Медицински център за репродуктивно здраве Ню Лайф (In Vitro New Life) - Тема 3

• 54 329
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
Е то какво се оказа, че реално досега не е било забранено. Или?

# 241
И аз като го слушах по радиото се чудих как забранява нещо, което беше спряно. Явно не е било забранено досега. Защо не забрани на двойките да правят и секс вкъщи, че после да не правят струпвания на ЖК.
Днес бях на зъболекар, с какво това е по-безопасно от един ЗЕТ?

# 242
Аз днес се обадих в ню лайф за подготовка за ин вито казаха ми да ида утрев 8:00

# 243
Дано не те върнат, защото забраната я обявиха следобед.

# 244
Днес бях в ню лайф казаха ми че няма как да стартираме процедура заради заповедта 😞

# 245
tesdifora, съжалявам.  И аз бях в същата ситуация, тъкмо щях да започна и следобед на 13 март обявиха извънредното положение.
Няколко часа разлика от зелена светлина от страна на докторката и брифинга.
Мен едни странни мисли започнаха да ме глождят. Колко време клиниката може да съществува без доходи? Като позволят процедури, колко жени ще започнем да се редим в чакалнята и колко напрегнати ще са всички от наплива.

Много съм гневна, че излязоха със заповед изрично срещу АРТ процедурите, явно са нещо маловажно, междудругото. Иначе маникюристките и фризъорките отвориха салоните. Пък ние нека посрещнем още една Коледа с празни очи.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 10:17 от teri__90

# 246
И аз тъкмо излизам от преглед в Токуда и ме изненадаха неприятно с новината,че имало специална заповед за забрана на ЗЕТ. А така се бях настроила вече да започваме ... Реално не знам дали преди е имало забрана,но в нито една клиника не правеха процедури. Освен заповедите вероятно лекарите си имат свои съвети и срещи,на които се решават такива неща. Преди да стопират процедурите преди месец пак бях на УЗ в Токуда и лекаря ми каза,че това е решение на международно ниво защото нямало още достатъчно данни как влияе вируса върху ембрионите в начална бременност.Предполагам нито една клиника не иска да рискува и затова спряха процедурите и без заповед.
teri ние може да посрещнем Коледа без бебе,но си пожелавам всички да я посрещнем бременни в последните месеци и новата година да стартира пълна с живот

# 247
То по тази логика трябва да излязат с препоръка да не се правят опити за забременяване вкъщи, но ще се внесе смут.
Аз си мислих дали не е свързано с това да се облекчи бюджета, все пак една процедура се финансира в общия случай от държавата.

# 248
Всичко може да е,но според мен ако беше така частните клиники щяха да скочат против Ананиев.Разходите за държавата не знам какви са,но приходите за клиниките са доста и в момента вредите от спирането на процедурите вероятно са значителни.Аз предпочитам да мисля,че е за наше добро.Въпреки че съм един от тези, които не отдават по-голямо значение на този грип отколкото на всеки друг грип.Явно малко се знае за него и лекарите се презастраховат

# 249
Момичета моля да подпишете и потвърдите с емайла си петицията за отмяна на забраната за АРТ процедури . Споделете я и на ваши близки и приятели !
https://www.peticiq.com/21042020

# 250
Здравейте, подготвям общо апел за отмяна на наредбата за стопиране на АРТ процедури. Ако Вие също не подкрепяте тази наредба, бихте ли посетили тази тема и участвали в общото писмо
https://www.bg-mamma.com/?topic=1209134.new#new

# 251
Момичета, отмениха забраната, но аз доколкото разбирам ЗЕТ все още не е разрешен или?

# 252
Здравейте! В Ню Лайф правят ли фетална морфология?

# 253
waterviolet, аз ходих днес за изследвания за ЗЕТ. Минах през регистратура, сестрите за кръв и др Матеева за микробиология. На всички казах, че съм за ЗЕТ и не са ме върнали.
Др Петрова не беше на работа. Дано не се съберат утре и да променят нещата, но засега уж правят.

# 254
Здравейте! В Ню Лайф правят ли фетална морфология?
Не. Вероятно ще Ви изпратят при др Борис Стоилов. Аз съм доволна Blush

Общи условия

Активация на акаунт