Никой не ми е правил проблеми, но трябваше да подготвя голяма документация оттук.
Не знам, с каква информация боравиш, но нещата не са толкова "невъзможни", но аз никога и не съм се интересувала от това, какво не може да се направи. Понякога се създават и прецеденти
Пак се сещам за едно интервю, сравнително наскоро,със семейство цигулари- концентриращи често навън и доста добре оценявани там. Бяха с 3 деца, породени и навсякъде ходеха с тях.
Да, имаха наета помощница, но на всички репетиции децата им присъстват, щом е възможно и всичкото свободно време е посветено на тях.
Та, тогава се сетих за "наща" Сирена- как не ги е срещнала някъде, че да им разясни как направо са се объркали и как нищо с деца като си, не се получава......
Е, ти какъв пример даде. Първо, децата са хвърлени на гледачката и второ, поне да беше Вивалди тоя провайдър. Кой знае въобще какво им е нивото, едва ли ходят по тея концерти с друга цел освен да си разхождат концертните фракове. А и извинявай, "наща" Сирен свири на пиано къде къде по-добре, но за съжаление децата я спират за момента от Карнеги Хол, защото в Пловдив е мръсно и няма добри гледачки.