Filorga - тема 7

• 77 093
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
При мен добре се държи hydra Filler дори и в тези жеги, доволна съм и ще продължа да го ползвам. Тестери до сега безплатни никога не са ми пращали.

# 616
# 617
didabs, където цената ви е по-изгодна.. поръчвам и от двата сайта, всичко е наред с продуктите

# 618
Благодаря за отговора ,пъпеш.Ще  използвам Филорга за първи път.Какъв е ефектът от козметиката превантивен или заличава и бръчки?

# 619
Необходимо ли е  кремът да се съхранява в хладилник?

# 620
  • София
Благодаря за отговора ,пъпеш.Ще  използвам Филорга за първи път.Какъв е ефектът от козметиката превантивен или заличава и бръчки?
И двете...  заличава (само визуално, не че изчезват) по-фините бръчки, като хидратира, опъва и лифтира ... а това,  забавя и удълбочаването им ... и образуването на нови.
От инцидентно ползване на Филорга, няма много полза Simple Smile  ( мое мнение)

Необходимо ли е  кремът да се съхранява в хладилник?
Не.
Променят се формулите - няма да ти навреди, но няма да е много от полза.
В хладилник се съхранява само Мезотерапията с вит. С ( от продуктите на Филорга)  - след отваряне на флакона, след активиране на вит. С.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 08:07 от denis.

# 621
Благодаря за отговора,denis!:smile:Надявам се козметиката да ми допадне и да я ползвам дългосрочно.Simple Smile

# 622
Здравейте!Може ли мнение за global repair?На 38 години съм,тънка нормална към суха кожа , дали е подходящ?

# 623
  • Варна
denis, забелязвам в няколко групи че си много в час и затова въпросът ми е насочен към теб - кои от продуктите на Филорга са ок за бременни? Или ако е по-лесно изброимо - кои не са ок ?

# 624
  • София
denis, забелязвам в няколко групи че си много в час и затова въпросът ми е насочен към теб - кои от продуктите на Филорга са ок за бременни? Или ако е по-лесно изброимо - кои не са ок ?
Всички, без тези, които влияят на тена - пилингите, мезотерапията с вит. С, Sleep&Peel ( ako  го пуснат отново) и т.н.

# 625
  • Варна
Всички, без тези, които влияят на тена - пилингите, мезотерапията с вит. С, Sleep&Peel ( ako  го пуснат отново) и т.н.
Т. Е любимата ми Age purify серия отпада ли :/

# 626
  • Бургас/Пз
Момичета, в момента ползвам нощната маска на Филорга като нощен крем. Скоро обаче свършва и се колебая дали пак нея да поръчам. Какво ви е мнението за Тайм Филър Нощен?? По-добър вариант ли е?? Какво друго бихта препоръчали за през нощта??

# 627
  • София
Скрит текст:
Т. Е любимата ми Age purify серия отпада ли :/
Те са с по-слабо действие... според мен става.
Само да не е някой от продуктите, предназначени за азиатските пазари - те си падат по козметика с по-силно изсветляващо действие Simple Smile .

Момичета, в момента ползвам нощната маска на Филорга като нощен крем. Скоро обаче свършва и се колебая дали пак нея да поръчам. Какво ви е мнението за Тайм Филър Нощен?? По-добър вариант ли е?? Какво друго бихта препоръчали за през нощта??
За ТФ - нощен... в момента го ползвам, хубав е ... почти същия ефект на ТФ
Допада ми и Sleep & Lift ... макар, че при мен няма много видим ефект, защото нямам много нужда от лифтиране ... но при познати, които го ползват се забелязва много приятно освежаване.

# 628
  • Бургас/Пз
Благодаря, Денис, първо ще взема ТФ нощен и после Лифта. Мислех да пробвам една от сериите на Нюкс, но си припомних, че каквото и да пробвам все се връщам към филорга и няма да си правя експерименти повече.

# 629
Преди дни закупих продукти от Нотино, но сега видях това. Направо без пари, но дали не им изтича срокът. В момента на много места са намалени. Чудя се да рискувам ли.
https://www.marvi.bg/shop/filorga-meso-mask-scrub-lice-brachki-h … dratacia-komplekt

Общи условия

Активация на акаунт