Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 313
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Всеки сам преценява, лично аз спазвам всички препоръки за дезинфекция, ограничаване на контактите и т.н. Но годините си напредват, а и никой не е казал, че ще е успешно, после пак чакане наново при всички стъпки, затова аз се радвам, че продължават с процедурите.

# 181
Blue има утрогестан по аптеките и не е спрян от продажба.Сега си купих да имам резерва,аптекарката беше много доволна,че поне един клиент търси нещо различно от спирт и маски Grinning  И аз като waterviolet не се притеснявам и нямам намерение да отлагам. И също ще пия преднизолон и ще правя вливки. Това е грип като всеки грип,не е края на света.Като стигна до вливките ще мисля къде да ги правя,може и изобщо да не стигна до тях.

# 182
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, bella-li, успокоих се. Може да е бил някакъв временен проблем с доставките. Аз набавих от него и от Дуфастона за 20 дни, пък после ще видим.

# 183
Здравейте на всички, говорих с др.Петрова снощи. Клиниката са взели всички предпазни мерки за безопастността  на пациенти и  лекари и процедурите ще продължат. Лекарите ще работя с ново разпределение на работното си време, така че може да се случи процедурата да ви бъде правена не от лекаря който ви я е водил до сега.
Няма да има само консултации на бременни, освен ако няма проблем.
Мисля че няма да имаме проблеми!
Късмет и се пазете!

# 184
А как ще процедират за да няма скупчване на много пациенти в чакалнята?
Мен не ме устройва друг да ми прави трансфера. Аз ходя там заради Петрова, не искам да ме препращат при някой друг.

# 185
Jully75 благодаря за актуалната информация! Аз днес съм на преглед в София, така че всъщност днес ще се разбере дали ще правя изобщо нещо. Явно само държавните болници са въвели някакви ограничения за прегледите, защото частните си работят без проблем. Предполагам ще процедират както навсякъде - или ще организират часовете така,че да няма повече от 1-2 човека по едно и също време, или ще чакат хората извън сградата. Аз най-вероятно ако стигна до трансфер, ще е след карантинния период, стига да не затегнат мерките и да удължат карантината

# 186
  • до най-прекрасния мъж
Аз също си го мислех това за часовете. Още повече, че тези, които са в процедура, ходят без час и ги викат в последователност според процедурата. Така си събират доста хора на едно място. Особено сутрин, особено след почивен ден. Дано са измислили друг ред. Но вярвам, че ще е така.

# 187
Чакалнята вече е на първия етаж, тоест може и отвън да се чака. В клиниката се пускат по няколко човека само. А относно кой ще прави процедурата, това не е нищо ново. Аз съм при др Петрова, но не винаги тя ми прави трансфери. Така че те си процедираха така и преди.

# 188
На мен първият трансфер ми го прави Петрова, за съжаление неуспешен, след това ЗЕТ Минчев. И сега всеки момент чакам да родя при него.

# 189
Момичета колко струва съхраняването на ембриони за 3 месеца, одеве говорих с момичето на регистратура и пак забравих. Няколко неща ми каза, само запомних, че по фонда за замразяването ние поемаме част от сумата, другото забравих 🙄

# 190
donna_bg, а колко дневни ти бяха. Аз имам свеж и ЗЕТ на тридневни неуспешни и се чудя следващия ЗЕТ дали да не настоявам да видим развиват ли се до 5ти ден.
waterviolet, за 6 месеца хотелът е 200 лв. Предполагам наполовина

# 191
donna_bg, а колко дневни ти бяха. Аз имам свеж и ЗЕТ на тридневни неуспешни и се чудя следващия ЗЕТ дали да не настоявам да видим развиват ли се до 5ти ден.
waterviolet, за 6 месеца хотелът е 200 лв. Предполагам наполовина
[/quote
Тридневен ми беше, едничък, късметът ми Heart Свежият трансфер ми беше с два ембриона.

# 192
Аз имам два трансфера при д-р Петрова, не е ставало въпрос друг да ги прави. Имало е случаи, в които се е налагало на прегледите да съм при друг лекар. И двата трансфера са свежи на 3-ти ден. Живи и здрави очакваме бебчовците юни.
Успех на всички 🍀

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 23:50 от lady.luck.

# 193
За три месеца съхранение на ембриони се плащат 110лв. За замразяването на ембрионите се доплащат 100лв. Май си им е такава практиката винаги да замразяват на трети ден. Не съм чула да оставят 5 дневни, даже и свежите ЕТ все ги правят на 3ти ден.

# 194
Здравейте ,момичета иммам въпрос слвд приема на ясмин ми дойде цикъла и трябва да ида на 2 ден но тъй като не ми е избило както трябва и сега нз утре ли да ида или в понеделник обадих се днес по тел Гергана каза че било межди 2 и 5 ден но забравих са спомена за ясмина има лу значение

Общи условия

Активация на акаунт