Нашите кухни - 78

• 74 714
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • тук и там
Благодаря.Flowers Hibiscus По-скоро 7015.

Вратите в къщата са сиво или дърво и стъкло.Външната(сива).Външната дограма на прозорците към улицата-сиви.(нямаме думата относно екстериора, защото са три къщи залепени една за друга,със общ покрив и така си е проекта-не може да се пипа там). За това и гледам да се придържам към основните цветове-които така или иначе вече са си там и трябва да се съобразявам със тях..Бяло,сиво,дърво..Поне на първия етаж.Да не са много цветовете,защото ще стане една голяма каша ..Входа.Не е изчистен,но ства ясно защо искам сиво.В гаража и сервизното помещение плочките са същите.
Скрит текст:
Това е част от антрето.Не съм снимала него, а стълбите към втория етаж,но се виждат плочките на пода какви са ,за това ..

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 11:23 от Kaisia

# 137
  • Варна
Аз бих боядисала стената с прозорците в тъмно сиво, а останалите стени в светло.
Помещението не е тъмно, но не ми се вижда достатъчно голямо, за четири тъмни стени.
Снимките из мрежата, често са доста подвеждащи, защото са много големи помещения, снимани под определен ъгъл, осветени са специално за снимки, а най вероятно и снимките са обработени.

# 138
  • Norge
......ако кухнята е моя - ЗА сиво съм, но всички стени, на само една...…..

Кухнята ми харесва, честита да ти е Simple Smile
Цитирам теб, Зори, защото тази година вече три пъти чета, в различни източници (интериори, бои и подобни), че вече боядисването на само една контрастна стена се счита за вън от актуалните виждания за модерно.
Това, разбира се, са все още насоки и все още има време за проба, а ако на Кайсия не ѝ допадне, винаги може да се върне към първоначалния цвят.

Кайсия, и от мен поздрави, с радост да си ползваш хубавата кухня.
Разбира се, че стаята е светла! Просто снимането срещу светлина дава обратен ефект, на което явно не се обръща внимание.

Колко пъти отговори на въпроса за тръбата?  Mr. Green

# 139
Различни по цвят стени надали да не е модерно, а просто според дизайнерите това е за голяма стая, в малка, всички трябва да са един цвят. Светло сивото е хубаво. Аз пък харесах лилавите 4008;)

# 140

Една маслина тук така ще заспи
Сиво ако трябва-да не е тъмно
Има много нюанси сиво, евентуално да открои дървото, но да не е тъмно
И все пак маслина ще е супер Simple Smile

# 141
    [
      quote author=Anika_85 link=topic=1097146.msg38333945#msg38333945 date=1551816818]

Една маслина тук така ще заспи
      Сиво ако трябва-да не е тъмно
      Има много нюанси сиво, евентуално да открои дървото, но да не е тъмно
      И все пак маслина ще е супер Simple Smile
      [/quote]
      Точно това си мислех, цвят мъх, или по-приглушени тонове.

# 142
      Kaisia,+1 глас още за нещо светло сиво.А както са казали,ако не ти допадне,ще промениш с времето.
      Момичета,много ви моля,препоръчайте качествен миещ латекс на поносима цена!
      Малко ще ми трябва и искам да намажа преди да са сложили новите шкафове,че после трудно ще боядисам едната стена отстрани.
      Ще съм ви благодарна да споделите  с какво сте боядисвали и сте доволни.Hug
      В момента има латекс,който е хубав,но незнам какъв е.Ще ми трябва предполагам една ръка,колкото да се освежи и да се премахнат разни следи от свалени рафтове.

# 143
      Kaisia,+1 глас още за нещо светло сиво.А както са казали,ако не ти допадне,ще промениш с времето.
      Момичета,много ви моля,препоръчайте качествен миещ латекс на поносима цена!
      Малко ще ми трябва и искам да намажа преди да са сложили новите шкафове,че после трудно ще боядисам едната стена отстрани.
      Ще съм ви благодарна да споделите  с какво сте боядисвали и сте доволни.Hug
      В момента има латекс,който е хубав,но незнам какъв е.Ще ми трябва предполагам една ръка,колкото да се освежи и да се премахнат разни следи от свалени рафтове.
      Неопал сложихме ние на vivechrome. Доволна съм засега - каквото е имало петна, с едно забърсване се чисти

# 144
      • тук и там
      Аз днес както  си гледах снимките и се сетих изведнъж...че над мивката няма реално гръб,плочки или както там се казва.И си мисля че  ще пръска от мивката -малко или много,когато мия някакви неща .И стената ще стане на нищо! Когато правихме проекта,никой от нас със ММ не се сети, консултанта и той не предложи..Но както се казва "по-добре късно,от колкото още по-късно".Blush
      Та приемам идеи.За сега мисля за варинат-дъска ,същата като кухнята(гърба над печката и т.н).Мисля че има и едни съвсем дребни плочки  фаянс ,но не съм търсила все още  ..Нали днес ми дойде на акъла чак ..
      Скрит текст:
       Нашата кухня    

И съответно-какво може да се направи евентуално

Не ми се мисли още колко неща сме пропуснали...

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 00:10 от Kaisia

# 145
      • София
      Да се чуди човек за какво им се плаща на тези консуланти. Според мен те точно за такива дребни неща трябва да се сещат, ама хайде..

Не се сещам какъв беше гърба над печката, но както е показано на примерната снимка ми харесва.

# 146
      В другата къща прозорецът беше както при вас, дори една идея по- високо. Да, пръска, дори ми опръскваше прозореца. Добре е да се застраховате. Ние бяхме с плочки.

# 147
      И ние бяхме изправени пред същия проблем, чудехме се за плочки или термоплот с плочки, накрая решихме с технически камък да е всичко, прилагам снимка

# 148
      Техническият камък ще контрастира с плота. Ако и плотът беше от камък ОК, ама сега....
      Според мен един фриз от онези плочки на малки квадратчета по цялата стена ще е добро кризисно решение. Може и от онези, на мрежа за басейни.

# 149
      • София
      ЕТО ТЕЗИ В БЯЛО 10/20 см , ще Ви отиват на стила на кухнята. Може и да минете нивото над контактите в дясно и нагоре да достигат до шкафчето

Kaisia  какво е разстоянието под прозореца, от плота до подпрозоречния перваз ?

Общи условия

Активация на акаунт