

# 476
Аз давам шуслеровите соли преди ваксина:
-

С този комбинация как премина за Морбили ваксината?

# 477
Снощи си викам да пробвам сам да цоцка АМ. Сложих му отзад възглавница и му давам шишетоо и се дърпа, чак се разрева и не искаше докато е седнал да пие. Като го гушнах (както си яде обикновено АМ-то) и стана работата..явно още не е готов сам да си държи шишето, колкото и да ми се иска.

# 478
Пробвай да е легнал с възглавничка,а не седнал

# 479
Момичета, чета, чета и всички още здраво цокат АМ. Моята мадама обаче категорично ми го отхвърли след като въведох вечерята, до скоро и през нощта пиеше. Говорих с педиатъра, каза да и предлагам КМ след основното , хапва си го с кеф.

И моят син отказа вечерното Ам,вече си хапва храна.През нощта също не яде.Аз продължавам да му взимам и му давам или през деня да пие от чашата със сламка,или смесено с някаква каша.Консултирах се с педиатърката и тя ме посъветва все още да не го спирам,още повече,че не съм въвела и прясно мляко .

Общи условия

Активация на акаунт