Подгответе се за прекрасна пролет с хранителните добавки на „Фитофарма“

• 12 239
  • 262
  •   1
Отговори
# 135
Почти непрекъсната умора.

# 136
Умора, ниско кръвно налягане са ми най-честите проблеми при смяна на сезоните.

# 137
  • Пловдив
Кожата на лицето ми е много суха, чувство на сънливост и ...мързеливост.

# 138
Нямам особени проблеми със смяната на сезоните, може би след края на лятото ми става леко депресиращо, заради това което ще насгъпи- лютата зима. Иначе организма ми се чувства добре, но като цяло приемам много витамини и свежи плодове и зеленчуци, които мо помагат за лесното преминаване от 1 на друг сезон.

# 139
Чувствам се уморена, отпаднала и нямам никаква енергия.

# 140
   Смяната на зимата с топлия пролетен сезон се отразява на моята кондиция. Усещам умора и нужда от повече почивка.  Но с редовни разхождам на чист въздух и под слънчевите лъчи , нещата се балансират.

# 141
  • Варна
Усещам всички „прелести” на смяната на сезоните: отпадналост, сънливост, промени в настроението, апатия...

# 142
  • Mediterraneo
за моя радост, от 4 години живея на място, където няма зима. Т.е. има, но смяната й с пролет е незабележима, зимата рядко има Т под 10 градуса, а слънце има всеки ден.
Въпреки това, при всяка смяна на сезоните чувствам специфична умора, спи ми се повече и се нуждая от време за "наместване на чакрите".

# 143
Усещам умора, сънливост, раздразнителна съм  Imp

# 144
Усещам умора, която сега, съчетана със ставането през нощта с бебето, е още по-силна. Спи ми се и нямам тонус.

# 145
Как се отразява на здравословното ви състояние смяната на сезоните? Усещате ли негативни последствия след студената зима?

Да, като цяло лошото време влияе на настроението ми, по-бързо се изморявам и трудно се наспивам. Има дни, в които много ми се иска да спя поне до 12ч. Grinning

# 146
  • Пловдив
Смяната на сезоните винаги се отразява на организма. Зимата и по-студеното време като цяло ме прави инертна и апатична, и чакам настъпването на пролетта, за да се събудя и изпълня с енергия.

# 147
  • Стара Загора
Колкото и с нетърпение да я чакам пролетта, с идването й, винаги ме връхлитат по-лесна уморяемост и проблеми със съня. При смяна на други сезони нямам такива проблеми.

# 148
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С идването на пролетта усещам засилена умора, сънливост и липса на енергия.

# 149
отпадналост, умора

Общи условия

Активация на акаунт