Подгответе се за прекрасна пролет с хранителните добавки на „Фитофарма“

• 12 237
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
Умора, сънливост, липса на енергия

# 121
С отминаването на зимата и идването на по-дълга светла част от денонощието изпитвам радост и усещам прилив на енергия.

# 122
Усещам леки наченки на пролетна умора. Справям се със здравословно хранене, спорт, витамин Д и фолиева киселина. Simple Smile

# 123
За съжаление, смяната на сезоните ми влияе зле. През зимата особено чувствам постоянна умора, липса на енергия и отпадналост.

# 124
Умора,отпадналост,сънливост са често срещани при мен още преди да е "почнала" пролетта.

# 125
  • Варна
Как се отразява на здравословното ви състояние смяната на сезоните? - Не ми влияе добре, докато не мине известен период на адаптация вероятността да се разболея дори от обикновена простуда е много по-голяма.

Усещате ли негативни последствия след студената зима? - За съжаление, най-често да. Отпадналост, умора, трудно възстановяване на енергията дори след нормално количество сън.

# 126
За пролетта се подготвям с комплект витамини защото иначе е трагично. Уморено, сънливо и никаква енергия и тонус.

# 127
  • Пловдив
 Смяната на сезоните лично на мен не ми оказва кой знае какво влияние на здравето, но психически... Буквално в края на есента и началото на зимата съм скапана - доста по-често се изнервям, разстройвам се от неща, на които обикновено бих махнала с лека ръкаи т.н.т.
С настъпването на пролетта нещата се обръщат - радват ме ежедневни обстоятелства, на които не обръщам внимание по принцип Simple Smile ...и все пак - страдам от зверска сенна хрема Sad Колкото и да ми се иска във всеки един момент да сме с децата навън, се съобразявам с течащия нос, кихавицаа, сърбежа в гърлото и очите...
Лятото е сезона на ентеровирусите, но да чукна на дърво, не страдам често от тях Simple Smile Или ако случайно закача някой, то при мен обикновено минава само болки в корема.
...ииии идва есента - тогава от ангажименти не остава време да мисля за себе си Wink Наистина Simple Smile Това е периода, в който не мога да си позволя, да съм болна и се тъпча с всякакви имуностимулатори. Явно действа, за същото последно есента на 2017 изкарах един гастро-вирус за 2 дни Simple Smile

В края на зимата, противно на повечето хора, аз чувствам прилив на енергия! Искам всеки един момент, жив в който слънцето се показва, аз да съм някъде в планината Heart Eyes За съжаление, трудно изпълнимо

# 128
 Усещам смяната на сезоните като липса на енергия и лесна уморяемост.

# 129
  • На брега на морето
Обикновено ми трябват между 7-10 дни, за да се адаптирам към смяната на сезоните. Зимата определено съм по-поспалива, уморена и някак в летаргия, та тогава задължително приемам витамини.

# 130
Чувствам се уморена и с главоболие

# 131
  • Elhovo
Определено се усеща. Чувствам изморена и изтощена,нямам желание за нищо. Кожата ми е адски суха , особено по ръцете и скалпа.  Стоим повече време у дома, понеже е студено и това допълнително ме изнервя и напряга, а и на децата не им се стои в къщи. Почти винаги има някой болен, настинал или нещо по-сериозно.... Пием антибиотици, после проблеми  със стомаха и разни други ... Не харесвам зимата изобщо!

# 132
Чувствам се уморена още от сутринта. Понякога вземам допълнително витамини.

# 133
След зимния сезон обикновено се чувствам доста уморена, отпаднала и с не особено позитивно настроение.

# 134
Чувствам се по-изморена и с по-повишен апетит...

Общи условия

Активация на акаунт