Remington S3580 за обем/вафли

• 1 830
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте мили дами, някой има ли тази преса и доволен ли е от нея както за обем така и за цялостен вид на косата понякога.   https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-obem-i-vaflichki … a3zT7TOcpqh7lpcbw

# 1
Мислех, че вафлите в косите вече не се правят.

# 2
Те не се правят, но аз от време на време правя за обем или като ми кефне цялата коса. Все пак е полезно,ако някой има пресата да сподели мнението си.

# 3
Точно такава не съм имала, но ползвах една с такива ситни вълни и ми харесваше доста. Придава обем и не се омазнява косата, защото изсушава. Сега дали е вредно или не, със сигурност не е ок да се ползва често, но пък кой не ползва сешоар например, същото е.
Като цяло аз не се водя и от моди, а от това кое ми харесва на мен, така че си правя преси.

# 4
Благодаря за отговора andread_doll. Мисля тези дни да си я взема, аз я взимам главно за обем, но понякога си правя и цялата коса,ако ми трябва за някоя прическа нещо по-обемисто.

# 5
  • Костандово
Моята вчера дойде, направих се хареса ми как стана, аз без обем в корена не излизам 🙂 но я поръчах от технимаркет за 60лв а в сайта на Ремингтън е 80лв

# 6
Здравейте, момичета! Използвате ли своите преси все още? Дайте мнение!
Чудя се от много време дали да си взема подобна с вафли, не непременно същата като посочената. Винаги ме е спирал предразсъдъкът, който имам срещу вафличките, които се виждат така натрапчиво.
Моята фризьорка използва такава професионална преса, с която гофрира косата, така я подготвя за официална прическа. Твърди, че по този начин меките, гладките, неподатливите коси се поизсушават и държат прическата повече. Освен това прави обем с нея, не от онзи грозния, който се набива на очи. Дори не мога да видя вафлите, които ми прави. След като ги направи, разресва косата и тя просто стои обемна. Чудя се дали, ако си взема такава преса, ще ми върши такава работа, какво ще кажете за вашите?
Косата ми е дълга, тежка и дойде сезон, в който изглежда постоянно мръсна и прилепнала към скалпа. Търся си решение. Ще съм благодарна на всякакви съвети.

Общи условия

Активация на акаунт