Как да си намеря мъж програмист?

• 110 516
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
Аз така си казвах-Мразя зъболекари,всичко друго ,но не и зъболекар ще е..."И на,втасах я!
Ама имаш усмиФка, нали?

# 91
Търси ги тези програмисти във фейсбук групите за наемане на жилища в София - пълно е с млади и глупави програмистчета - изяж ги, бейби!

# 92
  • Пловдив
Изпратих темата на един програмист, той на други. До утре и във ФБ ще цъфне Joy

Та от Клуба на програмистите ми казаха да напиша на авторката следното :

"програмистите вече много отдавна не са пъпчиви, дебели, саможиви същества живеещи в мазе обградени от монитори. За сметка на това в следствие на високите си заплати много често просто избират някои от другите стереотипи и се адаптират великолепно в него - прородо защитник, веган, фитнес мутра, гмуркач , планинар, ловец, пътешественик, меломан ..."
Кажи им да не си вирят носовете толкова. Голяма част от жените ги намираме за смотани, акО и да се се понапомпали.

# 93
  • Terra incognita
Добра пързалка.
Търся си гадже - хирург. 😂

# 94
Ами ще ги вирят, Янтра, не че са кой знае какво , нормални хора са.
Но при такова търсене, че и теми , става весело.

Сега сериозно. Авторката да се сближи с банкери. Всички айтита имат лизинг за скъпа кола и ипотека в Младост. Това  е мечтата на всяко айти , дошло в София, и се загробват веднагически към някоя голяма  компания с подобните "екстри". Работят като роби и са лоялни. Затова и разните фирми предпочитат айтита от провинцията . Послушни са. / Не го казвам, за да тръгне спор столица- провинция/.

# 95
  • Пловдив
Аз съм имала мегдан с програмисти. Зарязах един за да се оженя за настоящия си мъж. Не ме привличат.

# 96
Аз си търся корабен магнат. Ако някой чуе нещо.Може да е нисък и дебел.

# 97
Никой не си посочва професията нито в тиндър нито в сайтовете за запознанства.
Сега ме чети много внимателно.
Първо. Тиндър и сайтовете за запознанства са ебалници. Никой, дори най-големият идиот-традиционалист не влиза там да си търси гадже, камо ли брак. Там се влиза само ако искаш да пукаш/бъдеш изпукана.
Второ. Програмистите, както вече ти посочиха, са особена порода. Ако мислиш, че са чичко-паричко - сори, ама не. Няма да те издържат. Могат, ако си мега кадърна в някаква близка сфера, да те уредят на работа - примерно да рисуваш орки или в маркетинга на новото WoW, или поне да си жичкаджийка. Искат да четеш. Ако си наистина технически грамотна, чудесно. Ако не, поне да си чела Азимов, да знаеш трите закона и да имаш интерес към книгата.
Трето. Приключваш връзка и търсиш веднага на кого да се нахлузиш?  Що така, джанъм, без мъж hristozova.exe спира да функционира ли? Я дай малко по-интелигентно!

П. П. Ако не си разбрала бъзика с функционирането - забрави за програмистите.

# 98
Или - да се премести към Пловдив, тук са по-лежерни.

# 99

Сега сериозно. Авторката да се сближи с банкери. Всички айтита имат лизинг за скъпа кола и ипотека в Младост. Това  е мечтата на всяко айти , дошло в София, и се загробват веднагически към някоя голяма  компания с подобните "екстри". Работят като роби и са лоялни. Затова и разните фирми предпочитат айтита от провинцията . Послушни са. / Не го казвам, за да тръгне спор столица- провинция/.

Авторката е най-добре да се покаже - ние ще я насочим с какъв мъж ще има най-голям успех... Че и аз искам Мичка (Мара отварачката), но й идвам много млад и много слаб, и много беден. Хъхъхъ

# 100
  • Пловдив
Аз си търся корабен магнат. Ако някой чуе нещо.Може да е нисък и дебел.
А да. Това вече да.

Искат да четеш. Ако си наистина технически грамотна, чудесно. Ако не, поне да си чела Азимов, да знаеш трите закона и да имаш интерес към книгата.
Глупости. Голяма част от програмистите не четат изобщо художествена литература, само техните си неща. И грам не знаят за трите закона на роботиката.

# 101

Авторката е най-добре да се покаже - ние ще я насочим с какъв мъж ще има най-голям успех... Че и аз искам Мичка (Мара отварачката), но й идвам много млад и много слаб, и много беден. Хъхъхъ
Ако Мичка влезе да си търси Мъжа на живота си , директно и давам твой контакт , споко . И ти ще предложиш любов насреща , малко ли е Joy

# 102

Ако Мичка влезе да си търси Мъжа на живота си , директно и давам твой контакт , споко . И ти ще предложиш любов насреща , малко ли е Joy

Темата не е за мен, но се знае, че и аз обичам да смуча алкохол и съм пълен с лафове - като самата нея.

# 103
Авторката ии без друго се разсърди.
Сега всеки да си каже какво търси, ние ще помагаме с насоки, разяснения, препоръки .
И заръки, разбира се Blush

# 104
A може авторката на темата да е рикрутърка или яйчарка. Щото добрите програмисти са малко кът...та може да ги примами и после - айде бачкай тука това...

Общи условия

Активация на акаунт