Ми като сте перфектни, хубаво, тук не раздаваме тиквени медали, нито ходим да се срамуваме в ъгълчето колко сме назад:)
.
Това ли имате предвид?
Но откъде тогава идват агресивните възрастни там? Няма панацея, нали? Не ме изненадва никой факт, просто е абсурд да се представя, че на запад няма агресивни хора или деца. Да беше така - добре.
Но откъде тогава идват агресивните възрастни там? Няма панацея, нали? Не ме изненадва никой факт, просто е абсурд да се представя, че на запад няма агресивни хора или деца. Да беше така - добре.
Ох, не мога да губя повече време с теб - явно е по-добре изобщо да няма полиция като в Бг и да си знаеш, че каквото и да направиш ще се измъкнеш като дадеш подкуп и се появиш на носилка в съдебната зала. От кога полицията е започнала да се намесва преди да се извърши престъпление - съвсем се смахна честно. Можеш да направиш законодателна промяна....

Препоръчани теми