Промяната след раждането

• 31 615
  • 855
  •   1
Отговори
# 360
Ще го преживеем, Таис Simple Smile Може за официален в темите със Сирената да го въведем английския език.

Само, ако смея, да попитам: защо Бодлер на латински?!  Simple Smile

# 361
За да е по-трудно:) и да се уплътнява повече времето с полезности.

Да не забравяме, че с три деца съм пробвала много възможни решения по много възможни начини и много пъти, минавайки повече от един път през фазите на развитие, с деца с различен темперамент. И вече някак виждам, че в дадени моменти и да си даваш зор, и да не си даваш - все тая, ще мине.

# 362
За да е по-трудно:) и да се уплътнява повече времето с полезности.

Да не забравяме, че с три деца съм пробвала много възможни решения по много възможни начини и много пъти, минавайки повече от един път през фазите на развитие, с деца с различен темперамент. И вече някак виждам, че в дадени моменти и да си даваш зор, и да не си даваш - все тая, ще мине.

Кой е преводач на латински на Бодлер? Едва ли "Цветя на злото" ги четат във Ватикана Simple Smile 

# 363
Абе като заминете в чужбина, да не би да ви инсталират програма за буквално мислене и да правят лоботомия на всякакво чувство за хумор...

# 364
Абе като заминете в чужбина, да не би да ви инсталират програма за буквално мислене и да правят лоботомия на всякакво чувство за хумор...
Ирония, Сирен, ирония... Simple Smile Хубав ден засега от мен ти желая!

# 365
Темата трябва да се преименува на "Промяната след раждането на Сирената". Grinning

# 366
Темата отдавна загуби смисъл и стана доста скучна.

# 367
  • София
Stay away from negative people. They have a problem for every solution.

Сори, хора, знам, че сме български форум, ама не се сдържах.

Интересно, какво ти попречи да го напишеш на български?

Всички думи си ги имаме в езика..........

# 368
Как да се отпиша от следене на темата?

# 369

Joy Сори ама не се сдържах...То верно отдавна си е за отписване. Стана личен чат между 4 човека...

# 370

Я, защо, колко е хубава тази тема Wink

Нали съм отделена не само от едното дете, но и от двете, искам да знам какво значи да ги тренирам в Монтесори? Понеже за голямото избрахме такова училище за момента, но тренировки у нас не водя. Пак ли се оказах най-калпавата и незаинтересована хвърлячка на деца?!

# 371
Винаги съм се чудела - ако една тема ти е скучна, що трябва да изпльокаш постинг "темата е скучна", вместо просто...да напишеш нещо интересно и да я направиш по-малко скучна...

Еленна, ся ако кажеш, че люлееш кошчето на детето, докато си в конферентен разговор...

# 372
Винаги съм се чудела - ако една тема ти е скучна, що трябва да изпльокаш постинг "темата е скучна", вместо просто...да напишеш нещо интересно и да я направиш по-малко скучна...

Еленна, ся ако кажеш, че люлееш кошчето на детето, докато си в конферентен разговор...

Аз да се отпиша мога разбира се, ама ми е чудно не можете ли да си чатите някъде другаде, вместо всички да се отписват?
Тя темата си е за ключ. Иначе е ясно, че може да спре да се следи по всяко време, но то всяка тема се превръща в това след n-та страница...

# 373
Не люлея нищо в конферентни разговори, освен понякога краката си от скука. Как ще люлея нещо, което е хвърлено толкова надалеч, че вече едва ли ме помни?

# 374
Ами не знам, за мен е нещо страшно непонятно - как се работи на пълен работен ден с дете под годинка, кой го гледа, как се организира кърменето...просто наистина си признавам, че ми е много отвъд възможностите, а и желанията, буквално ми се струва нечовешко и брутално.

Общи условия

Активация на акаунт